Παπούτσια για ταξίδια

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Έχω και μπότες apres - ski, ό,τι πρέπει δλδ για το χιόνι, απλά μου φαίνεται υπερβολή να γυρνάω στην πόλη με αυτές.
Μα αμα εχει χιονι που την ειδες την υπερβολη;

karfitsa

Member
Karfitsa ευχαριστώ! Λες να με καλύπτουν κι αν έχει χιόνι;
Σε λιγο χιονι με τετοια παπουτσια,εγω ημουν ενταξει.Βεβαια,ισχυει και αυτο που λεει ο τριπακιας....αν εχει χιονι,δεν θα ειναι υπερβολη,οι μποτες.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Εγώ θα φόραγα τις απρέ σκι στο ταξίδι και θα έβαζα τα αθλητικά στη βαλίτσα (που πιάνουν και λιγότερο χώρο). Έτσι θα είχα παπούτσια για όλες τις συνθήκες. Γιατί σε χιόνι τα αθλητικά δε θα βολέψουν..

ikarialover

Member
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Οι apres ski μου είναι κάτι φούξια - flashy, τις έχω από παλιά βλέπετε, αν μη τι άλλο θα κάνω εντύπωση :p

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτη εισαι ....το καλυτερο!!!Παρε και τα 2.
Και εννοειται οτι οταν εχει χιονι ..τα αθλητικα με ισοθερμικες καλτσες ή μη ..απλα δεν παλευονται.

Soomn

New Member
Ένας ορθοπεδικός μου σύστησε εσωτερικούς πάτους sorbothane τους έβαλα σήμερα χωρίς να δω κάτι τρομερό, ακούγονται καλά πράγματα πάντως.

dorita18

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Καλημερα παιδια, μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο εμπιστο σαιτ που να πουλαει γυναικεια παπουτσια north fase η salomon; Θελω να τα παρω για το ταξιδι στη Βιεννη και για δικη μου χρηση καθημερινη που περπαταω λογο δουλειας συνεχως και εδω εχουμε μονο 2 μαγαζια τα οποια κ τα 2 δεν εχουν το νουμερο μου δυστυχως. Εχω βεβαια asics gel αλλα ειναι καλοκαιρινα και οποτε τα φοραω και βρεχει απο πανω γυνονται λουτσα το ιδιο και τα ποδια μου, θελω κατι σε μποτακι πεζοποριας αδιαβροχο. Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν παρω απο το ινερνετ, εγω φοραω 38 σε αυτα τα παπουτσια να παρω 38 και 1/2 που εχουν η 39; γνωριζει καποιος; στα αθλητικα φοραω 39,5.

(παιδια συγνωμη,δεν ηξερα που να βαλω το συγκεκριμενο θεμα,και ειπα να το ανατρησω εδω τελικα). Να σας ρωτησω κατι? Επειδη καθε φορα στα ταξιδια μας ριχνουμε το απειρο περπατημα,ειμαστε συνηθως με αθλητικα (τυπου nike),αλλα και παλι στο τελος της ημερας τα ποδια μου με πεθαινουν. :shock: (το Παρισι το περπατησαμε σχεδον ολοκληρο την τελευταια φορα, και ειχα ψοφησει απο την κουραση, που να φορουσα και τακουνια,που τα επιλεγουν αλλες γυναικες..)

Ειπα λοιπον να επενδυσω σε ενα καλο ζευγαρι παπουτσια φετος που να προσφερονται για πολυ ορθοστασια (ουρες σε μουσεια πχ) και περπατημα: εχω ακουσει για της Columbia, οτι ειναι καλα ποιοτικα και λιγακι τσιμπημενα στις τιμες (αλλα χαλαλι αν ειναι να σωθουμε) αλλα και για μια αλλη εταιρια, την Ecco, που ηρθε προσφατα στην Ελλαδα. Εχει κανεις εμπειρια? Οσοι απο εσας ταξιδευετε πολυ, τι παπουτσια προτιματε,καμια ιδεα/προταση? Ευχαριστώ :rolleyes:
NIKE AIR MAX COMMAND LEATHER 409998-020
Nike ανδρικό αθλητικό παπούτσι.
Δερμάτινο μαύρο αθλητικό. Μέγιστη απορρόφηση κραδασμών στη σόλα - τακούνι Air. Πέντε ημέρες διέτρεξα κακοκατασκευασμένα πλακόστρωτα με κυβόλιθους σε πόλεις τις Μικράς Ασίας. Ψηλό πέλμα για τα νερά. Ιδανικά για πέτρινα πλακόστρωτα με τις απαραίτητες πετσετέ κάλτσες.

Αρχική Τιμή : 130,00€
Τιμή Προσφοράς : 119,00€

Last edited:

dorita18

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Για εμενα κατι δεν εχετε :confused:

Για εμενα κατι δεν εχετε :confused:
Η γυναίκα μου φοράει τα SKETCHERS, αυτά με την καμπύλη σόλα σε μαύρο δέρμα, πολύ παχιά σόλα δεν καταλαβαίνεις εάν πατάς σε κυβόλιθους κακοτοποθετημένους η πέτρες πριν 2 χρόνια 100 ευρώ

dorita18

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει με καποιο σαιτ εμπιστω, εχω πηξει στο ψαξικο κατι βρηκα αλλα θαθελα κ τη γνωμη καποιου που να ξερει.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
spartoo.gr, ψαχτο το χρησιμοποιω καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.281
Μέλη
39.962
Νεότερο μέλος
petrosPaz10

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom