• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Νοέμβριο 2016 - Ιανουάριο 2017! Κάντε κλικ εδώ!
  • 11ο επεισόδιο στην εκπομπή μας!! Συναυλίες και Ταξίδια!! - κλικ εδώ

Πανοραμική θέα

chris7

Member
Μηνύματα
2.241
Likes
4.603
Επόμενο Ταξίδι
Ντορτμουντ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καναδάς
Δεν ξέρω. Θα δω. Προς το παρόν έχω αρκετό διάβασμα για κάποιες υποχρεώσεις. Ήταν μία ωραία εκδρομή που περιλάμβανε διαμονή στο Μιλάνο, επεισοδιακό οδικό ταξίδι από την Ιταλία στο Ιντερλάκεν, διαμονή σε φιλικό σπίτι στο πανέμορφο Ιντερλάκεν, βόλτες εκεί τριγύρω, δύο ημερήσιες στις Άλπεις με Ζερμάτ (Μάτερχορν) και Σιλτχορν και δύο citybreaks με Βέρνη και την υπέροχη Λουκέρνη. Ίσως γράψω κάποια στιγμή μια περιληπτική φωτοϊστορία.
Πολύ ενδιαφέρον ταξίδι ακούγεται. Περιμένουμε όταν μπορέσεις. Εκείνο το: "περιληπτική" δεν μου άρεσε. :)
 

Liana13

Member
Μηνύματα
24
Likes
163
Σίφνος. Κάθε φορά που ανεβαίνω στις Χώρες ή οικισμούς των νησιών που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο περιμένω λίγο, κοιτάω την θάλασσα που απλώνεται μπροστά μου και γεμίζω με ένα αίσθημα ελευθερίας. Και σκέφτομαι μέσα μου ότι ίσως για αυτό οι νησιώτες από πάντα να ήταν πιο ατίθασοι, πιο ανεξάρτητοι, με άλλον αέρα. Όταν μεγαλώνεις με αυτά τα τοπία δεν γίνεται αλλιώς. Και όσο εγώ κάθομαι και "φιλοσοφώ" η γατούλα αυτή έχει βρει το νόημα της ζωής και την ελευθερία της χωρίς καν να έχει ιδέα τι σημαίνουν ;Ρ
View attachment 307516
1586908520395.png
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.833
Μηνύματα
740.791
Μέλη
35.507
Νεότερο μέλος
tania.pups

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom