Αξιόπιστο είναι το trip.com, με ο,τι θέμα έχουν βέβαια συνηθως οι τρίτοι παροχοι αν κάτι πάει στραβά. Δεν έχω κλείσει με hotels.com, νομίζω έχει δώσει πολύ θετικό feedback η @paefstra όμως.Το trip.com είναι αξιόπιστο σαν ιστοσελίδα κράτησης; Είδα μόλις ότι έχει διαφορά στο συνολικό κόστος διαμονής 75€ σε σχέση με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Αντίστοιχα, το hotels.com; Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι, υπάρχει επαρκής υποστήριξη και από τους δύο; Ποια η γνώμη σας;
Ναι κανένα πρόβλημα.Το trip.com είναι αξιόπιστο σαν ιστοσελίδα κράτησης;
1. Το θεωρουσα πολυ ο,τι να ναι, εκλεινα εισιτηρια ως 20 ευρω μονο. Πριν 2 μηνες η wizz αλλαξε ωρα πτησης, λεω πανε χαμενα 26 ευρω. 24 ωρες πριν το ταξιδι η trip.com μου εστειλε μειλ να πατησω claim και σε 2 μερες πηρα τα λεφτα. Δεν εχω χρειαστει υποστηριξη. Εγω θα το προτιμησω ξανα σε low cost.Το trip.com είναι αξιόπιστο σαν ιστοσελίδα κράτησης; Είδα μόλις ότι έχει διαφορά στο συνολικό κόστος διαμονής 75€ σε σχέση με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Αντίστοιχα, το hotels.com; Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι, υπάρχει επαρκής υποστήριξη και από τους δύο; Ποια η γνώμη σας;
Οπότε λέτε να προχωρήσω. Δεν έχω ξανακάνει κράτηση είναι η αλήθεια στο συγκεκριμένο γι'αυτό ρώτησα, οι περισσότεροι κλείνουν ξενοδοχείο μέσω booking.1. Το θεωρουσα πολυ ο,τι να ναι, εκλεινα εισιτηρια ως 20 ευρω μονο. Πριν 2 μηνες η wizz αλλαξε ωρα πτησης, λεω πανε χαμενα 26 ευρω. 24 ωρες πριν το ταξιδι η trip.com μου εστειλε μειλ να πατησω claim και σε 2 μερες πηρα τα λεφτα. Δεν εχω χρειαστει υποστηριξη. Εγω θα το προτιμησω ξανα σε low cost.
2. Τη χρησιμοποιω συνεχεια. 2 φορες που χρειαστηκα υποστηριξη εγινε μεσω chat. Δεν εχω τηλεφωνησει ποτε, και δεν θελω να χρεωθω τηλ εξωτερικου.
Εγω που δεν κλεινω διαμερισματα την προτιμω αν η τιμη ειναι σαν της booking η πιο κατω. Αν θες διαμερισμα, στρεφεσαι αλλου.Οπότε λέτε να προχωρήσω. Δεν έχω ξανακάνει κράτηση είναι η αλήθεια στο συγκεκριμένο γι'αυτό ρώτησα, οι περισσότεροι κλείνουν ξενοδοχείο μέσω booking.