Glosoli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Attachments
-
29,6 KB Προβολές: 90
Last edited by a moderator:
Έχω μπει με τα ταμπούνια που λένε στο κλίμα του forumParalogistis μπήκες στην παρέα μας φουριόζος και πολύ μας αρέσει!! Ούτε ένα μήνα ζωής δεν έχεις κλείσει εδώ μέσα και μας έχεις αραδιάσει ένα σωρό ωραίες ιστορίες!! Ευχαριστούμε..Keep going![]()
Εεεε καθώς δεν ήξερα (γιατί πάω πάντα με καναδικό διαβατήριο) πήρα ένα τηλέφωνο και έμαθα πως οι Έλληνες πάνε κανονικά χωρίς visa. Μόνο συμπληρώνουν ένα έντυπο με πληροφορίες μέσα στο αεροπλάνο.Για πες κι αυτό τώρα που μου ήρθε: χρειάζεται visa για τον Καναδά?
Εεεε καθώς δεν ήξερα (γιατί πάω πάντα με καναδικό διαβατήριο) πήρα ένα τηλέφωνο και έμαθα πως οι Έλληνες πάνε κανονικά χωρίς visa. Μόνο συμπληρώνουν ένα έντυπο με πληροφορίες μέσα στο αεροπλάνο.
χαχα ααα εσύ ξέρεις πολλά. Ναι ισχύει αυτό που λες. Η προφορά στο Κεμπέκ είναι πολύ διαφορετική. Είναι παλιά γαλλικά μιας και μετά το Κεμπέκ αποκόπηκε από την μητροπολιτική Γαλλία. Οι Γάλλοι μας κοροϊδεύουν για την προφορά μας αλλά δεν μας νοιάζειΕπιτελους ενας Quebecois! Εχω ακουσει οτι τα γαλλικα που μιλουνται στο Quebec ειναι πολυ πιο κοντα στα γαλλικα του 18 ου αιωνα απο οτι τα γαλλικα της Γαλλιας. Ισχυει αυτο; (και επι τη ευκαιρια εσεις οι quebequois πως λετε το quatre vingt? )
Ναι ισχύει, τον αγαπάω πολύ όντως!!!πολυ ομορφη κ κατατοπιστικη περιγραφη για εναν αγνωστο σχετικα τουριστικο προορισμο...φαινεται να αγαπας πολυ αυτον τον τοπο με την τρυφεροτητα που βγαζει η ιστορια σου...
περιμενω να μαθω περισσοτερα...