Παπούτσια για ταξίδια

Clemence

Member
Μηνύματα
305
Likes
80
Να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από σπρέι αδιαβροχοποίησης παπουτσιών, μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε αθλητικά; Ρώτησα σε κατάστημα επιδιόρθωσης παπουτσιών και μου είπαν ότι χρησιμοποιούνται μόνο σε καστόρι.

Οσοι φορανε Geox ειδικα για ταξιδια λενε οτι δεν θα ξαναφορεσεις αλλο παπουτσι... Ελπιζω να σε καλυπτει;)
Πήρα μποτάκια Geox και με το που περπάτησα τα χιλιόμετρα που περπατώ συνήθως στην Αθήνα έσκασε στο ένα η αερόσολα και ... άχρηστα, δε διορθώνονται αν αυτό συμβεί. Θα έλεγα ότι ίσως τελικά να μην αξίζει τον κόπο ν΄ ασχολείται κανείς με τα συγκεκριμένα και πάντως δεν θα τα εμπιστευτώ ποτέ σε ταξίδι!
 
Last edited by a moderator:

ikarialover

Member
Μηνύματα
678
Likes
850
Αγαπητοί συμφορουμίτες, επειδή ενδέχεται να προκύψει ένα ταξιδάκι Μόναχο τα Χριστούγεννα, τι παπούτσια μου προτείνετε να πάρω σε περίπτωση που χιονίζει;

Έχω κάτι υπέροχα αθλητικά asics, ελαφριά και ξεκούραστα, που τα φοράω σε όλα μου τα ταξίδια, και σκεφτόμουν να τα βάλω με ισοθερμικές κάλτσες, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλή επιλογή σε περίπτωση που έχει χιόνι ή πάγο.
Μπότες έχω μόνο με λεία σόλα, οπότε αποκλείονται.
Έχω και μπότες apres - ski, ό,τι πρέπει δλδ για το χιόνι, απλά μου φαίνεται υπερβολή να γυρνάω στην πόλη με αυτές.

Επειδή λεφτάκια για έξτρα αγορές παπουτσιών (που δεν θα τα φορέσω και πολύ) δεν διαθέτουμε, τι μου προτείνετε από αυτά που προανέφερα;
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.024
Likes
12.125
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Έχω και μπότες apres - ski, ό,τι πρέπει δλδ για το χιόνι, απλά μου φαίνεται υπερβολή να γυρνάω στην πόλη με αυτές.
Μα αμα εχει χιονι που την ειδες την υπερβολη;
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Karfitsa ευχαριστώ! Λες να με καλύπτουν κι αν έχει χιόνι;
Σε λιγο χιονι με τετοια παπουτσια,εγω ημουν ενταξει.Βεβαια,ισχυει και αυτο που λεει ο τριπακιας....αν εχει χιονι,δεν θα ειναι υπερβολη,οι μποτες.
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.297
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Εγώ θα φόραγα τις απρέ σκι στο ταξίδι και θα έβαζα τα αθλητικά στη βαλίτσα (που πιάνουν και λιγότερο χώρο). Έτσι θα είχα παπούτσια για όλες τις συνθήκες. Γιατί σε χιόνι τα αθλητικά δε θα βολέψουν..
 

ikarialover

Member
Μηνύματα
678
Likes
850
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Οι apres ski μου είναι κάτι φούξια - flashy, τις έχω από παλιά βλέπετε, αν μη τι άλλο θα κάνω εντύπωση :p
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτη εισαι ....το καλυτερο!!!Παρε και τα 2.
Και εννοειται οτι οταν εχει χιονι ..τα αθλητικα με ισοθερμικες καλτσες ή μη ..απλα δεν παλευονται.
 

Soomn

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Ένας ορθοπεδικός μου σύστησε εσωτερικούς πάτους sorbothane τους έβαλα σήμερα χωρίς να δω κάτι τρομερό, ακούγονται καλά πράγματα πάντως.
 

dorita18

Member
Μηνύματα
404
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Καλημερα παιδια, μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο εμπιστο σαιτ που να πουλαει γυναικεια παπουτσια north fase η salomon; Θελω να τα παρω για το ταξιδι στη Βιεννη και για δικη μου χρηση καθημερινη που περπαταω λογο δουλειας συνεχως και εδω εχουμε μονο 2 μαγαζια τα οποια κ τα 2 δεν εχουν το νουμερο μου δυστυχως. Εχω βεβαια asics gel αλλα ειναι καλοκαιρινα και οποτε τα φοραω και βρεχει απο πανω γυνονται λουτσα το ιδιο και τα ποδια μου, θελω κατι σε μποτακι πεζοποριας αδιαβροχο. Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν παρω απο το ινερνετ, εγω φοραω 38 σε αυτα τα παπουτσια να παρω 38 και 1/2 που εχουν η 39; γνωριζει καποιος; στα αθλητικα φοραω 39,5.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.218
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom