Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Voyager1

Member
Μηνύματα
286
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Αν ποτε τολμουσαν να το κανιουν πραξη θα επρεπε να χτισουν νεες φυλακες. που να τους χωρεσει τοσους?
Δεν χρειαζεται απαραιτητα να μπουν στην φυλακη και να μπαινουμε κ σ αλλα εξοδα...Το "φερτε πισω τα κλεμμενα" υπαρχει στον ποινικο μας κωδικα και είναι η γνωστή σε όλους μας...δήμευση, αλλα προφανως και δεν εφαρμοζεται κανενας νομος σ αυτη την χωρα κ αρα δεν τιμωρειται κανεις τους.

(Άρθρο 76 Δήμευση 1. Αντικείμενο που είναι προϊόν κακουργήματος ή πλημμελήματος το οποίο πηγάζει από δόλο, καθώς και το τίμημά τους, και όσα αποκτήθηκαν με αυτά, επίσης και αντικείμενα που χρησίμευσαν ή προορίζονταν για την εκτέλεση τέτοιας πράξης...)
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάλι καλά που δεν βγάλαμε τον Τσίπρα...!

υ.γ. Πάει ο υπ.Οικονομικών ακόμα δεν ανέλαβε.
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Φαντάσου...λιποθυμικό επεισόδιο αυτών που ΞΕΡΑΝ τι αναλαμβάνουν...ο άλλος τι θα πάθαινε; :p

Αααχ, πολλά νοσοκομεία μας βρήκαν τελευταία
 
D

Delmem9770

Guest
Καλώς τα αδέρφια. Η Κύπρος υπέβαλε αίτημα για ένταξη στο μηχανισμό στήριξης. Προφανώς οι Ρώσοι, για τους οποίους λέγαμε και εμείς εδώ, δεν είναι τόσο συμφέρουσα λύση.
http://www.protagon.gr/
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Καλώς τα αδέρφια. Η Κύπρος υπέβαλε αίτημα για ένταξη στο μηχανισμό στήριξης.
Επειδη κατι ακουσα και για την Ισπανιαμ καλο θα ηταν να κανει γρηγορα ο Αντωνακης και οι αλλοι δυο να βγαλουν Υπουργο Οικονομικων, γιατι σε λιγο δεν θα εχει μεινει ουτε σεντς για μας.

ΥΓ. Καποιος να πει στον Μητσοτακη να σταματησει τις "ευχες" τυπου "Αντωνη μου... τη Κυβερνηση και τα ματια σου..." μπας και μπορεσουμε να παμε επιτελους σεπρογραματικες δηλωσεις (και μετα να αρχισουμε να δουλευουμε). Αντε.. απ οτι ακουγεται σκεφτονται για υπουργο Κυριακο ή Ντορουλα - κανεις δεν παει κοντρα στον ψηλο.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=45890&Itemid=131
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.026
Likes
6.410
Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα αν αναλαβει ο κυριακος ή η ντορα το οικονομικων,με βλεπω παρεα με τον defkalion στην αυστραλια για να γλυτωσω την ψυχοθεραπεια...
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Γύρισα και διάβασα το αμίμητο...

Ο "λίγος" για κάποιους στο φόρουμ Σαμαράς έχοντας για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά τρια δεξιότερα κόμματα να του επιτίθενται άγρια, το πανίσχυρο κόμμα της δραχμής ( λαμόγια επιχειρηματίες με καταθέσεις στο εξωτερικό, καταχρεωμένα δημοσιογραφικά συγκροτήματα που ήλπιζαν σε κατάρρευση της χώρας -επιστροφή στη δραχμή-κρατικοποίηση τραπεζών, ώστε να διαγραφούν τα χρέη τους), το ρεσιτάλ δημαγωγίας και παροχολογίας του Σύριζα και την οργή-απογοήτευση μεγάλου τμήματος της κοινωνίας λόγω της κρίσης έλαβε το εξαιρετικό για τις περιστάσεις 30%. ( Φαντάσου να ήταν "πολύς"...)
Elefinor αγόρι μου μην λέμε τα ίδια... ο Κωστάκης ο άχρηστος, το 2009 έλαβε 33,5% περίπου μετά από πέντε χρόνια φθοράς και δύο κυβέρνησεις οπερέτα... ο πολύς Σαμαράς κατάφερε(!!) να αγγίξει το 30% μετά από δύο αναμετρήσεις και μετά από τρομακτικό κλίμα εκφοβισμού... και ο maltakias να ήταν αρχηγός της ΝΔ elefinor, μεγαλύτερο ποσοστό θα έπαιρνε... ο προδότης που τόσο πολύ θαυμάζεις, είναι άχρηστος και λίγος με πατέντα... ΤΕΛΟΣ...

Το ΚΚΕ (το σημερινό έστω) μπορεί να χρεωθεί ένα κάρο χαρακτηρισμούς.
Σταλινικό, ολοκληρωτικό, μονολιθικό, σκληροπυρηνικό, αντιεπαναστατικό, ντροπή της ιστορίας του.
Φασιστικό δεν είναι.
Λυπάμαι αλλά το ΚΚΕ από πάντα ήταν ένα καθαρά φασιστικό κόμμα... ολόκληρη η ιστορία αυτού του κόμματος ντροπή, είναι γεμάτη ίντριγκες, πισόπλατα μαχαιρώματα, διαγραφές παρωδίες και χαφιεδισμό... ας μπει επιτέλους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η Κανέλλη να κλείσει την πόρτα... το κακό της υπόθεσης ήταν ότι την ταφόπλακα στους κόκκινους φασίστες την έβαλε το χαστούκι του μαύρου φασισμού...
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτός είναι αστέρι ρε.

«Τα διαρθρωτικά, ιδιαίτερα τα φορολογικά μέτρα, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση... Δεν συμμερίζομαι τις απόψεις ότι το 2010 από πλευράς ύφεσης θα είναι χειρότερο από το 2009. Θα είναι καλύτερο, θα πάμε σε θετικό πρόσημο».
Γιάννης Στουρνάρας
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.040
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom