Γαλλία Μετακινήσεις στο Παρίσι, καρτα απεριοριστων διαδρομων

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Είναι λογικό να μπερδεύεστε γιατί η ελεεινή και τρισάθλια γαλλική γραφειοκρατία υπάρχει για να μπερδεύει, να ταλαιπωρεί και να τιμωρεί τον κόσμο.

Η navigo liberte+ ειναι συνδρομή και χρειάζεσαι γαλλικό αριθμό τράπεζας και διεύθυνση στην περιοχή île-de-france για να την βγάλεις. Δεν είναι για τουρίστες.

Αν περάσουν 24 ώρες και λήξει η Navigo day Pass
Δεν είναι 24ωρη! Το έγραψα ακριβώς από πάνω. Στις 23:59 τη μέρα που την έβγαλες λήγει.

babouridis

Member
Ψάχνοντας και εγώ την σελίδα τους καταλήγω ότι συμφέρει την ημέρα που θα πάμε disneyland και την ημέρα πού θα πάμε Βερσαλλίες να αγοράσουμε την Navigo day pass που έχει το 2025 12€. Το 2026 μπορεί να έχει παραπάνω. Τις υπόλοιπες ημέρες 2 γεμάτες μέρες δεν ξέρω αν συμφέρει ή 24ωρη ή απλά εισιτήρια. Αρχικά θα πρέπει στο Orly να αγοράσουμε από μια Navigo easy ώστε εκεί να φορτίζουμε τα πάντα: navigo day pass και απλά εισιτήρια. Φαντάζομαι αν έχεις μέσα στην κάρτα και απλά εισιτήρια και την day pass δεν καταναλώνονται τα εισιτήρια. Αν έχεις την Navigo day pass θα πρέπει σε κάθε μέσο που θα μπαίνεις να κτυπάς κάρτα? Ευχαριστώ!

georgi d

Member
https://www.ratp.fr/en
Κοιτάξτε εδώ . Λεπτομέρειες που συμβουλεβουν τα παιδιά του φόρουμ δεν έχει. Το μόνο που γνωρίζω είναι εάν πρέπει να την χτυπάτε διαφορετικά θα πληρώσετε πρόστιμο.

babouridis

Member
Βασικά δεν ξέρω αν συμφέρει καν κάρτα. Με 2€ με 3 λεωφορεία στην σειρά και 10 λεπτά περπάτημα πας από το orly.airport στο ξενοδοχείο που κλείσαμε περίπου 1 ώρα. Ενώ με 15€ παίρνεις μετρό 14 και μετά λεωφορείο και 7 λεπτά περπάτημα, 36 λεπτά. Με 2€ λεωφορείο μετά τραμ και μετά λεωφορείο και 9 λεπτά περπάτημα ανάκτορο Βερσαλλιών. Με 2,5€ 5 λεπτά περπάτημα, μετρό και μετά προαστιακό disneyland. Αυτά τα βγάζει το google maps και με τα κόστη.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Βασικά δεν ξέρω αν συμφέρει καν κάρτα. Με 2€ με 3 λεωφορεία στην σειρά και 10 λεπτά περπάτημα πας από το orly.airport στο ξενοδοχείο που κλείσαμε περίπου 1 ώρα. Ενώ με 15€ παίρνεις μετρό 14 και μετά λεωφορείο και 7 λεπτά περπάτημα, 36 λεπτά. Με 2€ λεωφορείο μετά τραμ και μετά λεωφορείο και 9 λεπτά περπάτημα ανάκτορο Βερσαλλιών. Με 2,5€ 5 λεπτά περπάτημα, μετρό και μετά προαστιακό disneyland. Αυτά τα βγάζει το google maps και με τα κόστη.
Δεν νομίζω να ισχύουν αυτά που λες.
Στην Disneyland και στις Βερσαλίες δεν πας με το απλό εισιτήριο των 2,5 €.
Αυτά είναι ζώνη 5.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.311
Μέλη
39.984
Νεότερο μέλος
Greeky_Flyer

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα