• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Οικονομικό social!

varioAthens

Member
Εγω παλι θεωρω οτι μονο αν εισαι αφεντικο του εαυτου αξιζει να δουλεψεις παραπανω και εχει μια καποια λογικη η ρευστοτητα των οριων μεταξυ δουλειας και προσωπικης ζωης… δηλαδη οκ θα βγω για ενα φαγητο με εναν δυνητικο πελατη ή συνεργατη γιατι επενδυω πανω στην επιχειρηση μου και θα μου αποφερει κερδη… αλλα ως υπαλληλος εξαρτημενης εργασίας δεν εχει κανενα νοημα.

panpan

Member
Η νοοτροπία του 8ωρο , και δεν ασχολουμαι με τίποτε άλλο, είναι κακό, ειδικά στην Ελλάδα, με τα πραγματα που όλο και ανεβαίνουν.
Και γιατί είναι κακό το 8ωρο; Πόσες ώρες πρέπει να δουλεύει κάποιος;
η αν θες να ζεις μιζερα, σε όλη σου τη ζωή
Δηλαδή αν κάποιος δουλεύει 12-13 δεν είναι μίζερη η ζωή;
Αμα περιμενεις απο το 8ωρο στην Ελλάδα , να ζήσεις μια φυσιολογικη ζωή,
Μα με το 10ωρο η 12ωρο είναι φυσιολογική ζωή;
Αυτές οι νοοτροπίες είναι για το εξωτερικό
Ξέρω άτομα που εγκατέλειψαν το εξωτερικό και ζουν πιο άνετα στην Ελλάδα κάνοντας
τηλεργασία σε ξένες εταιρείες, με μισθούς εξωτερικού. Ειδικά ο ένας το μόνο του προσόν
είναι πολύ καλή γνώση αγγλικών. Το μόνο που έκανε είναι ψάξιμο και αποστολή βιογραφικών.
Σίγουρα δεν μπορούν όλοι να το κάνουν. Αλλά να δουλεύεις 50-60 ώρες την εβδομάδα δεν ζεις.
Επιζείς.
Παιδιά ψάξτε το. Το λέω με αγάπη. Υπάρχουν εκεί έξω ευκαιρίες .

paefstra

Member
Η νοοτροπία του 8ωρο , και δεν ασχολουμαι με τίποτε άλλο, είναι κακό, ειδικά στην Ελλάδα.
Γιατι τιποτε αλλο? Μετα το 8ωρο ασχολεισαι με την οικογενεια σου. Ξερεις δεν χρειαζονται καταναλωτικα αγαθα απο αυτα που ανεβαινουν. Να πεις καμια κουβεντα θελει, δωρεαν ειναι. Και πλυσιμο, ξεψειριασμα στα παιδια που οσο πιο επιτυχημενοι ειναι οι γονεις και δουλευουν ολη μερα, τοσο πιο απλυτα και τιγκα στην ψειρα γιατι δεν συναντιουνται ολη μερα να το δουν.

Last edited:

Georgie

Member
Καταλαβαίνω τις όποιες ανάγκες
Αλλα οταν στη συνέντευξη ακούς "εδω είμαστε οικογενεια" έφυγες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.232
Μέλη