Ηνωμένο Βασίλειο Μεταφορα σκυλου στην Αγγλια

yannisfam

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
με Alitalia έχει 75Ε, ανά πτήση, ως 75 κιλα, και με Lufthansa 200. μήπως καπου εχεις μπερδευτεί? έχω μεταφερει pet πολλές φορές και τα κόστη δεν εχουν σχεση με το ποσό που είπες.
και τα δε κοστη των κτηνιάτρων δεν είναι αστρονομικά. σε πολλές περιπτώσεις χαμηλότερα κι απο τα ελληνικά. εξαρτάται φυσικά που μένεις κλπ, υπάρχουν πολλοί παράγοντες. ξέρω πχ παραδειγμα Αγγλία 50Ε ο εμβολιασμός και 220 η στείρωση. λογικά κόστη.
Domestic animal | Alitalia
Lufthansa ® - Animals
Εχω mail από την British Airways που αναφέρει τα πάντα αναλυτικά και το κόστος είναι αυτό. Τώρα για τις εταιρείες που λες δεν το έψαξα αλλά θα το κάνω τώρα κιόλας να δω. Αυτό για τους γιατρούς, μου το είπε κτηνίατρος που έχει φίλους του συναδέλφους στην Αγγλία και μία εγχείριση κόστους π.χ. 500 ευρώ εδώ εκεί μπορεί να έχει 2000 και παραπάνω.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.368
Likes
9.292
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εχω mail από την British Airways που αναφέρει τα πάντα αναλυτικά και το κόστος είναι αυτό. Τώρα για τις εταιρείες που λες δεν το έψαξα αλλά θα το κάνω τώρα κιόλας να δω. Αυτό για τους γιατρούς, μου το είπε κτηνίατρος που έχει φίλους του συναδέλφους στην Αγγλία και μία εγχείριση κόστους π.χ. 500 ευρώ εδώ εκεί μπορεί να έχει 2000 και παραπάνω.
το κόστος το βλέπεις. αγγλικά ξέρεις δες μονος σου. για Αγγλία με Αλιτάλια θα σου κοστίσει 150Ε συνολικά.
συγνώμη που θα πω τη γνώμη μου ενώ είπες να μην πούμε τετοιες απόψεις, αλλά δεν μπορώ να μην την πω. το συντροφό μας και 4ποδο δεν τον αφηνουμε. και ιδίως επειδή κανει 150 Ε το εισητήριό του ή μας είπε ο τάδε ή ο δείνα κλπ. τις τιμές να τις τσεκάρεις ο ίδιος. τώρα αν μία επέμβαση μεταμόσχευσης εντέρου ξέρω γω πχ κανει πολλαπλάσια εκεί , ε κάνε κ μια ασφάλεια. με ένα απλό γκουγκλαρισμα ειδα ότι αρχιζουν απο 120Ε το χρόνο. 10Ε το μήνα. και 150 το εισητηριό του. αν αυτά τα ποσά τα θεωρείς υψηλά για να αποχωριστείς το σύντροφό σου..δικαίωμά σου και σορυ κ πάλι, δεν συμμετέχω άλλο..
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Γιαννη δεν υπάρχει λύση.παρτε τη μικρή μαζί σας με οποιο κόστος!
αυτα οτι θα περνάει καλά και θα μείνει κοντά στην πεθερα κλπ τα λές για να αυτοπαρηγορηθείς...
τα χρήματα δεν ειναι αφορμή για μένα σε καμια περίπτωση-θα ευρισκα τον τρόπο οτι και να γίνει..
ο σκύλος σου θέλει τους γονείς του τελεία και παυλα!
καλο σας ταξίδι με το φιλαράκι σας!
 

yannisfam

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας αλλά δεν μπορεί τόσοι φιλόζωοι με τους οποίους έχω μιλήσει στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ψυχολόγοι σκύλων, εκπαιδευτές, κτηνίατροι και άτομα που έχουν απο τουλάχιστον έναν σκύλο να με βεβαιώνουν ότι η Κρίστυ θα προσαρμοστεί και εφόσον θα είναι μες στη φύση και θα έχει συνέχεια δίπλα της κάποιον θα συνηθίσει. Μήπως το βλέπετε πολύ συναισθηματικά. Θα μου πείτε τώρα "τότε τι θες και βάζεις post αφού έχεις ρωτήσει τόσους;" Απλά θέλω ν'ακούω και τις δύο πλευρές πάντα και να φιλτράρω τις απαντήσεις ώστε να καταλήξω στην τελική απόφαση. Επίσης, ειδικά για Αγγλία και Ιρλανδία το κόστος είναι αυτό που έχω αναφέρει ήδη καθώς τηλεφώνησα στην Lufthansa και μου είπαν ότι τα 200 ευρώ είναι για οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτές τις δύο χώρες όπου απαγορεύεται να μεταφερθούν με επιβατικά αεροσκάφη και μετάνε μόνο με cargo όπου το κόστος πάει με τα κιλά και έτσι βγαίνουν τα 800 ευρώ.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.368
Likes
9.292
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας αλλά δεν μπορεί τόσοι φιλόζωοι με τους οποίους έχω μιλήσει στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ψυχολόγοι σκύλων, εκπαιδευτές, κτηνίατροι και άτομα που έχουν απο τουλάχιστον έναν σκύλο να με βεβαιώνουν ότι η Κρίστυ θα προσαρμοστεί και εφόσον θα είναι μες στη φύση και θα έχει συνέχεια δίπλα της κάποιον θα συνηθίσει.
2. Μήπως το βλέπετε πολύ συναισθηματικά.
3. Θα μου πείτε τώρα "τότε τι θες και βάζεις post αφού έχεις ρωτήσει τόσους;" Απλά θέλω ν'ακούω και τις δύο πλευρές πάντα και να φιλτράρω τις απαντήσεις ώστε να καταλήξω στην τελική απόφαση.
4. Επίσης, ειδικά για Αγγλία και Ιρλανδία το κόστος είναι αυτό που έχω αναφέρει ήδη
1. δεν κατάλαβα..επιβεβαίωση από αλλους ψάχνεις? από "φιλόζωους"? είπαμε : το σύντροφό σου δεν τον αφήνεις.
2. καθόλου. για οποιον ο σκύλος είναι συντροφος ετσι είναι.
3. αν εξαρτάται η απόφαση από αυτά...είμαστε σε άλλο πλανήτη εντελώς παρόλα αυτά θα απαντήσω στο 1ο σου ποστ.
4. εδωσα αφορμή να το ψάξεις, όχι λύση. τη λύση να τη βρεις εσυ. να ξεβολευτείτε κ να πάτε Γαλλία κι απο κει με πλοιο.
1) Θα προσαρμοστεί γρήγορα στην καινούργια της ζωή; Θα ζεί σε κήπο μεν αλλά εκείνη έχει συνηθίσει να είναι μέσα στο σπίτι μαζί μας και να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με μας.
2) Πως θα είναι ψυχολογικά για εκείνη;
3) Είναι σωστό να μας βλέπει όταν ερχόμαστε διακοπές και να την παίρνουμε μαζί μας για κάποιες μέρες;
4) Πως να ξεπεράσω τον αποχωρισμό;
1. ποτέ δεν θα προσαρμοστεί. θα είναι παρατημένη και έτσι θα αισθάνεται.
2. χάλια.
3. καθόλου. για να συνεχίσει να υποφέρει?
4. αν σκεφτείς τα 800Ε ίσως?
 

yannisfam

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Samion, δεν θ' ασχοληθώ μαζί σου πλέον γιατί διακρίνω πως δεν διαθέτεις την στοιχειώδη λογική να καταλάβεις κάποια πράγματα ή είσαι πολύ βολεμένος μάλλον. Και δεν νομίζω αυτοί που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στα ζώα να είναι φιλόζωοι σε εισαγωγικά όταν κάποια από αυτούς ξενύχταγε με τον σκύλο της λίγο πριν πεθάνει και ακύρωσε μέχρι και επαγγελματικά ραντεβού για να είναι κοντά του. Έχεις σπουδάσει ψυχολογία σκύλων και τα λες αυτά; Γιατί αυτοί που μου τα λένε το έχουν κάνει. Δεν ξέρεις πόσο υποφέραμε τόσους μήνες χωρίς δουλειά και έτσι απλά μου πετάς ένα "να πάτε Γαλλία" ενώ έχουμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ έτοιμη, στρωμένη δουλειά άσχετα που έχουν μαζευτεί άπειρες υποχρεώσεις και θα στέλνουμε λεφτά Ελλάδα. Μπράβο! Φοβερή λογική, μένω άφωνος. Εύχομαι να μην περάσεις τα δικά μου και αναγκαστείς να αλλάξεις γνώμη. Ξεκαθάρισα από το πρώτο post τι να ΜΗΝ μου πείτε αλλά δεν το σεβάστηκες και θες να με κάνεις να αισθανθώ και τύψεις από πάνω χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται και σε ποιον μιλάς και ποιό είναι το background.
 

yannisfam

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Sorry Samion, δεν διάβασα καλά κάτι σε αυτό που είπες με τη Γαλλία. Απλά, το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν χρήματα.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.368
Likes
9.292
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. Samion, δεν θ' ασχοληθώ μαζί σου πλέον γιατί διακρίνω πως δεν διαθέτεις την στοιχειώδη λογική να καταλάβεις κάποια πράγματα ή είσαι πολύ βολεμένος μάλλον.
2. Έχεις σπουδάσει ψυχολογία σκύλων και τα λες αυτά;
3. μου πετάς ένα "να πάτε Γαλλία"
4. Εύχομαι να μην περάσεις τα δικά μου και αναγκαστείς να αλλάξεις γνώμη.
5. Ξεκαθάρισα από το πρώτο post τι να ΜΗΝ μου πείτε αλλά δεν το σεβάστηκες και θες να με κάνεις να αισθανθώ και τύψεις από πάνω χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται και σε ποιον μιλάς και ποιό είναι το background.
1. ισχύουν και τα 2 αυτά.
2. είμαι σκύλος. Pug.
3. δεν κατάλαβες το πνεύμα? να ψάξεις λύσεις εννοούσα! είχες ρωτήσει μόνο μία εταιρεία, όπως παραδεχτηκες, για ένα τόσο σοβαρό θέμα. δεν μου φάνηκε να το είχες ψάξει. έψαξες τη λύση να πετάξετε λοιπόν Γαλλία όπως είπα κι απο κει να πάτε Καλαί-Ντόβερ? με σαφώς λιγότερα έξοδα. εγώ είπα, δεν θα σου δώσω λύση, να ψάξεις όμως να τη βρεις. επί προσωπικών δεν μπαίνω, δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, τι κάνεις κ τι κανω.
4. δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση.
5. ξεκίνησα και είπα σορυ κιόλας. αλλά σε φορουμ είμαστε, δεν μπορεί να θετεις εσυ όρια στο τι θα σου απαντήσει ο άλλος. ούτε και να κρίνεις τι σεβομαι κ τι όχι. αν θεωρείς ότι σε προσεβαλα υπάρχει το κουμπακι της αναφοράς πάνω δεξιά και υπάρχει καταλληλότερος για να διαγράψει τα τυχόν προσβλητικά μηνύματα.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.368
Likes
9.292
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Sorry Samion, δεν διάβασα καλά κάτι σε αυτό που είπες με τη Γαλλία. Απλά, το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν χρήματα.
πνιγήκαμε στα σορυ αλλά το σκύλο με θλίψη τον βλέπω στον κήπο..:(
τεσπα ευχομαι οτι καλυτερο. καλή καρδιά..(μου κόλλησε τωρα τελευταία που με περνάνε όλοι για εχθρό...:haha:)
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.043
Likes
41.052
πνιγήκαμε στα σορυ αλλά το σκύλο με θλίψη τον βλέπω στον κήπο..:(
Άλλοι το σκυλί στην πεθερά,
άλλοι το παιδί (γιατί τελικά εκ των υστέρων διαπιστώνεται ότι στοιχίζει πολύ/ αρρωσταίνει συχνά/ μπορεί να χρειαστεί καμιά ακριβή επέμβαση, κ.τ.λ.). Κάποιοι θεωρούν ότι στη συντροφική σχέση όταν αναλαμβάνεις την ευθύνη και τη φροντίδα ενός αδύναμου πλάσματος έχουν τη δυνατότητα υπαναχώρησης. Βοήθειά τους.
 

yannisfam

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Samion, θέλω να ξεκαθαρίσω πως όταν ζητάω συγνώμη το εννοώ και θεωρώ ότι πάνω στην ταραχή μου και το άγχος μου δεν μίλησα σωστά και εκτός αυτού δεν διάβασα προσεκτικά αυτά που έγραψες και παρεξήγησα. Οπότε και πάλι συγνώμη που ήμουν απότομος αλλά πραγματικά πιστεύω πως δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την συζήτηση γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε όλοι σας εδω μέσα την κατάσταση που ζούμε εγώ με τη γυναίκα μου και μιλάτε από θέση "ισχύος" κατά κάποιο τρόπο. Όχι ότι δεν έχετε την απαραίτητη νοημοσύνη, μην το πάρετε στραβά. Απλά στα λόγια και τη θεωρία όλοι είμαστε καλοί όπως και στο να δασκαλεύουμε τους άλλους, όταν όμως έρχεσαι στη θέση του άλλου τότε είναι τα δύσκολα που έλεγε και ο γνωστός σταρ. Ποτέ μη λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις πως θα σου φέρει η ζωή τα πράγματα και αν χρειαστεί να βρεθείς μπροστά σε οδυνηρά διλήμματα κάποια στιγμή όπως εγώ.
Αγαπητή φίλη paefstra, ισχύουν και για σένα αυτά που είπα και μην κάνεις το λάθος να εξισώνεις το παιδί με ένα σκύλο και ούτε να κρίνεις αυτά που κάνουν οι άλλοι γιατί δεν ξέρεις τις ανάγκες του καθενός και γιατί κάνει ότι κάνει. Δεν μπορεί ο σκύλος να είναι πάνω από τις ανάγκες μιας οικογένειας ή να διαλέγουμε τον σκύλο από την γυναίκα μας. Ο φανατισμός και οι ακρότητες σε όλους τους τομείς δεν είναι καλό πράγμα. Στο κάτω κάτω δεν πάμε να την αφήσουμε στο δρόμο ούτε σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από ζώα. Ηρεμήστε λίγο φίλοι μου.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.144
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δες τωρα τι καταφερες... Να με κανεις να πατησω ευχαριστω στο #38 του Samion.

Λοιπον καλη τυχη να εχετε στα ξενα και ευχομαι να σας τα φερει ετσι η ζωη ωστε συντομα να εχετε τη δυνατοτητα να την εχετε κοντα σας χωρις να υπολογιζετε και να σας ενδιαφερει το οικονομικο κοστος.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.902
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom