nicole.g.<3
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Έφτασε και η τρίτη μέρα και ξυπνήσαμε αρκετά αργά μπορώ να πώ! Χορτάσαμε ύπνο και ξεκούραστοι ξεκινήσαμε για τον Κήπο! Ήταν κάπως μακριά από τα Πολλώνια και φτάσαμε εκεί γύρω στις 12.30! Είχε πολύ χώρο για να παρκάρεις..όμως δεν υπήρχε ψυχή!Μόνο καμιά δεκαριά παρκαρισμένα αυτοκίνητα! Κοιτάμε γύρω και βλέπουμε μια ταμπέλα που έδειχνε προς το μοναδικό ταβερνάκι της περιοχής...προχωράμε προς τα εκεί και βρίσκουμε έναν πολύ εξυπηρετικό κύριο που μας έδωσε πληροφορίες για το καραβάκι..έφευγε από την παραλία μπροστά, κάθε μέρα στις 11 και πήγαινε στην παραλία του Γέρακα, που δεν μπορείς να πας οδικώς, για μισή ώρα κολύμπι και συνέχιζε προς το Κλέφτικο για ένα δίωρο και κάτι! Το αργότερο 3 η ώρα μας είπε γυρνάει πίσω στον Κήπο και η τιμή του είναι 15 ευρώ το άτομο! Το μόνο που μας ζήτησε ήταν τα ονόματα μας για την κράτηση και ένα τηλέφωνο,χωρίς προκαταβολή! Ευχαριστημένοι που κανονίσαμε και την αυριανή μας εκδρομή μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και μου έρχεται ιδέα
να πάμε στον Προβατά να κάνουμε σήμερα το μπανάκι μας μιας και ήταν και δίπλα!
Η παραλία του Προβατά πανέμορφη! Γαλήνια με διάφανα αβαθή νερά και χρυσοκόκκινη άμμο! Άρχισα ν'αναρωτιέμαι αν θα βρω κάτι στο νησί που να μη μου αρέσει..αλλά πραγματικά όλα ήταν ονειρεμένα και οι παραλίες μία και μία
Ο κόσμος αρκετός,αυτή τη φορά έβλεπες πολλές οικογένειες με μικρά παιδάκια αφού το χαρακτηριστικό της παραλίας είναι πως όσο και να προχωράς το νερό συνεχίζει να σου φτάνει στο γόνατο,χαχα! Πιάσαμε ξαπλώστρα,πήραμε καφέ και απολαύσαμε το μπάνιο μας στα δροσερά νερά!
Κυριολεκτικά λιώσαμε κάτω από τον ήλιο! 

Η παραλία του Προβατά πανέμορφη! Γαλήνια με διάφανα αβαθή νερά και χρυσοκόκκινη άμμο! Άρχισα ν'αναρωτιέμαι αν θα βρω κάτι στο νησί που να μη μου αρέσει..αλλά πραγματικά όλα ήταν ονειρεμένα και οι παραλίες μία και μία

Attachments
-
134,3 KB Προβολές: 390
-
135 KB Προβολές: 349
-
180,5 KB Προβολές: 366
-
130,6 KB Προβολές: 283
-
151,9 KB Προβολές: 203
Last edited: