Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
-
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Λοιπόν το μαγαζί λέγεται Harry B James και είναι στην οδό Vastra Tradgardsgatan όπως μου το βγάζει εδώ . Πολύ κοντά στη στάση του μετρό Kungstradgarden περιοχή Norrmalm αν δεν κάνω λάθος !!!Έπος!![]()
![]()
Θυμάσαι όνομα, περιοχή κτλ; Μ' ενδιαφέρει η πληροφορία.

Ευτυχώς μας πέρασε κάτω από τα σκοινιά και περάσαμε τους πάντες για να μας κάνουν έλεγχο τα πράγματα. Το παιδί φορούσε και ζώνη είχε και μπουκάλι με νερό . Τον σταματάνε του πιάνουν κουβέντα. Παίρνω την τσάντα του και φεύγω καρφί του λέω πάμε να τους προλάβουμε . Λέει ναι μαγκες σφαίρα πάτε κι έρχομαι !! Έχοντας χάσει αεροπλάνο με τον ίδιο τρόπο , που ενώ ήταν ακόμα εκεί , είχαν κλείσει την πύλη και δεν με άφησαν ποτέ να περάσω , είχα μέσα μου τόσο άγχος καθώς προφανώς είχε περάσει ένα δεκάλεπτο από την ώρα που κλείνει η πύλη. Πραγματικά ευτυχώς που δεν ήταν Γερμανία εκεί και η πτήση είχε μικρή καθυστέρηση !! Βρήκαμε κανονικά τον κόσμο να περιμένει .. Χάσαμε δύο χρόνια από τη ζωή μας βέβαια .. Αυτό λοιπόν ήταν το φινάλε από την ιστορία. Μου πήρε καιρό να την τελειώσω . Ίσως δεν είχα τα ψυχικά αποθέματα μετά τον χωρισμό που είχα. Περίεργη η ζωή. Τελευταία φορά που έγραψα , μιλούσα πιο πάνω για το τι δώρα έφερα στην κοπέλα μου και τώρα μετά από μήνες κλείνω μια ιστορία και ένα κεφάλαιο στη ζωή μου έκλεισε.. Βέβαια θα πω ότι είναι συμβολικό , ότι βγαίνω με μια κοπέλα που είναι μισή Σουηδέζα οπότε με βλέπω να ξαναπηγαίνω ταξιδάκι στη Σκανδιναβία