Εσθονία Λεττονία Λιθουανία Φινλανδία Καλοκαίρι με …δόσεις Βαλτικής

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Δροσιά κυρίως στο Ελσίνκι που σε κάποια φάση είχε 15-16 βαθμούς, όνειρο, στο Ταλλινν ιδροκόπησα με 22-23 να φανταστείς, ακόμα το θυμάμαι. :haha:
Θυμάμαι Στοκχόλμη, τέλη Ιουλίου, 17 βαθμοί κι έσταζε ο ιδρώτας!!!

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Για να πω την αλήθεια κι εγώ ψιλομπερδευτηκα κι ανετρεχα στον τιτλο της ιστορίας για να τα βάζω σε μια σειρα! :rolleyes-80:

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Άλλο συνδυασμό χωρών, άλλη ήπειρο και ημισφαίριο περίμενα, από αλλού ήρθε... :haha:

Η Βαλτική αποτελεί περίεργο συνδυασμό για εμένα, θέλω πολύ τη Λιθουανία, κυρίως για το μπάσκετ της, αλλά χειμώνα τα αεροπορικά είναι στο Θεό (τα 400άρια που λέει η Sassenach)...

Πάντως, διαβάζοντας την ιστορία, και τα εκεί ονόματα δεν πάνε πίσω (για τη συζήτηση που έχει γίνει με τα Πολωνικά) :haha:

Περιμένω κι εγώ τη συνέχεια, ακόμη κι αν δεν έχει Κάουνας... ;)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για να πω την αλήθεια κι εγώ ψιλομπερδευτηκα κι ανετρεχα στον τιτλο της ιστορίας για να τα βάζω σε μια σειρα! :rolleyes-80:
Πήγα - ήρθα, ξαναπήγα και ξαναήρθα, απλά πράγματα. :haha:

Άλλο συνδυασμό χωρών, άλλη ήπειρο και ημισφαίριο περίμενα, από αλλού ήρθε... :haha:
Κάθε πράμα στον καιρό του, τα καλά αργουν λίγο ακόμα, είναι σε διαδικασία ετοιμασίας. :cool:🌍
Η Βαλτική αποτελεί περίεργο συνδυασμό για εμένα, θέλω πολύ τη Λιθουανία, κυρίως για το μπάσκετ της, αλλά χειμώνα τα αεροπορικά είναι στο Θεό (τα 400άρια που λέει η Sassenach)...
Σίγουρα και χειμώνα θα έχει το ενδιαφέρον της, το πλεονέκτημα όμως με το καλοκαίρι είναι η πολύ μεγάλη διάρκεια ημέρας, κάθεσαι δύο και προλαβαίνεις να δεις πράγματα για τρεις που λέει ο λόγος.
Περιμένω κι εγώ τη συνέχεια, ακόμη κι αν δεν έχει Κάουνας... ;)
Αυτό το κηνυγάω από το '22, για να δούμε πότε θα κάτσει!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.200
Μέλη
39.919
Νεότερο μέλος
Stavroula & Nikos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom