Γαλλία Μετακινήσεις στο Παρίσι, καρτα απεριοριστων διαδρομων

babouridis

Member
Ισχύει κανονικά η εβδομαδιαία, Δευτέρα με Κυριακή, πάρτε μαζί σας φωτογραφία για να βάλετε κατά την έκδοση
Βασικά θα είμαστε Παρασκευή ως Τετάρτη οπότε μάλλον δεν βόλευει η εβδομαδιαία Δευτέρα με Κυριακή.
Σκέφτομαι την ημερησια ίσως Navigo on-day γιατί περιλαμβάνει όλα τα μέσα. Αλλιώς αν θες να πας κάπου και να χρησιμοποιήσεις μετρό και μετά λεωφορείο νομίζω θες 2 εισιτήρια, σωστά?

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ισχύει κανονικά η εβδομαδιαία, Δευτέρα με Κυριακή, πάρτε μαζί σας φωτογραφία για να βάλετε κατά την έκδοση
Σωστά. Και εγώ που το έψαξα δεν λέει πουθενά ότι δεν μπορούν να την εκδώσουν οι τουρίστες σε φυσική μορφή. Το θέμα είναι αν την εκδώσεις από την εφαρμογή πρέπει να έχεις γαλλική κάρτα sim τηλεφώνου για να κάνεις λογαριασμό; Διάβασα κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει όντως.
Δεν το δοκίμασα εάν λειτουργεί με ελληνική κάρτα SIM.

babouridis

Member
Καλημέρα. Πηγές πολύ πρόσφατα και έβγαλες? Αν ναι που μπορείς να την εκδόσεις? Παίρνει πολύ η διαδικασία? Ευχαριστώ!

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Σωστά. Και εγώ που το έψαξα δεν λέει πουθενά ότι δεν μπορούν να την εκδώσουν οι τουρίστες σε φυσική μορφή. Το θέμα είναι αν την εκδώσεις από την εφαρμογή πρέπει να έχεις γαλλική κάρτα sim τηλεφώνου για να κάνεις λογαριασμό; Διάβασα κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει όντως.
Δεν το δοκίμασα εάν λειτουργεί με ελληνική κάρτα SIM.
Όχι δεν χρειάζεται γαλλική sim για να την εκδώσεις από την εφαρμογή αλλά πρέπει να έχει δυνατότητα nfc το κινητό. Δεν παίρνεις κάποιο εισιτήριο στο app, απλά αν το αγοράσεις μέσω app δουλεύει το nfc στο σκαναρισμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.308
Μέλη
39.983
Νεότερο μέλος
magnet73

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom