Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

Varg83

Member
Μηνύματα
133
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Και οσον αφορα οτι "αφου το κανουν και αλλες εταιριες ας το κανει και η aegean" ΠΡΟΣΕΞΤΕ μην ερθει η στιγμη που δεν θα σου προσφερουν ΟΥΤΕ καραμελα για την απογειωση, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.....( brussels, SAS, κλπ).
 

andreaslll

Member
Μηνύματα
42
Likes
5
Καραμέλες αγοράζουμε κι απ' το περίπτερο με 20 λεπτά, δεν είναι εκεί το θέμα.
Εγώ εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι μπορεί όλο το χρόνο να διατηρηθούν αυτές οι τιμές. Πάω στοίχημα πως μόλις «εξαντληθούν» οι θέσεις golight, θα υπάρχει διαθεσιμότητα μόνο σε goheavy για να κλείσουμε...
 

Varg83

Member
Μηνύματα
133
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Μην εξιδανικευεις το παραδειγμα, ελεος..... Ως προς τις υπηρεσιες λεω.... Εκτως αν ειστε ευχαριστημενοι απο τις παραπανω εταιριες που ανεφερα...
 

andreaslll

Member
Μηνύματα
42
Likes
5
Μην εξιδανικευεις το παραδειγμα, ελεος..... Ως προς τις υπηρεσιες λεω.... Εκτως αν ειστε ευχαριστημενοι απο τις παραπανω εταιριες που ανεφερα...
Εννοώ πως προτιμώ να μη μου δώσουν τον άθλιο καφέ τους και το snack, αν πρόκειται να μου χρεώνουν 20 ευρώ παραπάνω στο εισιτήριο για το «service».

Όσον αφορά τη Sas την πρώτη φορά που τους είδα να βγαίνουν στη γύρα με την «πραμάτεια», έπαθα σοκ. Όχι γιατί με πείραξε που δεν είχαν σέρβις, απλά δεν το περίμενα από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Πχ με low cost που δεν περιμένω να μου φέρουν τίποτα, δεν με πειράζει κιόλας. Άσε που κάποιες εταιρείες έχουν μια χαρά λογικές τιμές...
 

Varg83

Member
Μηνύματα
133
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Kαλα ρε παιζουμε με τις λεξεις;;;;; 20ευρω πληρωνεις για τον καφε θες να μου πεις κ οχι για την 20κιλη βαλιτσα;;;; ΕΛΕΟΣ! Και η Brussels ειχε τρομερη πραματεια, και πουλαγε το μπουκαλακι νερο 4 ευρω... Και μπορω να σας πω και σε ποια πτηση.
Εν παση περιπτωση μακαρι να βγω ψευτης αλλα θελω να δω σε κανα χρονο (μπορει κ λιγοτερο) τι θα λετε για τις υπηρεσιες, το φαγητο, τις αποσκευες κλπ απο την εταιρια, γιατι αμα σε παρει ο κατηφορος δν θα υπαρχει σταματημος....
 

andreaslll

Member
Μηνύματα
42
Likes
5
Για να μην είμαστε άδικοι, υπολόγισε επίσης πόσο κόστιζε το νερό στο αεροδρόμιο του προορισμού σου. Αν μου έλεγες ότι η αιγαίου σου χρέωσε 1 ευρώ το νερό θα έλεγα ότι είναι κλέφτες. Μια ξένη εταιρεία όμως δεν είναι υποχρεωμένη να έχει τιμές ελλάδας.
 

Varg83

Member
Μηνύματα
133
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Καλα οτι να'ναι.....
Ε λοιπον για να σου λυθει η απορια το αεροδρομιο προορισμου ηταν η Λισσαβωνα το καλοκαιρι του '11....
Παντως καλο θα ηταν να απανταγες στο συνολικο ζητημα που βαζω και οχι ειδικα για το νερο ή τις καραμελες. Η περιπτοσιολογια χρησιμοποιειται μονο οταν καποιος θελει να αποπροσανατολισει.
Και το ξαναλεω για να τελειωνουμε: Με πειραζει να με πιανουν κοροιδο και να προσπαθουν να με πεισουν οτι ειναι για το συμφερον μου και δευτερον δυστυχως βλεπω τις παροχες της εταιριας που για μενα ηταν σε ικανοποιητικο επιπεδο για τα δεδομενα της Ελλαδας να καταποντιζονται. Αυτα.
 

andreaslll

Member
Μηνύματα
42
Likes
5
Η απάντηση στο συνολικό ζήτημα είναι ότι κι εμένα με πειράζει. Τι να κάνω όμως, μπορώ να επιβάλλω σε κάποιον ιδιώτη τις τιμές που θα πουλάει το προϊόν του; Επίσης να μην ξεχνάμε τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας που αλλάζουν, πηγαίνουμε όλοι τα ίδια ταξίδια όπως παλιά; Καύσιμα αλλάζουν, φόροι αλλάζουν, πληρότητες αλλάζουν, αγοραστική δύναμη αλλάζει, οι εταιρείες συρρικνώνονται και χάνουν τις οικονομίες κλίμακας που είχαν κάποτε, πως οι τιμές να παραμείνουν ίδιες;

Ο Ο'λίρι είχε πει κάποτε «Γιατί τα αεροπλάνα να είναι κυριλέ, κανονικά θα έπρεπε να είναι λεωφορεία με φτερά». Αυτή η φράση με βρίσκει απολύτως σύμφωνο*. Φτάνει πια με τις ψευτοχλιδές που είχαμε τις προηγούμενες δεκαετίες, ο κόσμος έχει ανάγκη από συγκοινωνία. Πως όμως θα μπορέσει μια εταιρεία να προσφέρει πραγματικά χαμηλές τιμές, όταν απαιτείς να σου προσφέρει... muffins!

*Φυσικά και δεν συμφωνώ με τη λογική του χρεώνω 17 ευρώ για το εισιτήριο και 35 για τη βαλίτσα, ή 105 για την εκτύπωση κάρτας επιβίβασης.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ο Ο'λίρι είχε πει κάποτε «Γιατί τα αεροπλάνα να είναι κυριλέ, κανονικά θα έπρεπε να είναι λεωφορεία με φτερά».
Επίσης κάποτε είχε πει ότι θα προσφέρουν 'beds and blowjobs' στη business class προς ΗΠΑ. Ακόμα περιμένουμε.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.786
Likes
18.192
Δηλαδή τα 66 ευρώ για Κρήτη και Θεσσαλονίκη με τη γνωστή ποιότητα της Α3, είναι "καταποντισμός"?

Πάρε το ΚΤΕΛ αγόρι μου, το μουτζούρη του ΟΣΕ και τους σκυλοπνίχτες κι άσε τους υπόλοιπους να καταποντίζονται πηγαίνοντας με 66 ευρώ, σε μισή ώρα και άνετοι στην άλλη άκρη της χώρας....κατάντια indeed!
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Η Α3 για να επιβιώσει αναγκάζεται να ακολουθήσει το μοντέλο που ήδη ακολουθούν πολλές μεγάλες παγκόσμιες εταιρίες και θα ακολουθήσουν αργά ή γρήγορα όλες. Οι ναύλοι με μια πρώτη ματιά είναι εξαιρετικοί. Καταλαβαίνω ότι θέλετε να πετάτε τσάμπα αλλά αυτό δυστυχώς δεν γίνεται. Με 66€ ούτε στη Λάρισα με λεωφορείο δεν πας και εσείς διαμαρτύρεστε? Μήπως την έχετε δει λίγο στραβά παλικάρια μου? Για σας δηλαδή πόσο θα ήταν λογική μια τιμή από την ATH στη SKG με αεροπλάνο? 10 ή 15 ευρώ? Τέτοιες τιμές έχει μόνο ο Λίγδης και αυτές με τις γνωστές παπαροσοφιστείες του, εύκολα εκτοξεύονται στο τριπλάσιο και με τριτοκοσμικές συνθήκες ταξιδιού. Συνεπώς η Α3 κανέναν δεν κοροϊδεύει απλά προσαρμόζει την τιμολογιακή πολιτική της και προσφέρει ανταγωνιστικότατους ναύλους σε εκείνους που θέλουν να προγραμματίσουν νωρίς το ταξίδι τους και να χαρούν ένα extra week end με πολύ χαμηλές αεροπορικές τιμές... αν οι τιμές μείνουν σε αυτά τα επίπεδα, είναι άριστες και σαφώς από τις φτηνότερες στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Pegasus με 88 ευρω ολο το καλοκαιρι που μας περασε και Σμυρνη και Κωνσταντινουπολη και μια βαλιτσα 20 κιλα.... οπως επισης ολο το χειμωνα που μας ερχεται κ την Ανοιξη
Με την διαφορά ότι πετάει στου διαόλου την μάνα και όχι στο κεντρικό αεροδρόμιο της πόλης. Αυτό σημαίνει τεράστια ταλαιπορία, extra κόστος μεταφοράς και κυρίως καμιά πιθανότητα για connections σε μακρινά ταξίδια. Μην γράφουμε λοιπόν ότι γουστάρουμε για λόγους εντυπωσιασμού...
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Traveller με 50 πας στη Λάρισα!!
Τα 66 καλά είναι για Κρήτη αλλά για όποιον μπορεί να προγραμματίσει 10 μήνες πριν και για όποιον δεν χρειαστεί αποσκευη.

Το θέμα,όμως είναι πως μέχρι 10 του μηνός για εξωτερικό έβρισκες με βαλίτσα στις ίδιες τιμές που τώρα έχεις μόνο χειραποσκευη.
Για ένα σ.κ μια χαρα είναι οι τιμές και βολεύουν.Όταν όμως για Λονδίνο έβρισκες με 136 με βαλίτσα για μια εβδομάδα και τώρα μόνο χειραποσκευη;
Ας το κάνανε εντελώς low cost να τελειώνουμε, όχι όμως και να λένε ότι προσφέρουν και καλύτερες τιμές πλέον και σκέφτονται τον πελάτη!!
Ναι για ένα 3ημερο,4ημερο είναι μια χαρα,αν και τα 8 κιλά της χειραποσκευης είναι τραγικά λίγα,ούτε ο Μιχάλης τόσα...

Μια χαρα συνθήκες προσφέρει η Ryanair και αυτό το λένε τα 80+ κόσμου που έχει μεταφέρει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.540
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom