Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι Μετακίνηση μεταξύ Abu Dhabi και Dubai

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
μπορείτε με 80-90 ευρώ να κλεισετε ενα μινι βαν να σας παει στο ντουμπαι.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Πάντως για 166 ευρώ πήγαινε έλα που βρήκα για Ντουμπάι αρχές Νοεμβρίου με wizz, προφανώς και συμφέρει.. οι etihad κλπ έχουν 5πλασια τιμή (καμία σχέση βέβαια) ..

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Πάντως για 166 ευρώ πήγαινε έλα που βρήκα για Ντουμπάι αρχές Νοεμβρίου με wizz, προφανώς και συμφέρει.. οι etihad κλπ έχουν 5πλασια τιμή (καμία σχέση βέβαια) ..
Εγω το βρηκα με 120 ευρω πηγαινε ελα.αρχες οκτωβρη ,δεν το χα προτεραιοτητα ποτε αλλα με τετοια τιμη θα παω μια βολτα

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Καλησπέρα!! Θέλω τις γνώμες σας.. θα παμε 7 βραδιές (11/11 με 18/11) Αμπού Ντάμπι και Ντουμπάι.. θα φτάσουμε 1 το βράδυ στο Άμπου Ντάμπι, και θα επιστρέψουμε από Αμπού Ντάμπι στις 2 το μεσημέρι..που θα μου προτείνατε να μεινω την πρώτη και την τελευταία μέρα?? Εγώ σκέφτομαι να φύγουμε για Ντουμπάι όταν φτάσουμε, και στις 17/11 πρωί να είμαστε Αμπού Ντάμπι για σχεδόν μιάμιση ημέρα..

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
Περίπου ίδιες ημερομηνίες θα είμαι κι εγώ. Κι εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι να κάνω την πρώτη διαμονή και ίσως και την τελευταία ,αλλά για τόσες μέρες ενδιάμεσα να μείνουμε εκεί δεν το βλέπω. Υπάρχουν πολύ καλές πτήσεις για Ομαν, Κουβέιτ και Μπαχρέϊν.

sakislagadas

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
.Ειχα βρει την πληροφορία ότι η wizzair που προσγειώνεται στο Άμπου Ντάμπι σου παρέχει δωρεάν transfer έως το dubai,Εντωμεταξυ όσο κ να ψαξα δε βρήκα πληροφορίες,και στο δικό της site με το wizztransfer κοστίζει η μετάβαση στα 10 ευρώ με λεοφωρειο,τίμια τιμή για 2 ώρες απόσταση.

Last edited by a moderator:

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Ένα μήνα πριν ανοίγει,εγώ έκλεισα ως τώρα,γενικά δε τα λες και φθηνά,αλλά 6 να κάνεις από ένα 40€ και είσαι κομπλέ.Ειχα βρει την πληροφορία ότι η wizzair που προσγειώνεται στο Άμπου Ντάμπι σου παρέχει δωρεάν transfer έως το dubai,Εντωμεταξυ όσο κ να ψαξα δε βρήκα πληροφορίες,και στο δικό της site με το wizztransfer κοστίζει η μετάβαση στα 10 ευρώ με λεοφωρειο,τίμια τιμή για 2 ώρες απόσταση.
Ναι με 9 ευρώ και κάτι είναι το κόστος, πολύ καλή τιμή! Με ταξί που το κοίταζα στα 5 ατομα έβγαινε 130 ευρώ.. για δωρεάν δεν έχω δει κάτι , δεν νομίζω να υπάρχει..

sakislagadas

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ναι με 9 ευρώ και κάτι είναι το κόστος, πολύ καλή τιμή! Με ταξί που το κοίταζα στα 5 ατομα έβγαινε 130 ευρώ.. για δωρεάν δεν έχω δει κάτι , δεν νομίζω να υπάρχει..
Υπάρχει το παρέχει η emirates και έχει συμφωνήσει και η wizzair,απλά δε μπορώ να βρω για να το κλείσω!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Θα κανουμε ακριβως το ιδιο ταξιδι με wizz.Στην επιστροφη για να μαστε σιγουροι εχουμε κλεισει ταξι με 60€περιπου,αλλα ειμαστε 4 οποτε συμφερει.Στο πηγαινε απο Abu Dhabi για Dubai ,θα δουμε ή θα ξανακλεισουμε ταξι ΄η αν μαθετε κατι για αυτο 9 € της wizz ,please στειλτε μου .Επισης αν ισχυει και για οποιαδηποτε μερα πχ εμεις θα κατσουμε και αλλο ενα βραδυ Abu Dhabi και θα φυγουμε τη μεθεπομενη μερα για Dubai.

sakislagadas

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Θα κανουμε ακριβως το ιδιο ταξιδι με wizz.Στην επιστροφη για να μαστε σιγουροι εχουμε κλεισει ταξι με 60€περιπου,αλλα ειμαστε 4 οποτε συμφερει.Στο πηγαινε απο Abu Dhabi για Dubai ,θα δουμε ή θα ξανακλεισουμε ταξι ΄η αν μαθετε κατι για αυτο 9 € της wizz ,please στειλτε μου .Επισης αν ισχυει και για οποιαδηποτε μερα πχ εμεις θα κατσουμε και αλλο ενα βραδυ Abu Dhabi και θα φυγουμε τη μεθεπομενη μερα για Dubai.
Εγώ έκλεισα μεταφορά από abu dhabi για Ντουμπάι με το τρανσφερ της wizzair με 9 ευρώ,μόλις φτάσω δηλδ,και Δευτέρα μεσημέρι θα πάω Αμπού Ντάμπι π έχω κλείσει και κει 2 βράδυα και Τετάρτη επιστρέφω μεσημέρι.Θεωρω τα 60 ευρώ είναι καλή τιμή και για βράδυ κιολας αν και τόσο κοστίζει,είστε και 4 άτομα οπότε συμφέρει!Απλά για το πάνε νομίζω συμφέρει να κλείσετε και σεις λεοφωρειο με 36 ευρώ και από κει πάτε με ένα εισιτήριο στο χοτελ ανάλογα π κλείσατε.Σαφαρι κλείσατε για 4χ4 και camp μετά?

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Εγώ έκλεισα μεταφορά από abu dhabi για Ντουμπάι με το τρανσφερ της wizzair με 9 ευρώ,μόλις φτάσω δηλδ,και Δευτέρα μεσημέρι θα πάω Αμπού Ντάμπι π έχω κλείσει και κει 2 βράδυα και Τετάρτη επιστρέφω μεσημέρι.Θεωρω τα 60 ευρώ είναι καλή τιμή και για βράδυ κιολας αν και τόσο κοστίζει,είστε και 4 άτομα οπότε συμφέρει!Απλά για το πάνε νομίζω συμφέρει να κλείσετε και σεις λεοφωρειο με 36 ευρώ και από κει πάτε με ένα εισιτήριο στο χοτελ ανάλογα π κλείσατε.Σαφαρι κλείσατε για 4χ4 και camp μετά?
Το μόνο κακό του λεωφορείου είναι ότι αφήνει στην στάση ibn battuta mall. Οπότε εκεί τα ζυγίζεις λίγο... Θα έχει μετρο όταν φτάσει κάποιος στο ibn? Είναι το ξενοδοχείο κοντά στο μετρό? Αν όχι, λογικά συμφέρει το ταξί με 15/άτομο..
@nickostraveller το 9 με λεωφορείο ισχύει κανονικότατα, μπαίνεις στην κράτηση που έχεις κάνει, έχει επιλογή add services και επιλέγεις το bus. Δεν σου έχει επιλογή ώρας λεωφορείου..

sakislagadas

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Το μόνο κακό του λεωφορείου είναι ότι αφήνει στην στάση ibn battuta mall. Οπότε εκεί τα ζυγίζεις λίγο... Θα έχει μετρο όταν φτάσει κάποιος στο ibn? Είναι το ξενοδοχείο κοντά στο μετρό? Αν όχι, λογικά συμφέρει το ταξί με 15/άτομο..
@nickostraveller το 9 με λεωφορείο ισχύει κανονικότατα, μπαίνεις στην κράτηση που έχεις κάνει, έχει επιλογή add services και επιλέγεις το bus. Δεν σου έχει επιλογή ώρας λεωφορείου..
Ναι εσείς που είστε 4 άτομα εννοείται ότι συμφέρει,θα φτάσετε και στο χοτελ χωρίς κόπο.Αν ήσασταν 3 άτομα θα σε πρότεινα να ερχομουνα και γω στο ταξί😎λογικά το λεοφωρειο θα φύγει 1 ώρα μετά τη πτήση,συνδέονται με τις πτήσεις,και κει στο σταθμό έχει λεοφωρεια και μέτρο,τουλάχιστον έτσι βγάζει στο maps του google.Εγω θα μενω απέναντι από το burtz halifa,οπότε η ταξι η με το λεοφωρειο θα πάω από το σταθμο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.041
Μέλη
39.757
Νεότερο μέλος
Bandit7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα