nicole.g.<3
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Αργά το μεσημεράκι και αφού είχαμε χορτάσει τον Προβατά, προτείνω να συνεχίσουμε το μπάνιο μας στην Αγία Κυριακή και έπειτα κατευθείαν να πάμε για φαγητό στον Αρτέμη! Ξεκινάμε, λοιπόν, για την υπέροχη παραλία της Αγ.Κυριακής! Τη συγκεκριμένη παραλία τη θυμόμουν από την πρώτη μου επίσκεψη στη Μήλο με τέτοια νοσταλγία! Για μένα είναι από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας!
Φτάνουμε και αυτό που αντικρύζω μου ξυπνάει όλες τις αισθήσεις! Η χαρά μου είναι απίστευτη,κοιτάω τη θάλασσα και δεν κρατιέμαι,θέλω να βουτήξω! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που βλέπω,όποιος έχει πάει με καταλαβαίνει σίγουρα!
Τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά σε συνδυασμό με τα λευκά βοτσαλάκια και τον καθαρό ουρανό δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο... Το νερό δροσερό και κρυστάλλινο..τα πόδια μου βουλιάζουν στα άσπρα βοτσαλα..μικρά λευκά ψαράκια με γαργαλάνε και μου δίνουν φιλάκια...
και κάθε λεπτό μέσα στο νερό φαντάζει μαγεία!!! Μετά από τουλάχιστον ένα τρίωρο και αφού είχαν ροζιάσει τα χέρια μου επειδή αρνιόμουν πεισματικά να βγω από το νερό...προχωρήσαμε προς το Παλαιοχώρι για φαγητό
Στον Αρτέμη ξανά ,λοιπόν,αυτή τη φορά πήραμε θαλασσινά και φανταστική Σκορπίνα στα κάρβουνα!
Η φωτογραφία που έχω ανεβάσει μιλάει από μόνη της
Αυτό δεν ήταν πιάτο αλλά έργο τέχνης!
! Κοιτάω το ρολόι,7 το απόγευμα..πάλι θα χάναμε το ηλιοβασίλεμα στην Πλάκα..
αποφασίσαμε όμως να πάμε ούτως ή άλλως πιο αργά για να περπατήσουμε και να δούμε που βρίσκεται και το περίφημο καφέ ''Ουτοπία'' για να το έχουμε υπόψη μας τις επόμενες μέρες,ώστε να μην πάμε ψάχνοντας!
Αφού κάναμε το ντουζάκι μας και βάλαμε τα βραδυνά μας είχε ήδη πάει 9! Φτάσαμε στην Πλάκα και τη γυρίσαμε σχεδόν όλη..πανέμορφο χωριό,πολύ γραφικό,γλυκύτατα σοκάκια και περιποιημένα μικρά μαγαζιά!
Κάπου εκεί ήταν και η ''Ουτοπία''..εύκολο να τη βρει κανείς! Την ώρα που πήγαμε ο ήλιος είχε δύσει και ο κόσμος είχε ήδη δει το ηλιοβασίλεμα! Το μαγαζί φοβερό,με μια μεγάλη βεράντα με θέα το απέραντο γαλάζιο,ιδανικό για να θαυμάσεις το ηλιοβασίλεμα,αν έχεις έρθει από νωρίς φυσικά για να πιάσεις τραπέζι ! Εκείνη την ώρα ο κόσμος έφευγε οπότε βρήκαμε ένα μικρό και απολαύσαμε τις μοβ και κόκκινες αποχρώσεις που είχαν απομείνει στον ουρανό,μέχρι να έρθει το σκοτάδι! Κάπως έτσι τελείωσε και αυτή η μέρα! :LOL: :!:

Τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά σε συνδυασμό με τα λευκά βοτσαλάκια και τον καθαρό ουρανό δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο... Το νερό δροσερό και κρυστάλλινο..τα πόδια μου βουλιάζουν στα άσπρα βοτσαλα..μικρά λευκά ψαράκια με γαργαλάνε και μου δίνουν φιλάκια...
Στον Αρτέμη ξανά ,λοιπόν,αυτή τη φορά πήραμε θαλασσινά και φανταστική Σκορπίνα στα κάρβουνα!

Αφού κάναμε το ντουζάκι μας και βάλαμε τα βραδυνά μας είχε ήδη πάει 9! Φτάσαμε στην Πλάκα και τη γυρίσαμε σχεδόν όλη..πανέμορφο χωριό,πολύ γραφικό,γλυκύτατα σοκάκια και περιποιημένα μικρά μαγαζιά!

Attachments
-
134,3 KB Προβολές: 390
-
135 KB Προβολές: 349
-
180,5 KB Προβολές: 366
-
130,6 KB Προβολές: 283
-
151,9 KB Προβολές: 203
Last edited: