Παραλιες Πιεριας ή Καβαλας?

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871
Μιλώ όμως για πρόσβαση από Θεσσαλονίκη. Τα διόδια που έχεις να περάσεις είναι των Μαλγάρων και η παράκαμψή τους γίνεται αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη (πρέπει να περάσεις μέσα από δυο χωριά, Χαλάστρα-Μάλγαρα). Τα διόδια της Λεπτοκαρυάς όντως μπορείς να τα παρακάμψεις βγαίνοντας στην Πλάκα)
 

Nektarios87

Member
Μηνύματα
99
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Φολεγανδρος
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Ξεκινας απο Θεσσαλονικη για Καβαλα,στην εξοδο Ν.Περαμος βγαινεις και θα συναντησεις πινακιδα για αμμολοφους,Σ/Κ δεν βρισκεις να κατσεις,εκτος αν πας απο νωρις η πετυχεις κανεναν να φευγει!!!Καβαλα,Δραμα,Σερρες εκει πηγαινει!!Οτι απορια εχεις πες....
 

demch1

Member
Μηνύματα
61
Likes
4
παιδιά καλή σας μέρα θα μείνω μια βδομάδα κεραμωτή, έχετε να μου προτείνετε εκτός από αμμόλοφους άλλες παραλίες που είναι όμορφες στην γύρω περιοχή?
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.783
Likes
1.110
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
παιδιά καλή σας μέρα θα μείνω μια βδομάδα κεραμωτή, έχετε να μου προτείνετε εκτός από αμμόλοφους άλλες παραλίες που είναι όμορφες στην γύρω περιοχή?
κεραμωτή αμμολοφους υπολόγισε σίγουρα μία ώρα δρόμο, εναλλακτικά προτείνω και το φανάρι που ειναι σε απόσταση βολής... (λέμε τώρα) πάντως και η περιοχή που προηγήται των αμμολόφων από την παραλιακη οδο προσφέρει υπέροχες λύσεις (παληό, ηρακλείτσα, πέραμος) για φαγητο αν ενδιαφέρεσαι στείλε πμ να σου πω που θα φας...:rolleyes:
 

marina12

Member
Μηνύματα
86
Likes
2
Καλησπέρα,θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κανείς τις καλύτερες και καθαρότερες παραλίες του νομού Πιερίας γιατί πρόκειται να επισκεφτώ σύντομα το μέρος και θα ήθελα να έχω καμία γνώμη.Ευχαριστώ!!!
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Καθαρές παραλίες και νομός Πιερίας δεν συμβαδίζουν ιδιαίτερα!
Όλα τα χρόνια σε όλες τις παραλίες του νομού πέτυχα από καθαρά νερά μέχρι βούρκο!
Σε γενικές γραμμές οι καλύτερες παραλίες είναι στον Πλαταμώνα που είναι και ο καλύτερος παραθαλάσσιος οικισμός, Παντελεήμονας, Πόροι, Λεπτοκαρυά και Λιτόχωρο. Η δημοφιλής Κατερίνη έχει από τις χειρότερες σχεδόν πάντα και περπατάς 200 μέτρα και η στάθμη βρίσκεται στον αστράγαλο!
 

Dylan McKay

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Πατε καλά πατε ρε σεις .Οι παραλίες τις Πιερίας είναι υπέροχες .70 Km συνεχούς ακτογραμης.Μερικές μπορεί να μην είναι ωραίες εξαιτίας των λυμάτων της θεσσαλονίκης δεν φταίει η πιερία
Τα λύματα της Θεσσαλονίκης ποτέ δέν έφταναν πιό πέρα απο τις εκβολές του Αξιού ακόμα και πρίν την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού (πρίν το 1997) ο οποίος έχει περιορίσει αισθητά τη ρύπανση.
Η όποια ρύπανση που υπάρχει κυρίως στις βόρειες ακτές της Πιερίας (Νέα Αγαθούπολη,Μεθώνη,Μακρύγιαλος) είναι καθαρά απο τα απόβλητα που μεταφέρουν οι ποταμοί Αξιός,Λουδίας και Αλιάκμονας!!
Ειδικά ο Αλιάκμομας το καλοκαίρι μεταφέρει όλα τα απόβλητα απο τα εργοστάσια κομπόστας των νομών Πέλλας και Ημαθίας (σε αυτόν καταλήγει η μολυσμένη Τάφρος 66),ποιά λύματα της Θεσσαλονίκης και αστεία μου λέτε???
Εδώ σήμερα ακόμα και στην Περαία στους Νέους Επιβάτες και στην Αγία Τριάδα κάνεις μπάνιο άνετα..
Καλά ειδικά στην Επανομή που είναι στα σύνορα με τη Χαλκιδική η θάλασαα είναι πεντακάθαρη και σαφώς ανώτερη απο την παραλία της Κατερίνης!!
 

Dylan McKay

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Ε και τα διοδια τα γλυτωνεις αν θελεις.

Πας απο τον παραδρομο.
Βγαινεις απο μια εξοδο πριν τα διοδια και ξεκινας τη βολτα σου σε πλακα λιτοχωρου,μεχρι νεους πορους.

Και διπλα βρισκονται και το Καστρι Λουτρο με τα Μεσαγγαλα.Με ωραιες οργανωμενες,καθαρες παραλιες.
Απλα ανηκουν στο νομο Λαρισας.
Ναί αυτές οι παραλίες του νομού Λάρισας είναι απο τις τελευταίες στον Θερμαϊκό γιατί και ο νομός Λάρισας κατέχει ένας μέρος του Θερμαϊκού κόλπου το οποίο φυσικά σε καθαρότητα δέν έχει καμία σχέση με τη Θεσσαλονίκη!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.699
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom