Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Συνέχεια, για να κλείσει η ημέρα μας ιδανικά, είχε το Kadirga hamami (στα βήματα των φίλων @vagar78, @sif..... και @mpampis1979)
Οι δύο κυρίες, που δεν μιλούσαν καθόλου αγγλικά, μας έδειξαν ένα κατάλογο με διαφορετικές τιμές και υπηρεσίες. Χωρίς να δώσουμε σημασία επιλέξαμε το πλήρες πακέτο με 65 λίρες. Μετά μας έδειξαν ένα δωμάτιο όπου φορέσαμε το μαγιό μας (ήμασταν οι μόνες με μαγιό), πήραμε το κλειδάκι και στη συνέχεια μας οδήγησαν στα ενδότερα.
Ο Χριστός κι η Παναγία!
Μου κόπηκε η ανάσα από την ζέστη. Ένοιωθα να ασφυκτιώ. Όσο περνούσαν τα λεπτά αισθανόμουν χειρότερα. Λέω πως είναι γραφτό μου να πεθάνω σε … χαμάμ. Η φίλη μου όμως ήταν εντάξει. Όλες οι άλλες δε, μεσ’ την άνεση. Λέω ‘Δε μπορεί, θα το συνηθίσω’ αλλά δεν … Αν ήμουν μόνη μου θα είχα κάνει μεταβολή και θα είχα βγει στον δρόμο τρέχοντας … με το μαγιό
Τέλος πάντων παίρνοντας βαθιές ανάσες και ρίχνοντας κρύο νερό στο κεφάλι μου συνήλθα λιγάκι. Το μασάζ είναι αλήθεια με χαλάρωσε και με ανακούφισε. Όταν όμως πήγα να σηκωθώ ένοιωθα τόσο εξαντλημένη που εδώ πατούσα - εκεί βρισκόμουν και χρειάστηκα βοήθεια για να βγω από τον χώρο.
Αφού επιβίωσα μπορώ να πω πως η περιπέτεια άξιζε μεν αλλά … ποτέ ξανά!!!!
Σημείωση: Ο χώρος της υποδοχής στο αντρικό τμήμα (μου επέτρεψαν να μπω) ήταν πιο φωτεινός και προσεγμένος από τον γυναικείο.
Η περιποίηση επίσης που είχαν οι άντρες μας καλύτερη.
Συμπεράσματα: α)Δεν είμαστε όλοι το ίδιο
β)Το χαμάμ δεν είναι για μένα. 
Για φαγητό τους πρότεινα το Hira lokantasi ή το Ortaklar lahmacun, που ήταν και το δυό εκεί κοντά. Ήθελαν lahmacun αλλά δυστυχώς ήταν αποτυχία. Μετριότατο φαγητό και κακό σέρβις. Καμιά σχέση με το Bitlisli.
Οι δύο κυρίες, που δεν μιλούσαν καθόλου αγγλικά, μας έδειξαν ένα κατάλογο με διαφορετικές τιμές και υπηρεσίες. Χωρίς να δώσουμε σημασία επιλέξαμε το πλήρες πακέτο με 65 λίρες. Μετά μας έδειξαν ένα δωμάτιο όπου φορέσαμε το μαγιό μας (ήμασταν οι μόνες με μαγιό), πήραμε το κλειδάκι και στη συνέχεια μας οδήγησαν στα ενδότερα.
Ο Χριστός κι η Παναγία!

Τέλος πάντων παίρνοντας βαθιές ανάσες και ρίχνοντας κρύο νερό στο κεφάλι μου συνήλθα λιγάκι. Το μασάζ είναι αλήθεια με χαλάρωσε και με ανακούφισε. Όταν όμως πήγα να σηκωθώ ένοιωθα τόσο εξαντλημένη που εδώ πατούσα - εκεί βρισκόμουν και χρειάστηκα βοήθεια για να βγω από τον χώρο.
Αφού επιβίωσα μπορώ να πω πως η περιπέτεια άξιζε μεν αλλά … ποτέ ξανά!!!!

Σημείωση: Ο χώρος της υποδοχής στο αντρικό τμήμα (μου επέτρεψαν να μπω) ήταν πιο φωτεινός και προσεγμένος από τον γυναικείο.

Η περιποίηση επίσης που είχαν οι άντρες μας καλύτερη.
Συμπεράσματα: α)Δεν είμαστε όλοι το ίδιο
Για φαγητό τους πρότεινα το Hira lokantasi ή το Ortaklar lahmacun, που ήταν και το δυό εκεί κοντά. Ήθελαν lahmacun αλλά δυστυχώς ήταν αποτυχία. Μετριότατο φαγητό και κακό σέρβις. Καμιά σχέση με το Bitlisli.
Last edited: