Ιταλία Νάπολη - Ακτή Αμάλφι

chrisbd

Member
Απο οτι καταλαβα για Αμαλφι, Ποζιτανο απο Ναπολι στο καπως χαλαρο μονο με καραβακι αλλα και το πιο ακριβο με 65 ευρω το ατομο.. Αθηνα Ναπολι Αθηνα πιο φθηνα βγηκε ..

Αυτο με τα λεωφορεια με 10ευρω πρεπει να ειναι λιγο βασανιστικο ....

connosp

Member
Απο οτι καταλαβα για Αμαλφι, Ποζιτανο απο Ναπολι στο καπως χαλαρο μονο με καραβακι αλλα και το πιο ακριβο με 65 ευρω το ατομο.. Αθηνα Ναπολι Αθηνα πιο φθηνα βγηκε ..

Πέρσι τέλη Ιουνίου από Νάπολι προς Αμάλφι πρωί ήταν καλά αλλά λόγω βροχής το μεσημέρι-απόγευμα γινόταν το έλα να δεις.

paefstra

Member
Απλα ξεχνα το. Το λεωφορειο φουλαρει και δεν μπαινεις η περιμενεις το επομενο που μπορει να ειναι σε 2 ωρες. Δεν θες να ξερεις τι γινοταν στη σταση που ειδα στο Αμαλφι.

thaliaper

Member

Εγω εκανα αυτο https://www.getyourguide.com/rabello-l709/apo-te-napole-amalphi-kai-rabelo-t407292/ και μου βγηκε φθηνοτερο γιατι το εκλεισα μεσω booking . Mini βαν 20 ατομων και η θεα που απολαμβανεις στην ακτη ειναι μαγευτικη . Δεν σου το δινει αυτο το καραβι . Και μαλιστα θα συνιστουσα να αποφευγατε την προαιρετικη κρουαζιερα στο Αμαλφι για να δεις και καλα τη θεα απο τη θαλασσα και σπιτια διασημων .Το επελεξα για να προλαβω να δω και το Ραβελο αλλα ολη η διαδρομη ηταν τοσο μαγευτικη που το Ραβελο πια δεν μου εκανε την εντυπωση που περιμενα

angelo_kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Εγω εκανα αυτο https://www.getyourguide.com/rabello-l709/apo-te-napole-amalphi-kai-rabelo-t407292/ και μου βγηκε φθηνοτερο γιατι το εκλεισα μεσω booking . Mini βαν 20 ατομων και η θεα που απολαμβανεις στην ακτη ειναι μαγευτικη . Δεν σου το δινει αυτο το καραβι . Και μαλιστα θα συνιστουσα να αποφευγατε την προαιρετικη κρουαζιερα στο Αμαλφι για να δεις και καλα τη θεα απο τη θαλασσα και σπιτια διασημων .Το επελεξα για να προλαβω να δω και το Ραβελο αλλα ολη η διαδρομη ηταν τοσο μαγευτικη που το Ραβελο πια δεν μου εκανε την εντυπωση που περιμενα
Αξίζει για τα 90€ το άτομο???

thaliaper

Member
Απο το booking μου ηρθε σαν προσφορα -20% νομιζω και πληρωσα 70 ευρω το ατομο .Καθησαμε απο την δεξια πλευρα του βαν με τις μονες θεσεις και το αποτελεσμα ηταν μοναδικο , Δεν ανησυχεις , η θεση σου ειναι εξασφαλισμενη , ο χρονος ειναι λιγο περιοριμενος αλλα εχεις την ηρεμια σου , την ανεση σου και την καταπληκτικη θεα απο ψηλα που δεν σου τη δινει το καραβακι . γι αυτο και προτεινω να μην κανετε απο το Αμαλφι την προαιρετικη βολτα με το καραβακι που θα σου προτεινουν και να εχεις περισσοτερο χρονο στο Αμαλφι . Το εκανα αλλα δεν μου προσεφερε κατι . ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ

angelo_kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Απο το booking μου ηρθε σαν προσφορα -20% νομιζω και πληρωσα 70 ευρω το ατομο .Καθησαμε απο την δεξια πλευρα του βαν με τις μονες θεσεις και το αποτελεσμα ηταν μοναδικο , Δεν ανησυχεις , η θεση σου ειναι εξασφαλισμενη , ο χρονος ειναι λιγο περιοριμενος αλλα εχεις την ηρεμια σου , την ανεση σου και την καταπληκτικη θεα απο ψηλα που δεν σου τη δινει το καραβακι . γι αυτο και προτεινω να μην κανετε απο το Αμαλφι την προαιρετικη βολτα με το καραβακι που θα σου προτεινουν και να εχεις περισσοτερο χρονο στο Αμαλφι . Το εκανα αλλα δεν μου προσεφερε κατι . ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ
Ο περιορισμένος χρόνος όμως στα χωριά που σου δίνει είναι επαρκής?

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
@angelo_kav Εμείς πάντως ειμασταν εκεί Σεπτέμβριο του 2024 και κάναμε το εξής:
Από Νάπολι τρένο για Σορέντο. Από εκεί λεωφορείο για Ποζιτανο ( ανά 30λεπτα, μπήκαμε κατευθείαν , δεν είχε τρελή ουρά) . Από Ποζιτανο με καραβάκι Αμάλφι, και από Αμάλφι πίσω Σορέντο με λεωφορείο ( δεν είχε ουρά ) και από εκεί τρένο για Νάπολι.
Είναι λίγη ταλαιπωρία, ίσως μας έκατσαν τρομερά οι μικρές ουρές, αλλά είδαμε ΟΣΗ ώρα θέλαμε την κάθε περιοχή και προφανώς γλιτώσαμε από ένα πενηνταρι ο καθένας!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.031
Μέλη
39.750
Νεότερο μέλος
Popl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom