• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι Μετακίνηση μεταξύ Abu Dhabi και Dubai

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εγώ έκλεισα μεταφορά από abu dhabi για Ντουμπάι με το τρανσφερ της wizzair με 9 ευρώ,μόλις φτάσω δηλδ,και Δευτέρα μεσημέρι θα πάω Αμπού Ντάμπι π έχω κλείσει και κει 2 βράδυα και Τετάρτη επιστρέφω μεσημέρι.Θεωρω τα 60 ευρώ είναι καλή τιμή και για βράδυ κιολας αν και τόσο κοστίζει,είστε και 4 άτομα οπότε συμφέρει!Απλά για το πάνε νομίζω συμφέρει να κλείσετε και σεις λεοφωρειο με 36 ευρώ και από κει πάτε με ένα εισιτήριο στο χοτελ ανάλογα π κλείσατε.Σαφαρι κλείσατε για 4χ4 και camp μετά?

Εμεις δεν θα φυγουμε απευθειας ουτε βραδυ,θα κατσουμε μια ακομη μερα Abu Dhabi να το δουμε και την επομενη πρωι την τριτη μερα θα παμε Dubai.Οποτε και εκεις ισως ταξι αν το παμε δια 4.
Σαφαρι επειδη δεν πολυεχουμε ακουσει τα καλυτερα για το ζαλιστικο dune bashing με τα τζιπ ,κλεισαμε με 85 ευρω με την ocean air με βολτα με buggy,καμηλες ,sandboarding και μπαρμπεκιου με show.Ειναι λιγο πιο τσιμπημενο σε σχεση με αυτα με ρα τζιπ,αλλα το φαγητο εχω δει ειναι εξαιρετικο σε σχεση και με αλλα τουρ.

sakislagadas

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Εμεις δεν θα φυγουμε απευθειας ουτε βραδυ,θα κατσουμε μια ακομη μερα Abu Dhabi να το δουμε και την επομενη πρωι την τριτη μερα θα παμε Dubai.Οποτε και εκεις ισως ταξι αν το παμε δια 4.
Σαφαρι επειδη δεν πολυεχουμε ακουσει τα καλυτερα για το ζαλιστικο dune bashing με τα τζιπ ,κλεισαμε με 85 ευρω με την ocean air με βολτα με buggy,καμηλες ,sandboarding και μπαρμπεκιου με show.Ειναι λιγο πιο τσιμπημενο σε σχεση με αυτα με ρα τζιπ,αλλα το φαγητο εχω δει ειναι εξαιρετικο σε σχεση και με αλλα τουρ.
Μάλιστα.Η ocean air και μέσω getyourguide είναι εγγύηση,καλά αμάξια,και καλό camp με καλό φαι,και δεν είναι όλη την ώρα να ζητάει έξτρα χρήματα για τα πάντα,θέλω να πιστεύω.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εμενα επειδη καποια μελοι της παρεας δεν γουσταραν το dunebashing,αποφασισαμε να διασχισουμε την ερημο με quad bikes.Παρολα αυτα γουρουνα δεν εχω οδηγησει ποτε ,ουτε καν σε νησι,οποτε δεν ξερω κατα ποσο σταθερα και ασφαλη θα ειναι στους αμμολοφους,πιστευω μια χ,ψ ασφαλεια θα υπαρχει αν ακολουθουμε τον guide μας

Emilykyr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Το μόνο κακό του λεωφορείου είναι ότι αφήνει στην στάση ibn battuta mall. Οπότε εκεί τα ζυγίζεις λίγο... Θα έχει μετρο όταν φτάσει κάποιος στο ibn? Είναι το ξενοδοχείο κοντά στο μετρό? Αν όχι, λογικά συμφέρει το ταξί με 15/άτομο..
@nickostraveller το 9 με λεωφορείο ισχύει κανονικότατα, μπαίνεις στην κράτηση που έχεις κάνει, έχει επιλογή add services και επιλέγεις το bus. Δεν σου έχει επιλογή ώρας λεωφορείου..
Γνωρίζω ότι το ibn battuta mall εχει δίπλα στάση του μετρό όμως δεν βρίσκεται και πολύ κεντρικά

mrvaggos

Member
Καλησπέρα. Σε ένα εικοσαημερο πάμε Ντουμπάι. Θέλουμε να πάμε μια μέρα Αμπού Ντάμπι στην πίστα της F1. Έχω βρει δύο δραστηριότητες στο getyourguide που θα είναι 2.30 ώρες περίπου. Και από εκεί λέω με ουμπερ ή ταξί να παμε στον μεγάλο ναό τους. Το θέμα μου είναι η μετακίνηση από Ντουμπάι Άμπου Ντάμπι και πίσω, πως θα γίνει και τι συμφέρει. Και ειδικά αφού παμε Άμπου Ντάμπι, να βρούμε τρόπο να πάμε στο yas Marina εκτός του ταξί. Είμαστε δυο άτομα. Κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Efi.k

Member
Καλησπέρα!! Θέλω τις γνώμες σας.. θα παμε 7 βραδιές (11/11 με 18/11) Αμπού Ντάμπι και Ντουμπάι.. θα φτάσουμε 1 το βράδυ στο Άμπου Ντάμπι, και θα επιστρέψουμε από Αμπού Ντάμπι στις 2 το μεσημέρι..που θα μου προτείνατε να μεινω την πρώτη και την τελευταία μέρα?? Εγώ σκέφτομαι να φύγουμε για Ντουμπάι όταν φτάσουμε, και στις 17/11 πρωί να είμαστε Αμπού Ντάμπι για σχεδόν μιάμιση ημέρα..
Τελικά πως μεταφέρθηκατε από Άμπου Ντάμπι προς Ντουμπάι ;

Και Ντουμπάι σε ποια περιοχή μείνατε ;

Last edited by a moderator:

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Και Ντουμπάι σε ποια περιοχή μείνατε ;
Τελικά την πρώτη βραδιά μείναμε Ντουμπάι. Όλες τις βραδιές μείναμε στο Αtana hotel και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.. Από Αμπού Ντάμπι προς Ντουμπάι πήγαμε με λεωφορείο (κλείσαμε εισιτήρια από πριν μέσω της εφαρμογής της wizzair, αλλά είχε και γκισέ στο αεροδρόμιο) με 8 ευρώ .. από Ντουμπάι Αμπού Ντάμπι πήγαμε με ταξί ( 5 άτομα ειμασταν βγήκε 75 ευρώ η κούρσα συνολικά)

Efi.k

Member
Τελικά την πρώτη βραδιά μείναμε Ντουμπάι. Όλες τις βραδιές μείναμε στο Αtana hotel και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.. Από Αμπού Ντάμπι προς Ντουμπάι πήγαμε με λεωφορείο (κλείσαμε εισιτήρια από πριν μέσω της εφαρμογής της wizzair, αλλά είχε και γκισέ στο αεροδρόμιο) με 8 ευρώ .. από Ντουμπάι Αμπού Ντάμπι πήγαμε με ταξί ( 5 άτομα ειμασταν βγήκε 75 ευρώ η κούρσα συνολικά)
Ευχαριστώ πολύ ! Έχεις να προτείνεις κάτι για μετακινήσεις εντός του Ντουμπάι; εφαρμογή για ταξί μετρό λεωφορείο;

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Ευχαριστώ πολύ ! Έχεις να προτείνεις κάτι για μετακινήσεις εντός του Ντουμπάι; εφαρμογή για ταξί μετρό λεωφορείο;
Για μετακινήσεις αν είστε >3 τότε το ταξί είναι σίγουρη λύση και επιλογή!! Είναι οικονομικά και βρίσκεις παντού... Εφαρμογή για ταξί χρησιμοποιούσα ( όταν δεν βρίσκαμε,στο ξενοδοχείο είχε πάντα απέξω) την careem . Για λεωφορεία μέτρο δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια εφαρμογή, έχει σχετικά συχνά δρομολόγια!!

Liapap

Member
.Ειχα βρει την πληροφορία ότι η wizzair που προσγειώνεται στο Άμπου Ντάμπι σου παρέχει δωρεάν transfer έως το dubai,Εντωμεταξυ όσο κ να ψαξα δε βρήκα πληροφορίες,και στο δικό της site με το wizztransfer κοστίζει η μετάβαση στα 10 ευρώ με λεοφωρειο,τίμια τιμή για 2 ώρες απόσταση.
καλησπερα σας
ηθελα να ρωτησω αν μπορεις να κλεισεις και αν δεν ταξιδευεις με wizz και επισης εμεις εχουμε κλεισει να παμε και μαλδιβες με wizz επομενως μπορουμε να το παρουμε απο dubαι για αμπου νταμπι το λεωφορειο αυτο αν πηγαινουμε μαλδιβες ?

Liapap

Member
καλησπερα σας!! ηθελα να ρωτησω ανγνωριζει καποιος μεταφορα απο abu dhabi προς dubai υπαρχει ?? εχουμε ομως ηδη κλεισει τα εισητηρια ...
ειναι με πτηση της ethidhad

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.023
Μέλη
39.740
Νεότερο μέλος
Finnley

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα