Ηνωμένο Βασίλειο Μεταφορα σκυλου στην Αγγλια

yannisfam

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
tripakia, σ' ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου και πραγματικά είναι ότι καλύτερο άκουσα σήμερα. Αυτό εύχομαι απ'την καρδιά μου κι εγώ, να έρθουν έτσι τα πράγματα που να την πάρουμε τελικά μαζί μας. Μίλησες πολύ σωστά, να είσαι πάντα καλά.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.043
Likes
41.052
Αγαπητή φίλη paefstra, ισχύουν και για σένα αυτά που είπα και μην κάνεις το λάθος να εξισώνεις το παιδί με ένα σκύλο και ούτε να κρίνεις αυτά που κάνουν οι άλλοι γιατί δεν ξέρεις τις ανάγκες του καθενός και γιατί κάνει ότι κάνει. Δεν μπορεί ο σκύλος να είναι πάνω από τις ανάγκες μιας οικογένειας ή να διαλέγουμε τον σκύλο από την γυναίκα μας. Ο φανατισμός και οι ακρότητες σε όλους τους τομείς δεν είναι καλό πράγμα. Στο κάτω κάτω δεν πάμε να την αφήσουμε στο δρόμο ούτε σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από ζώα. Ηρεμήστε λίγο φίλοι μου.
Καταλαβαίνω απόλυτα τη δυσκολία σου, και σε καμία περίπτωση δεν συστήνει κάποιος να επιλέξεις το σκύλο εις βάρος της γυναίκας σου! Αυτό που λέω (όπως κι ο Samion) ότι με λίγη ταλαιπωρία και ψάξιμο, μπορείτε να τα καταφέρετε. Κι ότι όταν αναλαμβάνουμε τη φροντίδα ενός πλάσματος από πριν εκτιμούμε τις δυνάμεις μας και τέλος πάντων πρέπει να γίνουμε και εφευρετικοί και ευέλικτοι για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του. Το παράδειγμα με το παιδί είναι μια πικρή διαπίστωση που έχω συναντήσει στο περιβάλλον μου και ήθελα να πω τον πόνο μου...Το ότι τα κατοικίδια ή τα μικρά παιδιά δε μπορούν να εκφραστούν δε σημαίνει ότι δε νιώθουν την απώλεια. Μακάρι να μην αποχωριστείτε.
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Παντως yannisfam, και δε στο λεω για να σου δημιουργησω τυψεις αλλα επειδη οφειλεις να γνωριζεις τι θα συμβει, να ξερεις οτι το κοριτσακι σου θα εχει προβλημα .. Οσο κ αν αγαπησει τα καινουργια του "αφεντικα", θα μεγαλωσει σαν..ορφανο..
Στο λεει αυτο μια ριτριβερου με πειρα 7 ετων.. (εμενα ο δικος μου καθε φορα που παει στη γιαγια του, που τη λατρευει, και μαλιστα στην εξοχη που κανει και τα μπανια του και ειναι ολη μερα ελευθερος, μετρα τις ωρες ποτε θα γυρισει σπιτι..)
Αυτα τα ζωακια (γκολντεν ριτριβερ) ειναι απολυτα εξαρτημενα απο μας και η ψυχουλα τους ηρεμει μονο οταν γυρισουν σπιτι τους.. μια ζωη θα σας περιμενει.. δεν ειναι κριμα? Τελος, τα ριτριβερ δεν ειναι σκυλια για κηπο αλλα για σπιτι με κηπο..

Πιστευω πολυ στη θεληση του ανθρωπου και θεωρω οτι επειδη το θελετε τοσο πολυ και το ψαχνετε, θα βρεθει τελικα η πιο ανωδυνη για ολους λυση.. Μη βιαζεστε να παρετε οριστικες αποφασεις.. Βρειτε μια προσωρινη λυση μεχρι να δειτε πως θα εξελιχθουν οι ζωες σας..Ελπιζω να σας πανε ολα βολικα..
 

yannisfam

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Παιδιά, σας ευχαριστώ πραγματικά και μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και οι καταστάσεις και να είναι κοντά μας ύστερα από κάποιο διάστημα αφού τακτοποιηθούμε και προσαρμοστούμε και εμείς. Σας ευχαριστώ όλου και όλες.
 

evagnr

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Μεταφορα*κατοικιδιου

Καλησπερα,
ονομαζομαι Γκεκα Ευαγγελια και συντομα θα ταξιδεψω απο Σκωτια ( που διαμενω λογο σπουδων ) στην Ελλαδα! Το προβλημα μου ειναι πως θελω να μεταφερω το κατοικιδιο μου (γατα) μαζι μου! Δυστυχως επικοινωνισα με την αεροπορικη εταιρια (easyjet) και μου ειπε πως δεν μεταφερει κατοικιδια! Πως μπορω λοιπον να μεταφερω το γατακι μου?
Ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας,
Γκεκα Ευαγγελια.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.877
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom