Ισπανία Νοτια Ισπανια-3 με 14 Ιουλιου 09

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Nα απαντησω στην φιλη getoxwoman/;
Πιστευω οτι πολλα επιχειρηματα σου δεν εχουν βαση και εξηγουμαι΄΄
καταρχην δεν ειμαι ανθρωπος των κτιριων,δηλαδη στην προκειμενη περιπτωση δεν με ''χαλανε''οι ουρανοξυστες,οπου και αν βρισκονται.με αλλα λογια δεν εισαι μαλλον για Ν.Υορκη,[η εκει δεν σε ''χαλανε?''] .Μετα αν το/τα Toremollinos τωρα ειναι''ντεμοντε'',δεν το αναφερει κανενας τουρ.οδηγος και μπραβο σου που το αναφερεις για να μην την πατησουν κι αλλοι:xmas_rolleyes:.....Για το αν ''ντρεπονται''οι Ισπανοι λογω προφορας να μιλησουν αλλη γλωσσα,απαντω οτι ουτε και εμεις-πλην εξαιρεσεων,βεβαια-δεν εχουμε προφορα Λονδινου.κανε αν θελεις ενα κουιζ στο forum για το θεμα και πιστευω θα εκπλαγεις.Τωρα οσο για καποια φαγητα τελος παντων που δεν ξερω καν αν υπαρχουν-σου απαντω στην παρατηρηση σου-''οτι ενα ταξιδι το ζεις και μεσα απο τις γευσεις'',αν ειναι ετσι,τοτε και οι τουριστες που ερχονται στην Ελλαδα,αν δεν φανε φασολαδα και τζατζικι δεν προκειται και αυτοι με την σειρα τους να καταλαβουν σε ποια χωρα βρισκονται.
Πιστευω οτι σε αυτο το forum γραφουμε ο καθενας τις εμπειριες μας μεσα απο τα μερη που πηγαμε,τις συμπεριφορες, κυριως ,των ανθρωπων που συνανταμε και ασφαλως οι γνωμες μας ΠΡΕΠΕΙ να μενουν υποκειμενικες και αν ειναι αναγκη με ομορφα επιχειρηματα να λεμε την αποψη μας που πρεπει να ειναι ΣΕΒΑΣΤΗ απο ολους.Σε ευχαριστω που ανταλλαξαμε αποψεις που μπορει να ειναι διαφορετικες ,ομως πρεπει να ακουγονται.
Υ.Γ.Ευχομαι καλες γιορτες και περιμενω και εγω να γραψεις καποια ιστορια απο Ισπανια:xmas_biggrin:
Se ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω.

Eννοειται οτι ολοι εδω γραφουμε την γνωμη μας και ειναι σεβαστη. Προσωπικα αυτα τα χωρια δε μου αρεσουν καθολου γιατι ειναι σουπερ τουριστικα, να μεν ειναι οργανωμενα με σουβενιρ, εστιατορια, μεγαλα πεζοδρομια διπλα στην παραλια,αλλα εχουν χασει τι εννοια χωριο οπως ας πουμε το χωριο στο οποιο εμενες, ερχονται πολλοι ξενοι, κυριως αγγλοι απλα για να ειναι ολημερις στην παραλια και να μπορουν να πινουν φτηνα ποτα. Δε μου αρεσουν τα κτιρια, ουρανοξυστες οπως τα ονομασα πρωτη γραμμη παραλιας, ΝΥ δεν εχω παει ακομα, αλλα αλλο να τα βλεπω πρωτη γραμμη σε παραλια και αλλο σε μια πολη. Αυτο ειναι που με ενοχλει σε αυτα τα χωρια, διοτι χωρια ειναι ακομα και αν δε τους φαινεται. Οσο για το φαγητο ναι πιστευω οτι το τζατζικακι και μια χωριατικη, μουσακα θα ηταν καλο να φανε οι τουριστες μας στην Ελλαδα! Το χαμον που αναφερω ειναι νουμερο ενα προιον της Ισπανιας και ειδικα σε ταπας, αν εφαγες ειναι ενα απο τα βασικα συστατικα τους! Ειμαι μονιμος κατοικος Ισπανιας και σε αυτο το φορουμ εχω μπλογκ, αρα μπορεις να με διαβασεις εκει. Και για οτι εχω γραψει για τα αγγλικα ισχυει! Εχουν κολλημα με τα αγγλικα, ακομα και ρεπορταζ εχουν παιχτει για την προφορα τους, το κακο ειναι οτι υπαρχουν πολλες λεξεις τους που μοιαζουν με τις αγγλικες και ετσι μπερδευονται στην προφορα. Βεβαια αν εσυ τωρα ειχες μια σνομπ συμπεριφορα δε το ξερω, απλα και γω στην αρχη εζησα στιγμες να μη με καταλαβαινουν, να απελπιζομαι και ειδικα με την προφορα τους! Λοιπον και κατι τελευταιο μπραβο για το ταξιδι που οργανωσες με τα παιδια σου!

Περιμενω συνεχεια απο την Νοτια Ισπανια!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.278
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom