Οι 10 Καλύτερες Παραλίες του Κόσμου

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.967
Likes
9.377
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κατ'αρχην δε χρειαζεται να παιρνουμε πολυ στα σοβαρα τετοιους καταλογους.Το συγκεκριμενο τοπ εχει ψηφιστει απο συγκεκριμενο κοσμο γι'αυτο και δειχνει καποια απο τα πιο τουριστικα μερη - εξ ου και ομπρελες , ξενοδοχεια κλπ..

Mpiftex ευχαριστως θα εφιαχνα βιντεο αλλα θα εδειχνα παραλιες μονο απο τα 5 μερη που εχω παει-απελπιστικα ελλειπης ο καταλογος μου :(.

Fellow-traveler δεν εχουν αφησει την Ελλαδα απ'εξω , βασικα το βιντεο ξεκιναει με Ελλαδα :lol: και Παξους-Αντιπαξους θα σε παω εγω οταν ερθεις Κερκυρα - πριν το ταξιδι μας στην Αιγυπτο :bleh:. Η παραλια στους Αντιπαξους ειναι φοβερη-πηγα 2 φορες:)!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.967
Likes
9.377
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Renata μου μπηκα στο chaniatown αν και το νομο Χανιων τον γυρισα με παπι και την παραλια της Ελαφονησου την εχω επισκεφτει και κολυμπησα :). Θυμαμαι 3 πραγματα...
1.Ομορφα κρυσταλλινα γαλαζια νερα αλλα καταπαγωμενα σε σημειο καρδιακου επεισοδιου :haha: αν και ηταν Αυγουστος.
2. Στην παραλια πηγαινε χωματοδρομος και υπηρχε μονο μια ταβερνα αριστερα (ειχε και πανω οροφο για φαγητο) οπως κατεβαινες και τιποτα αλλο - ειναι ακομα ετσι αραγε?
3. Εκατονταδες κοσμος στην παραλια...μιλαμε για τρελλο χαμο! Δεν υπηρχε μερος να βαλεις την πετσετα σου. Μου αρεσε πολυ αλλα οχι οσο το Γαιδουρονησι..εκει ηταν Μπορα μπορα αλλα χωρις το τροπικο φοντο.

Γενικα η γνωμη μου -εφοσον τη ζητησες - ειναι οτι τα Χανια εχουν πολυ ομορφες και διαφορετικες παραλιες , αλλα μου λειπει το εξω..το πρασινο..εε , τα τοπια της εχουν περισσοτερο αγρια ομορφια-ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.

Επειδη φετος ακουσα πολυ αρνητικα σχολια για βρωμια και σκουπιδι απο συναδελφο που πηγε στο Γαιδουρονησι , μην αφησετε να καταστρεψουν οτι εχει απομεινει ωραιο στο νησι σας..Τι Κρητικοι εισαστε μωρε!:haha: Αρπαξτε τα κουμπουρια και κυνηγηστε τους! :haha::haha:
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.967
Likes
9.377
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εμ,να γιατι σας έλεγα οτι δεν ξαναπάω Αρούμπα! Φύση στα δεσμά και φλαμίγκος με κομμένα φτερά για να μην ξενιτεύονται!...:(
Zaniko περιμενω με ενδιαφερον ενα αρθρο σου για το νησι της καραιβικης οπου ελπιζω θα μας πεις με λεπτομερειες αυτα που ειδες..Μια ερωτηση μονο εχω ετσι για να μου λυθει η απορια..πως επελεξες το συγκεκριμενο νησι? Δεν ηξερες απο πριν που θα πας? Οτι η Αρουμπα ειναι -λογω των αφορολογητων , καζινο , πολυτελων ξενοδοχειων- πολος ελξης των κρουαζιεροπλοιων?
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Renata μου μπηκα στο chaniatown αν και το νομο Χανιων τον ! :haha::haha:
go 2 σε ευχαριστώ πολύ !! ήσουν εντελώς αντικειμενική!! έτσι ακριβώς ειναι τα πράγματα ...σκέψου οτι εγώ πηγαίνω στις παραλίες μόνο ιούνιο και σεπτέβριο..ειναι χάλια όλα με τον κόσμο ..δεν ειναι για μένα αυτα .
με το πράσινο τριγύρω συμφωνώ απόλυτα ...δεν έχει του φοινικα την σκιά και την δροσιά για να συνθέσει το απόλυτο σε ομορφιά τοπίο .ξεραίλα τριγύρω...
για τα νερά αναφέρομαι και μόνο,που πίστεψέ με ειναι ακόμα καθαρά ...κολυμπάς άφοβα και ξανοίγεσαι ,χωρίς τον φόβο ρευμάτων καρχαριών κλπ.
η φύση τα έκανε έτσι που πουθενά να μην υπάρχει ο απόλυτος συνδυασμός ...για αυτές τις διαφορετικότητες ξαμολιόμαστε ανά τον κόσμο ....να ζήσομε το διαφορετικό ,το πρωτόγνωρο ...
σε ευχαριστώ και πάλι,έλα στην κρήτη σεπτέβριο και θα το απολαύσεις :p
να είσαι πάντα καλά και να ταξιδεύεις !!!!:clap::clap:
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
go 2 μπές σε παρακαλώ οταν μπορέσεις στο chaniatown.gr και πάτα φωτοαφιερώσεις .δές λίγο το κρητικό ελαφονήσι και πές μου την ειλικρινή σου γνώμη...το ξέρεις οτι δεν το λέω ανταγωνιστικά ..:p το ενοώ θέλω την γνώμη σου .
Αυτό το ροζ της άμμου από τα τριμένα κοχύλια που τόχουν και τα Φαλάσαρνα με σκοτώνει:clap::clap:
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
lucia ειπες τα καλύτερα για την κρήτη ...έχω να προσθέσω .μαγικές παραλίες στο νομο χανιων..στην παλιόχωρα τον κριό και το γιαρισκάρι ,στο φραγκοκάστελο την ορθή άμμο ,και άλλες πολλες που να τις γράφω τώρα ...
εντάξει εχω δεί πολλές εξωτικές ..αλλα βρέ παιδιά δεν κολυμπάω .στα δύο μέτρα ειναι το χάος και όλο στην φαντασία μου ξεπροβάλουν καρχαρίες και γιγάντια χταπόδια ..δεν το απολαμβάνω !!!το μάτι μου χορταίνει αλλα το κορμί μου .
επιτελους ειδα και το γιαλισκαρι την αγαπημενη μου παραλια καθως και ολη η διαδρομη με τα κολπακια προς τα κει
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.677
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom