Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Καλημερα σε ολους,
www.tripadvisor.com
μπορειτε να διαβασετε τις γνωμες και εμπειριες αλλων ταξιδιωτων για ξενοδοχεια που σας ενδιαφερουν πριν το κλεισετε και οχι μονο να στηριζεστε στην ιστιοσελιδα του ξενοδοχειου και στις φωτογραφιες του.Ειναι αρκετα χρησιμο.Απλα ειναι στα αγγλικα.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.000
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Απο αυτά τα sites έκλεινα κι εγώ, ώσπου στο τελευταίο μου ταξίδι στην Ευρώπη έκλεισα (3 διαφορετικά) ξενοδοχεία μέσα από το γερμανικό site HRS: http://www.hrs.com/ ή http://www.hrs.de . Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και καλύτερες τιμές ή τουλάχιστον ίδιες τιμές με τα άλλα sites, και δε χρειάστηκε να προπληρώσω, και στα ξενοδοχεία τα special requests μου είχαν φτάσει και τα είχαν λάβη υπόψην.
Και το booking site τους άψογο - διαλέγεις το ξενοδοχείο με τα κριτήρια που πραγματικά θες εσύ.
 

fotiny80

Member
Μηνύματα
60
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
αλλο ενα site που βρηκα κατα τυχη ειναι το www.hotelscombined.com γραφεις το ονομα της πολης η του ξενοδοχειου και αυτο σου κατεβαζει καποια sites που συνεργαζονται με το ξενοδοχειο που διαλεξες και εσυ συγκρινεις τις τιμες. δοκιμαστε το ειναι παρα πολυ καλο και σε γλυτωνει απο το πολυ ψαξιμο
Να ρωτήσω γιατί στα διάφορα sites που σου εμφανίζει υπάρχουν τόσο διαφορετικές τιμές για κάθε ξενοδοχείο; Αν κλείσω δηλαδή το φθηνότερο θα με βάλουν στο υπόγειο; :(
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Νομίζω ότι έχει να κάνει και με την διαπραγμάτευση που έχει κάνει η κάθε σελίδα...
 

vaggelakos

Member
Μηνύματα
209
Likes
34
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Πραγματι βρηκα και εγω προσφατα το www.hotelscombined και μου φανηκε πολυ εξυπηρετικο γιατι κανει search ξενοδοχειων σε μηχανες αναζητησεις ξενοδοχειων και βγαζει το καθε ξενοδοχειο τι τιμη εχει απο την καθε αναζητηση μηχανης ξενοδοχειων. εχει κλεισει ποτε κανεις απο αυτο? ξερει κανεις τιποτα ή εχει κλεισει απο το www.[URL="http://www.hotels-board.com"]hotels-board.com[/URL] (πολυ καλες τιμες επισης) ή www.123bookhotels.com το οποιο δεν το εχει αναφερει μαλλον κανεις. ευχαριστω εκ των προτερων.

ξεχασα να πω πωε ειμαι καινουργιος στην παρεα
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Για όσους σκοπεύουν να κατακτήσουν την Ινδία και βρίσκουν τις τιμές των "καλών" ξενοδοχείων απλησίαστες...
Πάρτε ένα super tip από τον traveller και κάντε ένα μασάζ στην υγειά μου...

Mahindra Homestays - Home

Moντέρνα ή παραδοσιακά αλλά πάντα καθαρότατα και αξιοπρεπή...
H Iνδική εκδοχή των Β&Β στο πιο χλιδάτο...

Τιμές καταπληκτικές... από 40? το δωμάτιο...
 

boubou

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας...

Yeego.com - Just Go! Hotels reservations worldwide

Δοκιμάστε το! Πέρυσι κλείσαμε μέσω αυτού το ξενοδοχείο μου στη Βιέννη και φέτος στο Παρίσι. Το περυσινό το δοκιμάσαμε και το δωμάτιο μας άφησε συγκλονισμένους, αφού κλείσαμε δίκλινο στη μισή σχεδόν τιμή από την αναγραφόμενη στη σελίδα του ξενοδοχείου και στους καταλόγους χρέωσης των δωματίων και ενώ φοβόμασταν ότι θα μας πετάξουν στο τρίτο υπόγειο, πήγαμε και μας οδήγησαν σε σουίτα... Με δύο χώρους και σύνολο πέντε κρεβάτια... (Δίκλινο κλείσαμε...:)).

Το καλό με τη σελίδα είναι ότι έχει πολύ καλές προσφορές! Τώρα για το Παρίσι κλείσαμε στο Mercure Hotel Montparnasse, όπου όμως μέσω του yeego θα έχουμε τις δύο από τις 7 βραδιές δωρεάν!

Φυσικά η τυφλή εμπιστοσύνη βλάπτει... Βρίσκουμε εκεί ένα ξενοδοχείο που μας ταιριάζει και μετά το ψάχνουμε και στο google, για άλλες αναφορές και σχόλια επισκεπτών!

Επίσης τηλεφωνούμε και στο ξενοδοχείο λίγο μετά την κράτηση, για να την επιβεβαιώσουμε...

Πάνω εδώ το περιστατικό της Βιέννης... Μετά την κράτηση τηλεφώνησα στο ξενοδοχείο για επιβεβαίωση και ρωτάω την ευγενικότατη κοπέλα στη ρεσεψιόν, αν ισχύει η κράτηση με το συγκεκριμένο ποσό (βλακωδώς ανέφερα το ποσό, αφού τα χρήματα τα παίρνει ο πράκτορας, αλλά τέλος πάντων, αν δεν πάθεις, δε θα μάθεις...) και μου λέει με τρεμάμενη φωνή "HOW MUCH?????", το επαναλαμβάνω και μου λέει "I WILL BOOK IT THROUGH THERE TOO"! :)
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
boubou, με το post σου με έσωσες!
Και ξενοδοχείο για καπνίζοντες στο Λονδίνο βρήκα και σε πολύ καλή τιμή!
Βέβαια, δεν το έκλεισα μέσω του Yeego.com γιατί την ώρα που ήμουν μέσα έπεσε ο server τους μάλλον και δεν εμφανιζόταν η σελίδα με τίποτα. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να μπω στη σελίδα τους.
Μέσω όμως του συγκεκριμμένου site είχε γίνει η αρχή για να βρω ξενοδοχείο.
Τελικά έκλεισα μέσω του Discount hotel reservation, cheap hotel booking for any budget - Otel.com στο οποίο βρήκα τις ίδιες τιμές και τις ίδιες υπηρεσίες σχεδόν με αυτές που έβλεπα στο Yeego.
Με την πρώτη ματιά το otel.com μου φαίνεται πολύ καλό και πολύ εύχρηστο όσον αφορά το προσωπικό μου account.
Βέβαια, λειτουργεί σαν κλασσικός ταξιδιωτικός πράκτορας καθώς χρεώνει άμεσα την πιστωτική κάρτα και ακυρώσεις μπορούν να γίνουν μέχρι 5 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης στο ξενοδοχείο (Ελπίζω να μην χρειαστεί να ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική ακυρώσεών τους!) με ένα πρόστιμο αξίας 10 Ευρώ.
Για ακυρώσεις αργότερα από τις 5 ημέρες ακολουθεί και προσαρμόζει τις κυρώσεις στην πολιτική των ξενοδοχείων.


 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
Otel.com στο οποίο βρήκα τις ίδιες τιμές και τις ίδιες υπηρεσίες σχεδόν με αυτές που έβλεπα στο Yeego.
Αυτό οφείλεται στο ότι και οι δύο έχουν την ίδια περίπου πολιτική, και το ίδιο περίπου bonus (3-4%). Διαφέρουν μόνο στο ότι η Otel.com έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη και η Yeego την Αντάλυα. Οπότε είναι φυσικό να έχουν παραπλήσιες τιμές.
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Εχει κλεισει κανεις με το Hotels.com?Γιατι μου φαινεται αρκετα αξιοπιστο...
το hotels.com ηταν το πρώτο σαιτ που επισκεφτηκα οταν αρχισα να ασχολουμαι με τα ταξίδια μεσω διαδυκτίου.ειχα κλεισει ξενοδοχειο για βερολίνο..περιπου 6 χρονια πριν... δεν ειχα κανενα προβλημα...αν και αρχαρια...τώρα δεν το χρησιμοποιω πιά γιατι εχει αλλαξει πολιτική και χρεώνει αμεσως, με την κρατηση,την πιστωτική καρτα.
χρησιμοποιω διευθύνσεις που δεν χρεωνουν αμεσως την πιστωτική και δινουν δυνατοτητα για ακυρωση χωρις χρεωση 1-2 μερες πριν την προγραμματισμενη αφιξη,οπως booking και venere.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.791
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom