sandra.sandra
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΑΡΙΣΙ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Παιδια κανενα νεο απο Παρισι? Πως ειναι τα πραγματα εκει?
Ο φοβισμενος πεθαινει καθε μερα, αυτος που δεν φοβαται πεθαινει μονο μια φορα.Του κούτρα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!![]()
Δεν αντιλέγω, όμως ο κούτρας είναι ο τζαμπατζής (αν με εννοείςΟ φοβισμενος πεθαινει καθε μερα, αυτος που δεν φοβαται πεθαινει μονο μια φορα.
Ο φοβισμενος πεθαινει καθε μερα, αυτος που δεν φοβαται πεθαινει μονο μια φορα.
Και όλοι είναι χαλαροί χωρίς να κοιτούν καχύποπτα γύρω τους? Αυτό είναι το δύσκολο στην όλη η υπόθεση.. το πώς θα απολαύσεις τις διακοπές σου, σα να μη συμβαίνει κάτι...
αν πριν λιγο καιρο μου ελεγε καποιος οτι θα παω ταξιδι κ θα κανω κραααα για να γυρισω θα ειχα ξεκαρδιστει..!
τελικα ναι...ποτε μη λες ποτε!η παραδοση τηρηθηκε για αλλη μια φορα!γυρισα με ενα δακρυ στο ροδιασμενο μου μαγουλο..για πρωτη φορα ηταν ανακουφισης!επιτελους Ελλάδα!αν πριν λιγο καιρο μου ελεγε καποιος οτι θα παω ταξιδι κ θα κανω κραααα για να γυρισω θα ειχα ξεκαρδιστει..!
τελικα ναι...ποτε μη λες ποτε!
αλλαξα το προγραμμα μου για να ερθω νωριτερα, ο κουκος αηδονι μου βγηκε αυτη η εκδρομη!![]()
Αυτό είναι πανικός. Το φόβο, μια κακή διάθεση τα καταλαβαίνω αλλά πανικό?γιατί?αλλαξα το προγραμμα μου για να ερθω νωριτερα, ο κουκος αηδονι μου βγηκε αυτη η εκδρομη!![]()
είχες πάει Παρίσι?ήταν ανοιχτά τα αξιοθέατα?γενικά τι κλίμα επικρατεί?
Ψυχρα εχει τωρα που μιλαμε με κατα τοπους βροχες.Πες καλε και σε μας, που είχες πάει?? Πως ήταν το κλίμα εκεί???