Πίτα στην Κοζάνη, Κυριακή 5/2/2012

toumpiotis

Member
Μηνύματα
892
Likes
649
Ονειρεμένο Ταξίδι
LENSOIS MARAHENSES
Δεν υπαρχουν λογια... Borealis και το ξερεις να χαρακτηρισουν,να αποδωσουν αυτα που απλοχερα και γενναιοδωρα μας χαρισες αυτες τις 2 μερες στην Κοζανη.Κιμπαρης με τα ολα σου!!!!Επιστρεψαμε κατενθουσιασμενοι και πληρεις!!
Βαγγελη,χαρηκα που ησουν εκει!!!
McElk ιδιαιτερη χαρα!!
Iβανα ευχαριστουμε κοπελα μου αλλα...(μην γινεσαι τοσο θυσια...)
Ερση σταθερη αξια!
Λυπαμαι για οσους δεν το εζησαν...
Τελος το Μουσειο Αιανης-τρανη αποδειξη της διαχρονιας της Μακεδονιας-αποτελει η επισκεψη του επιβεβλημμενο καθηκον για βορειους και νοτιους.
Αντε και επομενη στο Βιτσι!!!
Πηγή μου ,την τελευταία πρόταση την πέρνω ώς δέσμευση και σου ζητώ συγνώμη για την τύχη μου ,ευελπιστώ να επανορθώσω σύντομα:):):).
 

vickygian

Member
Μηνύματα
87
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γύρος του κόσμου!!!
Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για το φίλο Borealis που διοργάνωσε τα καλύτερα για μας. Ήταν άψογος οικοδεσπότης και "άγρυπνος φρουρός" να διαχειριστει άμεσα το οποιοδήποτε απρόοπτο και να φροντίζει καθ' όλη τη διάρκεια να περάσουμε τέλεια μικροί και μεγάλοι. Προσπάθησε να μας δείξει τα καλυτερα μέρη της περιοχής μέσα σε λίγες ώρες. Η περιοχή αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το αρχαιολογικό μουσείο Αιανής (αυτό για όσους δεν ήρθαν). Ήταν η πρώτη φορά που συμμετειχα σε μια συνάντηση και πραγματικά ενθουσιάστηκα με τους συμφουρμίτες, τους ευχαριστώ όλους πολύ για τη θερμή και ζεστή υποδοχή. (Έρση, Toumpiotis, ο αφέντης-όλα τα λεφτά καθώς και ο φίλος Μάκης, romantic woman)
Mcelk χαρηκα πολύ που ήρθες και ενώσαμε τα 2 άκρα της Ελλάδας σε αυτή τη συνάντηση.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στα μέλη Pigi_Dikaiou, cocobill και Σαϊτα που έκαναν την υπέρβαση και ήρθαν για να γνωριστούμε, χαρήκαμε όλοι πολύ!:clap:
Και μια και γίναμε μια ωραία παρέα μη χαθούμε, είπαμε να επαναλάβουμε τη συνάντηση και περιμένουμε κι αυτούς που δε μπόρεσαν...

Υ.Γ. Babaduma κρίμα που δε μπόρεσες να έρθεις να σε γνωρίσω κι απο κοντα :(
 

pigi_dikaiou

Member
Μηνύματα
550
Likes
521
Επόμενο Ταξίδι
......
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αγιο Ορος
Πηγή μου ,την τελευταία πρόταση την πέρνω ώς δέσμευση και σου ζητώ συγνώμη για την τύχη μου ,ευελπιστώ να επανορθώσω σύντομα:):):).
Ετσι θα γινει και αφου σου δινω τον λογο μου να ξερεις επι ποινη θανατου πισω δεν θα τον παρω.Πρεπει ομως να κανονισουμε και το αλλο σεναριο .....εκεινο της πλευσης;).Κοιταξε τις ημερομηνιες σου-αν υπαρχουν τιποτα κενες:rolleyes:
Οσο για την τυχη σου...τι μου γυρνας το μαχαιρι στην πληγη:haha:
 

toumpiotis

Member
Μηνύματα
892
Likes
649
Ονειρεμένο Ταξίδι
LENSOIS MARAHENSES
Αναφέρθηκε ότι η επίσκεψη μας στο μουσείο Αιανής συνοδεύτηκε από την περιήγηση και κατατόπιση στους χώρους του από την αρχαιολόγο Κυρία Καραμήτρου Γεωργία.
Θα ήθελα να αναφερθώ στην εν λόγω αρχαιολόγο ως ένα ευχαριστώ για την περιήγηση που μας έκανε στο μουσείο.
Η Δρ.Καραμήτρου-Μεντεσίδη απο το 1983 που της ανατέθηκε η αρχαιολογική έρευνα του νομού Κοζάνης με συστηματική έρευνα ανέδειξε τον αρχαιολογικό χώρο της Αιανής με αποκορύφωμα την δημιουργία του μουσείου (υποψήφιο για μουσείο της χρονιάς 2011 σε Πανευρωπαικό επίπεδο) .
Ένα σύντομο βιογραφικό της μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
 

σαιτας

Member
Μηνύματα
696
Likes
372
Στην Αρχαια Ελλαδα η φιλοξενια εθεωρειτο αρετη. Αυτό το ξερουν καλα στην Αιανη μιας κι είναι αρχαιολογικος χωρος και μουσειο. Θερμες ευχαριστιες λοιπον στον borealis, την κυρια Καραμητρου και σ το προσωπικου του μουσειου, για την μοναδικη ξεναγηση και φιλοξενια.
Η συναντηση ηταν μοναδικη , πυξιδα απ’ όλα τα σημεια του οριζοντα, με παλιους καλους φιλους και φυσικα με χαρα γνωρισα καινουργιους. Κριμα που τελικα δεν ηρθαν ολοι οσοι ειχαν πει.
Για άλλη μια φορα ένα ευχαριστω στον οικοδεσποτη borealis , για την αψογη οργανωση της συγκεντρωσης και για την μοναδικη φιλοξενια.
 

GKCAPO

Member
Μηνύματα
767
Likes
305
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
........
....... Κριμα που τελικα δεν ηρθαν ολοι οσοι ειχαν πει.
............................................................................
και άντε να δούμε, πότε θα ξανασυμβεί, μπας και έρθουμε κι εμείς, που τώρα .....χτυπάμε το κεφάλι μας..............που χάσαμε...
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.020
Likes
1.554
Ονειρεμένο Ταξίδι
Novaya Zemlya
Ήταν η πρώτη φορά που μετείχα σε συνάντηση και χάρηκα που γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία τόσο καιρό έχουμε επαφή μέσω του φόρουμ. Περάσαμε κάπου 8 ευχάριστες ώρες σαν φιλική παρέα, με άλλους μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω περισσότερο με άλλους λιγότερο ενώ χάρις στον οικοδεσπότη μας η συνάντηση είχε και μορφωτικό μέρος με την επίσκεψη στο μουσείο της Αιανής. Τα εύσημα και από μένα στον Borealis για την άψογη διοργάνωση.
 

LEMONIAS!!!

Member
Μηνύματα
13
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Το ψαχνώ.....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Το ψάχνω..... :)
Σουρδία....

Ώπα ρε παιδιά!!!!
Είχα καιρό να μπω στο φόρούμ...και ψάχνοντας πληροφορίες για ένα ταξιδάκι που θέλω να κάνω...(ν'άμαστε καλά πρώτα), είδα για την συνάντηση με τους συντοπίτες Σούρδους.
Κρίμα που δεν το πρόσεξα νωρίτερα...:(
Δέν πειράζει την άλλη φορά...
Να ξέρεται ότι είμαι και γώ με την γυναίκα μου και μας αρέσει να ταξιδεύουμε με το αμάξι!
Για πληροφορίες, για τα μέρη που πήγαμε, πολύ ευχαρίστως!:cool:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.762
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom