Πορτογαλία Λισσαβώνα

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπερα,
εχω κλεισει για Λισσαβώνα τον Μαιο την 29/04-03/05 με τα πακέτα της Aegean πτηση + ξενοδοχειο.
εχω κλεισει εδω Homepage

Το ξενοδοχειο ειναι στην Avenida Almirante Reis,ειναι λιγο πιο εξω αλλα ειναι διπλα σε σταθμο μετρο και ειναι κανα μισαωρο με τα ποδια απο το κεντρο και τα την παλια πολη.Ειναι καλο location οποιος ξερει?Επισης στις κριτικες ειδα οτι η περιοχη ειναι ολιγον υποβαθμισμενη και λιγο μυστηρια το βραδυ.Το ξενοδοχειο ειναι αναμεσα στο Αrroios και Anjos.Αν γνωριζει καποιος απο Λισσαβωνα να μου πει να κοιταξω για αλλου.

Επισης θα μαι την Πρωτομαγια θα εχω ως επισκεπτης καποιο θεμα σε αξιοθεατα .εισοδους ή μαγαζια -εστιατορια κλειστα ,κλειστοι δρομοι απο πορειες κλπ?

paefstra

Member
Καλησπερα,
εχω κλεισει για Λισσαβώνα τον Μαιο την 29/04-03/05 με τα πακέτα της Aegean πτηση + ξενοδοχειο.
εχω κλεισει εδω Homepage

Η περιοχη ειναι η Avenida Almirante Reis,ειναι λιγο πιο εξω αλλα ειναι διπλα σε σταθμο μετρο και ειναι κανα μισαωρο με τα ποδια απο το κεντρο και τα την παλια πολη.Ειναι καλο location οποιος ξερει?Επισης στις κριτικες ειδα οτι η περιοχη ειναι ολιγον υποβαθμισμενη και λιγο μυστηρια το βραδυ.Το ξενοδοχειο ειναι αναμεσα στο Αrroios και Anjos.Αν γνωριζει καποιος απο Λισσαβωνα να μου πει να κοιταξω για αλλου.

Επισης θα μαι την Πρωτομαγια θα εχω ως επισκεπτης καποιο θεμα σε αξιοθεατα .εισοδους ή μαγαζια -εστιατορια κλειστα ,κλειστοι δρομοι απο πορειες κλπ?
Εχω μεινει εκει. Εγω τη θεωρω πολυ βολικη περιοχη γιατι δεν τρως ανηφορες και πας κεντρο με το μετρο. Επισης βολευει για και απο αεροδρομιο. Αν θες καρακεντρο, πρεπει να υπολογισεις τις ανηφορες.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εχω μεινει εκει. Εγω τη θεωρω πολυ βολικη περιοχη γιατι δεν τρως ανηφορες και πας κεντρο με το μετρο. Επισης βολευει για και απο αεροδρομιο. Αν θες καρακεντρο, πρεπει να υπολογισεις τις ανηφορες.
Είναι περίεργα βράδυ να γυρνάς με πόδια ,είναι φάση Ομόνοια ή υπερβολές που λένε στα σχόλια?

paefstra

Member
Είναι περίεργα βράδυ να γυρνάς με πόδια ,είναι φάση Ομόνοια ή υπερβολές που λένε στα σχόλια?
Υπερβολες κατα τη γνωμη μου. Θα το περιεγραφα σαν περιοχη Πεδιο Αρεως. Οχι και ο πιο κομψος κοσμος αλλα καμια ωρα της νυχτας δεν νιωθεις περιεργα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.299
Μέλη
39.972
Νεότερο μέλος
gariwaly

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom