Κουρούτα: Μύκονος της Πελοποννήσου και στη φασαρία;

Ostvarivanje

Member
Κουρουτα δεν θα εμενα. Αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη. Μια παραλια (απλα οκ), φουλ στα μαγαζια με κολλητες ξαπλωστρες.
Ισως στο Κατακολο να μην ειχες προλαβει ουτε την αναπλαση του λιμανιου. Εχει γινει διαπλατυνση.
Κυπαρισσια δεν εχω μεινει. Η ανω πολη ειναι γραφικη με ωραια ταβερνακια.
Επισης η Γιαλοβα ειναι ωραια κ με καλο camping. Τα αλλα λιγο πολυ θα τα ξερεις φανταζομαι αφου εχεις επισκεφθει την περιοχη. Αν τελικα ερθεις Κατακολο πες μου να σου πω πραγματα για φαγητο κτλ.
Δηλαδή δεν είναι οικισμός. Μια παραλία με μαγαζιά ε;
Όσο για το Κατάκολο, βρήκα ότι η ανάπλαση ξεκίνησε σύμφωνα με αυτή τη σελίδα. Βέβαια η σελίδα έχει ημερομηνία 16/8/21 και εγώ έχω κάτι φωτογραφίες από τις 26/8/21. Άρα δεν την προλάβαμε την ανάπλαση (και ούτε την ήξερα προσωπικά). Πάντως όπως το βλέπω, θα ήταν καλά αν πάμε Κατάκολο να πάμε και μια μέρα στην Κουρούτα να τη δούμε (εννοώ να επιστρέψουμε Κατάκολο, όχι να μείνουμε εκεί).
Κυπαρισσία δεν έχω πάει ποτέ, αλλά Γιάλοβα, Πύλος, Μεθώνη, Κορώνη και Φοινικούντα (εκεί μέναμε) έχω πάει.
Κυπαρισσία θα βρείτε να μείνετε και σε δωμάτια και σε ξενοδοχεία και μέσα στην πόλη και γύρω γύρω, πολύ κοντά στην πόλη. Έχει και μαγαζιά να κινηθείτε και ζωή.. Και Πύλο επίσης είναι γραφικά, όμορφα, με πολλές επιλογές σε διαμονή, αν και έχει ακριβύνει τρελά η περιοχή Πύλου Γιάλοβας λόγω Costa Navarino. Έχει όντως και υπέροχα camping όμως! Έχω μείνει σε όλα! Μεθώνη - Κορώνη επειδή είναι τέρμα κάτω τις είχα πάντα για μονοήμερη βόλτα και μια βουτιά για αλλαγή. Έμενα πάντα πιο βόρεια για να είμαι πιο κοντά στα μέρη που αγαπώ να κινούμαι, Μαραθόπολη, Ρωμανό, Costa Navarino, Χρυσή Ακτή (Ντιβάρι), Γιάλοβα, Βοϊδοκοιλιά, Λαγκούβαρδο, Ελαία, Αγιαννάκη..
Και η Μαραθόπολη έχει πλέον πολλές επιλογές για διαμονή σε σπίτια μέσα σε ελαιώνες, καινούργια ξενοδοχεία και έχει και ωραία περαντζάδα το χωριό, μικρή για βραδάκι.... Και εκεί μέναμε σε camping παλιά!
Ευχαριστώ αλλά για φάση camping δεν είμαστε. Τώρα αν λόγω Costa Navarino έχουν ανεβεί πολύ, μάλλον δε θα τα προτιμήσουμε. Βέβαια, δε μας χαλάει καθόλου και η Καλαμάτα.
Την Μαραθόπολη δεν την ήξερα καν, τώρα τη βλέπω, αλλά μάλλον για επίσκεψη είναι και όχι για να μείνουμε εκεί.
Δεν εχω αποψη γι αυτο γιατι επειδη εχουμε σπιτι στο Κατακολο, δεν εχουμε μεινει ποτε Κουρουτα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η Κουρουτα εχει πεσει πολυ τα τελευταια χρονια (Δεν ειναι σιγουρα δλδ η Μυκονος της Πελοπονησσου. :haha:κλαιω)
Θα δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ της Μυκόνου της Πελοποννήσου και της Μυκόνου των Σποράδων!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.141
Μέλη
39.897
Νεότερο μέλος
dimigogr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom