panosil
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άμστερνταμ
Μέσω trip κοστίζει 410€ ενώ μέσω του ξενοδοχείου 485€.
Αξιόπιστο είναι το trip.com, με ο,τι θέμα έχουν βέβαια συνηθως οι τρίτοι παροχοι αν κάτι πάει στραβά. Δεν έχω κλείσει με hotels.com, νομίζω έχει δώσει πολύ θετικό feedback η @paefstra όμως.Το trip.com είναι αξιόπιστο σαν ιστοσελίδα κράτησης; Είδα μόλις ότι έχει διαφορά στο συνολικό κόστος διαμονής 75€ σε σχέση με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Αντίστοιχα, το hotels.com; Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι, υπάρχει επαρκής υποστήριξη και από τους δύο; Ποια η γνώμη σας;
Ναι κανένα πρόβλημα.Το trip.com είναι αξιόπιστο σαν ιστοσελίδα κράτησης;
1. Το θεωρουσα πολυ ο,τι να ναι, εκλεινα εισιτηρια ως 20 ευρω μονο. Πριν 2 μηνες η wizz αλλαξε ωρα πτησης, λεω πανε χαμενα 26 ευρω. 24 ωρες πριν το ταξιδι η trip.com μου εστειλε μειλ να πατησω claim και σε 2 μερες πηρα τα λεφτα. Δεν εχω χρειαστει υποστηριξη. Εγω θα το προτιμησω ξανα σε low cost.Το trip.com είναι αξιόπιστο σαν ιστοσελίδα κράτησης; Είδα μόλις ότι έχει διαφορά στο συνολικό κόστος διαμονής 75€ σε σχέση με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Αντίστοιχα, το hotels.com; Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι, υπάρχει επαρκής υποστήριξη και από τους δύο; Ποια η γνώμη σας;
Οπότε λέτε να προχωρήσω. Δεν έχω ξανακάνει κράτηση είναι η αλήθεια στο συγκεκριμένο γι'αυτό ρώτησα, οι περισσότεροι κλείνουν ξενοδοχείο μέσω booking.1. Το θεωρουσα πολυ ο,τι να ναι, εκλεινα εισιτηρια ως 20 ευρω μονο. Πριν 2 μηνες η wizz αλλαξε ωρα πτησης, λεω πανε χαμενα 26 ευρω. 24 ωρες πριν το ταξιδι η trip.com μου εστειλε μειλ να πατησω claim και σε 2 μερες πηρα τα λεφτα. Δεν εχω χρειαστει υποστηριξη. Εγω θα το προτιμησω ξανα σε low cost.
2. Τη χρησιμοποιω συνεχεια. 2 φορες που χρειαστηκα υποστηριξη εγινε μεσω chat. Δεν εχω τηλεφωνησει ποτε, και δεν θελω να χρεωθω τηλ εξωτερικου.
Εγω που δεν κλεινω διαμερισματα την προτιμω αν η τιμη ειναι σαν της booking η πιο κατω. Αν θες διαμερισμα, στρεφεσαι αλλου.Οπότε λέτε να προχωρήσω. Δεν έχω ξανακάνει κράτηση είναι η αλήθεια στο συγκεκριμένο γι'αυτό ρώτησα, οι περισσότεροι κλείνουν ξενοδοχείο μέσω booking.
Με hotels έχω κάνει κράτηση και όλα ήταν οκΤο trip.com είναι αξιόπιστο σαν ιστοσελίδα κράτησης; Είδα μόλις ότι έχει διαφορά στο συνολικό κόστος διαμονής 75€ σε σχέση με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Αντίστοιχα, το hotels.com; Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι, υπάρχει επαρκής υποστήριξη και από τους δύο; Ποια η γνώμη σας;
Εγώ σταθερά τις καλύτερες τιμές τις βρίσκω τα τελευταία χρόνια στην agoda χρησιμοποιώντας VPN Ινδίας. Πολλές φορές μάλιστα όταν το ίδιο ξενοδοχείο δεν το ψάχνω απευθείας μέσω agoda αλλά χρησιμοποιώ κάποιο site σύγκρισης τιμών (momondo, trivago κτλ), η τιμή πέφτει κι άλλο.
Επίσης το γερμανικό tui δεν παίζεται σε τιμές απλά είναι περιορισμένες οι επιλογές (είναι κυρίως για θέρετρα, αλυσίδες ξενοδοχείων κτλ).