BASILISPAP
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Απο εδώ και από εκεί...
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Ragusa.
Μια τελευταία ματιά στην κοιλάδα των ναών και συνεχίζω τον δρόμο προς τα νοτιοανατολικά του νησιού. Σταματάω σε ότι μου κάνει κλικ, σε άσχετες παραλίες ή μικρά χωριά.
Όλα αυτά μέχρι που φτάνω στην Modica όπου και θα κάνω την βολτίτσα μου. Προτείνω την εφαρμογή easypark, με το gps και data του κινητού ενεργοποιημένα βρίσκεις που υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ, κόστος και ότι άλλο χρειάζεσαι. Πραγματικά με βοήθησε πολύ.
Σημερινός προορισμός μου είναι η πανέμορφη Ragusa και συγκεκριμένα η Ragusa Ibla. Θα μείνω για δυο βραδιές στο πολύ καλό Sabbinirica (και την τέλεια θέα από το δωμάτιο μου) με κόστος 160 ευρώ συνολικά. Θα περπατήσω και πάλι αρκετά και θα επιλέξω για βραδινό το τίμιο Trattoria La Bettola.
Μετά από έναν πολύ ανήσυχο ύπνο θα ανοίξω το κινητό και παίρνω την επιβεβαίωση αυτού που φοβόμουν. Το ταξίδι θα συνεχίσει να είναι για ένα άτομο, η Α δεν νιώθει καλύτερα και οι μέρες περνάνε. Αποφασίζουμε ότι είναι καλύτερα να το διακόψω και να πάμε μαζί μια άλλη φορά. Ίσως έτσι γλυτώσουμε και λίγα χρήματα… Δεν νιώθω καλά ούτε και εγώ, θα πάω για πρωινό και θα βγω για μια μικρή βόλτα. Θέλω να δω άλλες μικρές πόλεις όπως το Noto ή το Scicli. Επιλέγω να δω το δεύτερο πρώτα, στο πάρκινγκ λόγω ημέρας έχει αγορά και γίνεται ένας κακός χαμός, με αποτέλεσμα να γυρίζω αργά και βασανιστικά μαζί με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα για να βρούμε μια θέση. Στο τέλος καταλαβαίνω ότι δεν είναι η μέρα μου και θα οδηγήσω μπόλικα χιλιόμετρα σε μικρούς άσχετους παράδρομους, με μουσική και ανοιχτά μάτια, απλά αυτό.
Το απόγευμα θα περάσω αρκετές ώρες προσπαθώντας να βρω πως θα ακυρώσω αυτοκίνητο, πτήσεις (η αλλαγή κοστίζει περισσότερο από νέο εισιτήριο), να επιστρέψω Ελλάδα και να μην μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι. Τελικά θα κλείσω μέσω booking με την Turkish στα 140 ευρώ για το Κατάνια-Κωνσταντινούπολη-Αθήνα (τον χειμώνα δυστυχώς δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις). Το βράδυ και πάλι δεν νιώθω καλά και θα το περάσω ξάπλα στο κρεβάτι.
Last edited:

Άντε και στο επόμενο με περισσότερο ζουμί!