Γαλλία Μετακινήσεις στο Παρίσι, καρτα απεριοριστων διαδρομων

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
H αιώνια απορία και προβληματισμός. Και την σωστή επιλογή να μην κάνεις το πολύ να χάσεις κάνα 5ευρω. Μη σκας λοιπόν. Βγάλε μια paris visite 3 ημερών για ζώνες 1-5 με 48,65€ και είστε οκ. Και την μέρα της επιστροφής την Τρίτη ένα-δυο μεμονομένα εισιτήρια των 1,70€.

και κάλως ήρθες!:welcome:
 

Triplover

Member
Μηνύματα
1.187
Likes
4.046
Νομίζω ότι συμφέρει περισσότερο το μπλοκ των εισιτηρίων. 48 ευρώ σε 3 μέρες δεν ξοδεύονται. Υπολογίστε ότι θέλετε 15 ευρώ για Ντίσνευ. 33 ευρώ είναι 25 εισιτήρια που δεν τρώγονται σε 2 μέρες.

Η Disney είναι ίσως το αρτιότερο και πιο εντυπωσιακό προϊόν που έχω δει, αλλά τρεις μέρες έχετε στη διάθεσή σας. Θα έλεγα ότι είναι κρίμα να κλειστείτε μέσα έστω και σε αυτή την υπέροχη παραμυθούπολη.
 

kipi

Member
Μηνύματα
414
Likes
219
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Συμφωνω με τους προλαλησαντες.Ειναι πολυ λιγες οι μερες σας για να πατε και Disneyland. Καλα καλα δεν θα προλαβετε να δειτε ουτε το Παρισι.
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Bλέπω ήσασταν Παρίσι τις μέρες που έγινε ο κακός χαμός. Εσείς σαν τουρίστες επηρεαστήκατε?Πως ήταν τα πράγματα στο κέντρο στα βασικά τουριστικά σημεία?
Πέρα από την Κυριακή που ήταν η πορεία.
 

Andreas92

Member
Μηνύματα
41
Likes
20
παιδια μια ερωτηση, διαβασα το λινκ http://www.navigo.fr/forfait-navigo-semaine.html (με μεταφραση γκουγκλ). εγω φτανω κυριακη βραδυ παριση και φευγω πεμπτη απογευμα. προφανως με συμφερει να παρω navigo(ζωνες 1-5 εβδομαδας), αυτο που δεν καταλβα ειναι, θα μπορω να την βγαλω κυριακη βραδυ ή πρεπει να περιμενω να την βγαλω δευτερα πρωι?
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Il est en vente à partir du vendredi pour la semaine suivante που σημαίνει είναι διαθέσιμη προς πώληση από την Παρασκευή για την εβδομάδα που ακολουθεί!
 

MariaMoSam

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
εχε υποψη αν παρεις την navigo την οποια συστηνω σε σχεση με την paris visite η οποια ειναι και ακριβοτερη και οι εκπτωσεις ειναι της πλακας να παρεις για την ζωνη 1-5.η ζωνη 6 δεν σε ενδιαφερει γαιτι ο μακρινοτερος προορισμος, το αεροδρομιο δηλαδη ειναι στη ζωνη 5.απο κει και περα παρε κομπιουτερακι και θα δεις τι σε συμφερει πραγματικα αναλογα βεβαια και με τις μερες που θα κατσεις.για μια βδομαδα 38?.αξιζει και η museum pass αν εχεις σκοπο να πας σε πολλα μουσεια.γλυτωνεις τις ουρες.
Εγω που φτανω τριτη μαλλον πρεπει να παρω navigo απο οτι καταλαβα.Αλλα δεν ισχυει για rer δλδ dusneyland;
 

MariaMoSam

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Εγγθ φτανω τριτη μαλλον πρεπει να παρω navigo απο οτι καταλαβα.Αλλα δεν ισχυει για rer δλδ dusneyland;
Η navigo για τις ζώνες 1-5 ισχύει κανονικά για disneyland και για Βερσαλλίες ! Δλδ και για rer!
Ισχυει κ για αλλα μεσα μεταφορας;Τοτε δεν καταλαβα γιατι να παρει καποιος visite...Ειναι το ιδιο πραγμα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.729
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom