Ο Θεσσαλονικιός που ταξίδεψε σε όλα τα προσβάσιμα νησιά της Ελλάδας

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Μήπως αυτός που το ανέφερε δεν ήταν από τη Χάλκη; Επειδή ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι υπολόγιζε στη δεκαετία του '40 μαζί και τους Ιταλούς στρατιώτες, αυτοί δεν ήταν πάρα πολλοί. Η καζέρμα της δεν ήταν κάποιο μεγάλο στρατόπεδο
Ή δεν ήταν από τη Χάλκη (με πάσα επιφύλαξη νομίζω ότι ήταν χαλκίτικης καταγωγής και ζούσε στη Ρόδο- έμεινα στο κατάλυμά του το οποίο ήταν το παλιό οικογενειακό σπίτι τους από πάππου προς πάππου), ή εγώ δεν θυμάμαι καλά και το παλικάρι αναφερόταν σε πολύ παλιότερες εποχές όσον αφορά τον πληθυσμό της Αλιμιάς. Μου φέρνει πάντως η κουβέντα τόσο ωραίες αναμνήσεις από τη Χάλκη- και ας μην την είδα τελικά την Αλιμιά!

Extra muros

Member
Έτοιμη ήμουν να πω καμια κρυάδα τύπου "να τα κατοστησεις" @psilos3 , αλλά ευτυχώς δροσισε ο καιρός κ χωρίς τη δική μου βοήθεια. Πάντα γερός για ακόμα περισσότερους ταξιδιωτικους στόχους στο μέλλον!

alma

Member
Ή δεν ήταν από τη Χάλκη (με πάσα επιφύλαξη νομίζω ότι ήταν χαλκίτικης καταγωγής και ζούσε στη Ρόδο- έμεινα στο κατάλυμά του το οποίο ήταν το παλιό οικογενειακό σπίτι τους από πάππου προς πάππου), ή εγώ δεν θυμάμαι καλά και το παλικάρι αναφερόταν σε πολύ παλιότερες εποχές όσον αφορά τον πληθυσμό της Αλιμιάς. Μου φέρνει πάντως η κουβέντα τόσο ωραίες αναμνήσεις από τη Χάλκη- και ας μην την είδα τελικά την Αλιμιά!
Να βρε την είδε κ ο Κάρολος της Αγγλίας...πρέπει να πας στο μέλλον...όντως έχει κ καφετέρια το νησί όπως διαβάζω...

Αλιμιά της Χάλκης: Το ιστορικό νησί που θαύμασε ο Βασιλιάς της Αγγλίας Κάρολος

@psilos3 αν δεν έχεις πάει, ετοιμάσου να μας ανεβάσεις κ φωτο.Αν όχι φέτος,του χρόνου τότε...

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Α....alma με φτιάχνεις!!! Ψηλέ - and to whom it may concern 😁- είσαι του χρόνου για απόβαση στην Αλιμιά? Δεκτες μόνο σοβαρές προτάσεις 😁

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.110
Μέλη
39.868
Νεότερο μέλος
angel1995

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom