Ο Θεσσαλονικιός που ταξίδεψε σε όλα τα προσβάσιμα νησιά της Ελλάδας

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Μήπως αυτός που το ανέφερε δεν ήταν από τη Χάλκη; Επειδή ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι υπολόγιζε στη δεκαετία του '40 μαζί και τους Ιταλούς στρατιώτες, αυτοί δεν ήταν πάρα πολλοί. Η καζέρμα της δεν ήταν κάποιο μεγάλο στρατόπεδο
Ή δεν ήταν από τη Χάλκη (με πάσα επιφύλαξη νομίζω ότι ήταν χαλκίτικης καταγωγής και ζούσε στη Ρόδο- έμεινα στο κατάλυμά του το οποίο ήταν το παλιό οικογενειακό σπίτι τους από πάππου προς πάππου), ή εγώ δεν θυμάμαι καλά και το παλικάρι αναφερόταν σε πολύ παλιότερες εποχές όσον αφορά τον πληθυσμό της Αλιμιάς. Μου φέρνει πάντως η κουβέντα τόσο ωραίες αναμνήσεις από τη Χάλκη- και ας μην την είδα τελικά την Αλιμιά!

Extra muros

Member
Έτοιμη ήμουν να πω καμια κρυάδα τύπου "να τα κατοστησεις" @psilos3 , αλλά ευτυχώς δροσισε ο καιρός κ χωρίς τη δική μου βοήθεια. Πάντα γερός για ακόμα περισσότερους ταξιδιωτικους στόχους στο μέλλον!

alma

Member
Ή δεν ήταν από τη Χάλκη (με πάσα επιφύλαξη νομίζω ότι ήταν χαλκίτικης καταγωγής και ζούσε στη Ρόδο- έμεινα στο κατάλυμά του το οποίο ήταν το παλιό οικογενειακό σπίτι τους από πάππου προς πάππου), ή εγώ δεν θυμάμαι καλά και το παλικάρι αναφερόταν σε πολύ παλιότερες εποχές όσον αφορά τον πληθυσμό της Αλιμιάς. Μου φέρνει πάντως η κουβέντα τόσο ωραίες αναμνήσεις από τη Χάλκη- και ας μην την είδα τελικά την Αλιμιά!
Να βρε την είδε κ ο Κάρολος της Αγγλίας...πρέπει να πας στο μέλλον...όντως έχει κ καφετέρια το νησί όπως διαβάζω...

Αλιμιά της Χάλκης: Το ιστορικό νησί που θαύμασε ο Βασιλιάς της Αγγλίας Κάρολος

@psilos3 αν δεν έχεις πάει, ετοιμάσου να μας ανεβάσεις κ φωτο.Αν όχι φέτος,του χρόνου τότε...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Υπέροχες!!!!

Υπάρχει και η καφετέρια που διαβάζαμε στα σάιτ;
Το εκκλησάκι;
Όταν είχε ξαναπάει μου είπε ότι υπήρχε ένα ζευγάρι που κρατούσε το μαγαζί.
Θα ξαναμιλήσω μαζί του και θα ρωτήσω για το εκκλησάκι.
Στην πρώτη φωτό που ανέβασα, αν κάνεις zoom, φαίνεται κι ένας άνθρωπος στην ακτή, κοντά στο δεξί κτίριο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.117
Μέλη
39.877
Νεότερο μέλος
Mistoklas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom