Ουκρανία Οδικώς στην Οδησσό

taver

Member
Μηνύματα
10.438
Likes
15.280
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Το ξέρω οτι δεν εμπλέκεται η Υπερδνειστερία, αφού τα "σύνορα" της είναι βορειότερα. Ξέρεις όμως να μου πείς τι σημαίνει το Ν/Α στο link που επισύναψα; Δεν είναι απαγόρευση σίγουρα, αλλά πουθενά δεν δίνει επεξήγηση του τι είναι;
Όχι, αλλά ενδεχομένως έχει να κάνει με τον καινούργιο συνοριακό σταθμό που είναι υπό κατασκευή. Για να το λήξουμε σιγά σιγά, ο @kalspiros το έχει κάνει πριν χρόνια (έμενε Γαλάτσι τότε):
https://www.travelstories.gr/community/threads/Παράκληση-για-πληροφορίες.1145/
 

mysteredgar

Member
Μηνύματα
186
Likes
385
Εγώ πέρυσι με λεωφορείο από Οδησσό για Κισινάου απο Palanca είχα περάσει χωρίς προβλήματα και εμπλοκή Υπερδνειστερίας, αν βοηθάει. Οι δρόμοι ήταν λίγο άθλιοι, με κομμάτια σε χωματοδρομο, αλλά στον προορισμό μου έφθασα.
 
Last edited:

Sassenach77

Member
Μηνύματα
4.365
Likes
7.030
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γη του Πυρός
Δεν είπα ποτέ οτι απο Παλάνκα περνάς απο Υπερδνειστερία. Το καλοκαίρι που κοιτούσα τα συνοριακά περάσματα, ήθελα να κάνω το Ρένι - Οδησσό απο την επαρχία Οντέσκα της Ουκρανίας στο πήγαινε και το Οδησσό -Καχούλ απο Νότια Μολδαβία στην επιστροφή. Το συνοριακό πέρασμα στη Παλανκα το έδειχνε τότε Ν/Α και δεν ήξερα τι σημαίνει αυτό.
Απο πρόσφατες μαρτυρίες άλλων μελών, είχα συμπεράνει οτι το οδικό δίκτυο της επαρχίας Οντέσκα δεν έχει και ιδιαίτερες διαφορές απο αυτό της Μολδαβίας, ειδικά στον νότο.
https://www.travelstories.gr/community/threads/Οδικώς-στη-Μολδαβία-Μια-απίστευτη-περιπέτεια.55445/
 

Sassenach77

Member
Μηνύματα
4.365
Likes
7.030
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γη του Πυρός
Μου είχε περάσει από το μυαλό αλλά με μπερδευε η κάθετος (/)....και σε άλλες σελίδες του ίδιου link την απαγόρευση την είχε με το οδικό σήμα απαγόρευσης (το στρογγυλό με την κόκκινη γραμμή γύρω), οπότε μία αμφιβολία την είχα!
Στις οδικες μετακινήσεις υπάρχουν πολλές συντομογραφιες και αυτήν δεν την είχα ξαναδεί !
Και το οδικό δίκτυο της Ουκρανίας δεν με χάλασε πάντως....:haha:
Ευχαριστώ αγαπητέ!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.948
Μηνύματα
746.585
Μέλη
35.654
Νεότερο μέλος
Christof

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom