Πελοπόννησο το Σ/Κ: που να πάω;

varioAthens

Member
Από Πλανητέρο είναι η μητέρα μου (100% Πελοποννήσια γαρ) οπότε τα έχουμε πολυγυρίσει και εκείνα τα μέρη :bleh:

Ορεινή Κυνουρία δεν έχω πάει η αλήθεια είναι! Αξίζε για διήμερο; Έχει να κάνεις κάποια δραστηριότητα ή να δεις κάποιο αξιοθέατο;
Α εισαι και δικια μας? Ευγε!
Δες και τον Κοσμα Λακωνιας

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλησπέρα και απο εμενα.
Μια καλή επιλογη (ισως πιο οικονομικη, προσωπικά ημερησια εχω παει) ειναι και τα Ανω Δολιανα με το ομωνυμο δασικο χωριο εξαιρετική επιλογη για περιπατο στο δασος και την ιστορική μονή της Μαλεβης πολυ κοντα

alma

Member
Ορεινή Κυνουρία δεν έχω πάει η αλήθεια είναι! Αξίζε για διήμερο; Έχει να κάνεις κάποια δραστηριότητα ή να δεις κάποιο αξιοθέατο;
Δεν έχει τον τουρισμό κ τις πολλές επιχειρήσεις που έχουν τα χωριά του Μαίναλου,αλλά έχει ωραία φύση, πεζοπορίες, γραφικά χωριά,μοναστήρια...

Αν είναι να μείνεις κάπου θα έμενα Καστάνιτσα που έχει κ δωμάτια, κ κανα-δυο ταβερνούλες κ μαγαζάκι με τοπικά προιόντα. Ελαιοχώρι πας για βόλτα κ φαγητό...

Επίσης μοναστήρια όπως Μονή Λουκούς-Μεταμορφώσεως του Σωτήρος κοντά στα Κάτω Δολιανά, μέσα έχει και διάσπαρτα αρχαία που βρέθηκαν εκεί, ενώ έχει κ ιστορική σημασία λόγω του ρόλου της κατά τον αγώνα του 1821(ο ηγούμενός της Νεόφυτος ήταν στη Φιλική Εταιρεία και οι μοναχοί συμμετείχαν στον Αγώνα, μεταφέροντας τρόφιμα και πολεμοφόδια στο στρατόπεδο Βερβαίνων) ,την πυρπόληση της από τον Ιμπραήμ το 1826 κλπ
Μονή Μαλεβής στον Άγιο Πέτρο....

Η φύση είναι καταπληκτική τριγύρω...Ήμασταν εκεί φέτος κ μας άρεσε πολύ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom