Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

Extra muros

Member
Το trip.com είναι αξιόπιστο σαν ιστοσελίδα κράτησης; Είδα μόλις ότι έχει διαφορά στο συνολικό κόστος διαμονής 75€ σε σχέση με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Αντίστοιχα, το hotels.com; Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι, υπάρχει επαρκής υποστήριξη και από τους δύο; Ποια η γνώμη σας;
Αξιόπιστο είναι το trip.com, με ο,τι θέμα έχουν βέβαια συνηθως οι τρίτοι παροχοι αν κάτι πάει στραβά. Δεν έχω κλείσει με hotels.com, νομίζω έχει δώσει πολύ θετικό feedback η @paefstra όμως.

paefstra

Member
Το trip.com είναι αξιόπιστο σαν ιστοσελίδα κράτησης; Είδα μόλις ότι έχει διαφορά στο συνολικό κόστος διαμονής 75€ σε σχέση με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Αντίστοιχα, το hotels.com; Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι, υπάρχει επαρκής υποστήριξη και από τους δύο; Ποια η γνώμη σας;
1. Το θεωρουσα πολυ ο,τι να ναι, εκλεινα εισιτηρια ως 20 ευρω μονο. Πριν 2 μηνες η wizz αλλαξε ωρα πτησης, λεω πανε χαμενα 26 ευρω. 24 ωρες πριν το ταξιδι η trip.com μου εστειλε μειλ να πατησω claim και σε 2 μερες πηρα τα λεφτα. Δεν εχω χρειαστει υποστηριξη. Εγω θα το προτιμησω ξανα σε low cost.
2. Τη χρησιμοποιω συνεχεια. 2 φορες που χρειαστηκα υποστηριξη εγινε μεσω chat. Δεν εχω τηλεφωνησει ποτε, και δεν θελω να χρεωθω τηλ εξωτερικου.
Στα περιπου 8 χρονια που το χρησιμοποιω μονο μια φορα ετυχε να μη μπορει να να δεχτει ενα bb και εστειλαν ενα εκπτωτικο voucher. Γενικα εχει λιγοτερα καταλυματα, ελαχιστα διαμερισματα και ιδιωτες, καλυτερους επαγγελματιες, αρα λιγοτερες αστοχιες.

Last edited:

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
1. Το θεωρουσα πολυ ο,τι να ναι, εκλεινα εισιτηρια ως 20 ευρω μονο. Πριν 2 μηνες η wizz αλλαξε ωρα πτησης, λεω πανε χαμενα 26 ευρω. 24 ωρες πριν το ταξιδι η trip.com μου εστειλε μειλ να πατησω claim και σε 2 μερες πηρα τα λεφτα. Δεν εχω χρειαστει υποστηριξη. Εγω θα το προτιμησω ξανα σε low cost.
2. Τη χρησιμοποιω συνεχεια. 2 φορες που χρειαστηκα υποστηριξη εγινε μεσω chat. Δεν εχω τηλεφωνησει ποτε, και δεν θελω να χρεωθω τηλ εξωτερικου.
Οπότε λέτε να προχωρήσω. Δεν έχω ξανακάνει κράτηση είναι η αλήθεια στο συγκεκριμένο γι'αυτό ρώτησα, οι περισσότεροι κλείνουν ξενοδοχείο μέσω booking.

paefstra

Member
Οπότε λέτε να προχωρήσω. Δεν έχω ξανακάνει κράτηση είναι η αλήθεια στο συγκεκριμένο γι'αυτό ρώτησα, οι περισσότεροι κλείνουν ξενοδοχείο μέσω booking.
Εγω που δεν κλεινω διαμερισματα την προτιμω αν η τιμη ειναι σαν της booking η πιο κατω. Αν θες διαμερισμα, στρεφεσαι αλλου.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Εγώ σταθερά τις καλύτερες τιμές τις βρίσκω τα τελευταία χρόνια στην agoda χρησιμοποιώντας VPN Ινδίας. Πολλές φορές μάλιστα όταν το ίδιο ξενοδοχείο δεν το ψάχνω απευθείας μέσω agoda αλλά χρησιμοποιώ κάποιο site σύγκρισης τιμών (momondo, trivago κτλ), η τιμή πέφτει κι άλλο.

Επίσης το γερμανικό tui δεν παίζεται σε τιμές απλά είναι περιορισμένες οι επιλογές (είναι κυρίως για θέρετρα, αλυσίδες ξενοδοχείων κτλ).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.161
Μέλη
39.903
Νεότερο μέλος
GeorgeRV

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom