Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

elefinor

Banned
Μηνύματα
187
Likes
59
Μπα, δεν έφτασε ακόμα ο Σύριζα.Δεν τους βλέπεις τους διαδηλωτές εκεί; Ξενέρωτοι εντελώς...Ούτε μια μολότοφ δεν έριξαν...Πού θα πάει όμως; Θα μάθουν κι αυτοί να φτιάχνουν.
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Παρά τις όποιες αντιρρήσεις μου, είναι δύσκολο να βλέπεις ειδήσεις στο mega και να μη συμπαθήσεις το σύριζα. Οι άνθρωποι* είναι ηθοποιοί, και μάλιστα κακοί, που διαβάζουν σενάριο.

*καλεσμένοι, παρουσιαστές
 

elefinor

Banned
Μηνύματα
187
Likes
59
Επειδή περί υποκρισίας ο λόγος , ας σταματήσουν επιτέλους οι ερυθροροζ ανοησίες οτι η εγκληματικότητα δεν σχετίζεται με την εισβολή των λαθρομεταναστών. Ας ανοίξουν τα μάτια τους μπροστά στα αδιάσειστα στοιχεία. Αν μάλιστα προστεθούν και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα, τότε το ποσοστό των αλλοδαπών θα είναι προφανώς πολύ υψηλότερο.
DefenceNet - Αλλοδαποί το 52,46% των "σκληρών" κακοποιών
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.094
Likes
41.338
Οι φτωχοί και περιθωριοποιημένοι κάθε κοινωνίας, δηλαδή. Μην ανησυχείς, σε λίγο που πέφτει πείνα και στο ντόπιο πληθυσμό, θα 'χουμε και περισσότερους Έλληνες που θα καταφύγουν σε τέτοιες λύσεις γα να επιβιώσουν
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Οι φτωχοί και περιθωριοποιημένοι κάθε κοινωνίας, δηλαδή. Μην ανησυχείς, σε λίγο που πέφτει πείνα και στο ντόπιο πληθυσμό, θα 'χουμε και περισσότερους Έλληνες που θα καταφύγουν σε τέτοιες λύσεις γα να επιβιώσουν
Αυτό που λές είναι το petty crime, που όντως αφορά τους φτωχούς ανεξαρτήτως εθνικότητας. Νομίζω ότι ο elefinor αναφέρεται στις συμμορίες και τις μαφίες που λειτουργούν πια, και ασχολούνται με διακίνηση ναρκωτικών, σωματεμπορία, απαγωγές, εκβιασμούς κλπ. Δε μπορώ να γνωρίζω το ποσοστό συμμετοχής αλλοδαπών και Ελλήνων σ'αυτές βέβαια.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τώρα τα περί εγκληματικότητας των αλλοδαπών είναι μια μαγική εικόνα,από αυτές που μόνο η στατιστική μπορεί να προσφέρει.

Τα αυξημένα ποσοστά που εμφανίζουν οι αλλοδαποί έχει να κάνει καθαρά με το ότι οι έρευνες στρέφονται κυρίως προς αυτούς λόγω του κλίματος και της πολιτικής ατζέντας που έχει στραφεί προς την ξενοφοβία.

Όταν οι έλεγχοι σου είναι 8 στους 10 αλλοδαποί,εννοείται ότι θα αυξηθούν τα ποσοστά αναλογικά.

Για να γίνω πιο κατανοητός θα φέρω ένα άλλο παράδειγμα.Αν ψάχνουμε να βρούμε πια ομάδα έχει τους περισσότερους φιλάθλους στην Ελλάδα και η έρευνά μας επικεντρώνεται στη Θεσσαλονίκη το 80% ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τα ποσοστά ημεδαπών/αλλοδαπών εγκληματιών παραμένουν διαχρονικά σταθερά σε όλες τις χώρες.Αυτό που αλλάζει είναι τα συνολικά ποσοστά εγκληματικών ενεργειών,τα οποία όντως αυξάνονται συνεχώς,ως αποτέλεσμα μιας οικονομίας που συνεχώς βαθαίνει στην ύφεση και δημιουργεί μεγάλες ανισότητες δημιουργώντας ανάλογα ρήγματα στον κοινωνικό ιστό.

Το πρόβλημα στην κοινωνία είναι οι τεράστιες ψαλίδες που δημιουργούνται σε περιόδους ραγδαίας ύφεσης.Κάποτε που ήμασταν συνολικά πιο φτωχοί σαν λαός δεν εμφανιζόντουσαν τέτοια φαινόμενα αφού ελάχιστες οικογένειες ήταν πραγματικά πλούσιες και ο υπόλοιπος μέσος όρος κινούνταν σε κοντινά επίπεδα.

Η τεράστια άνοδος του κεφαλαίου την περασμένη 15ετία και το απότομο σκάσιμο της χρηματοοικονομικής φούσκας,δημιούργησε τόσο μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα σκαλοπάτια των κοινωνικών υποτάξεων που οδηγεί όλο και περισσότερους όλο ευκολότερα στο έγκλημα.
 

mel

Member
Μηνύματα
359
Likes
200
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Η ναζίζουσα ακροδεξιά περνάει μήνυμα "δε φταίς εσύ, φταίνε οι κακοί λαθρομετανάστες".
Η εθνικίζουσα ακροδεξιά περνάει μήνυμα "δε φταίς εσύ, φταίει η κακιά Μέρκελ που έχει βάλει στο μάτι τον πλούτο της Ελλάδας".
Η τρελλή αριστερά περνάει μήνυμα "δε φταις εσύ, φταίει ο κακός καπιταλισμός".
Η Ντόρα έχει βγάλει κεντρικό σύνθημα αυτολεξί το "δε φταις εσύ, φταίει το κράτος".

Μα πάντα κάποιος άλλος φταιει. Εμείς ποτέ. Ουδεμία αυτοκριτική. Λες και δεν είμαστε μέρος του σάπιου συστήματος. Και ως κόμματα (παραπάνω), και ως πολίτες. Κι ας κλέβουμε την εφορία, κι ας ανεχόμαστε τα φακελάκια κλπ. Κι ας τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια, κι ας τους ζητούσαμε ρουσφέτια. Ωραία λόγια το "φταίει άλλος". Εύκολα λόγια, για να παρασύρουν τον κόσμο...

Κατά τα άλλα, ακούμε συνέχεια στις ειδήσεις για την άνοδο της Γαλλικής ακροδεξιάς (Μαρίν ΛεΠέν), για τους Φινλανδούς ακροδεξιούς που δε θέλουν να δανειοδοτείται ο νότος, για τους Ολλανδούς ακροδεξιούς που ρίχουν την κυβέρνηση της χώρας τους, και κανείς δεν παρατηρεί ότι όλοι αυτοί οι "ακροδεξιοί" έχουν θέσεις ταυτόσημες με εκείνες του Π. Καμμένου. Τέτοια ομόφωνη μηντιακή σιγή πραγματικά δεν έχω ξαναδεί...

Για τα χρυσά αυγά, και πολύ κουβεντιάσαμε. Δε θέλω να πιστεύω ότι θα επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις....
Σε βρίσκω υπερβολικό και προκατειλημμένο. Μάθε λοιπόν ότι υπάρχουμε κάποιοι που δε φάγαμε, δεν τους ψηφίσαμε, ναι, πηγαίναμε με το σταυρό στο χέρι και δεν κυνηγήσαμε ρουσφέτι. Η δε προκατάλειψή σου φαίνεται από το ότι χαρακτηρίζεις την αριστερά τρελή. Δε βλέπω να κάνεις το ίδιο με τους υπόλοιπους κι έτσι συμπεραίνω ότι έχεις προκατάλειψη ειδικά με την αριστερά. Το θέμα μου δεν είναι η αριστερά αλλά η προκατάλειψη. Και, όσον αφορά την κυρία Μέρκελ, το θέμα δεν είναι καν αυτή. Η μαντάμ εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, τα συμφέροντα των τραπεζών. Αυτό, αν δε γίνεται αντιληπτό, είναι λυπηρό. Το δε χειρότερο είναι η προπαγάνδα των μμε τα οποία κάνουν σκόπιμα τον κόσμο να νιώθει ενοχές, όταν δεν τον τρομοκρατούν ότι θα του μειώσουν το μισθό ή τη σύνταξη. Αυτά και πολλά είπα. Σου χρειάζεται ενημέρωση και σίγουρα όχι από τα μμε. Καλό απόγευμα. Τέλος.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για να μη μπερδευόμαστε,αυτό είναι από καιρό κυκλοφορημένο σύντομο χρονογράφημα του Θ.Καλαμούκη,βασικού συντελεστή της Ελληνοφρένειας και δεν έχει καμία σχέση με πραγματικά γεγονότα.

Γιατί κάποιοι έπιασαν και το αναπαρήγαγαν ως γεγονός,αδυνατώ να καταλάβω.Ελπίζω να μην έπεσες κι εσύ στη λούμπα.

edit: Διέγραψες το μήνυμα όσο έγραφα,οπότε δεν θα σου καταλογίσω δόλο.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.040
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom