Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

Roadrunner

Member
Καλησπέρα παιδιά ελπίζω να είστε καλά ! Σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι στην Αίγυπτο έναν προορισμό που πάντα ήθελα να πάω ... Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψάξει πολύ λόγο πίεσης χρόνου από την δουλεία .. . Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει τι θα έπρεπε να δω σε περίπου 5-6 ημέρες και αν έχετε να προτείνετε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο ; Γιατί νομίζω θα δυσκολευτώ σε αυτό ταξίδι μόνος μου ..

AlexFocus

Member
@jimp και οσοι εχετε παει με Nourbelle tours μεινατε ικανοποιημενοι; Ελληνα ξεναγο δεν εχει προφανως. Μπορω με αυτο το tour να βρω καποιον; Απο οτι ειδα πρεπει να κλεισεις απο μονος σου τις πτησεις για Καιρο - Ασουαν και Λουξορ - Καιρο.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Παρακαλείστε ο jimp να γράψει δύο λόγια για το ταξίδι καθώς και συμβουλές για όσους θέλουν να πάνε με nourbelle

jimp

Member
@jimp και οσοι εχετε παει με Nourbelle tours μεινατε ικανοποιημενοι; Ελληνα ξεναγο δεν εχει προφανως. Μπορω με αυτο το tour να βρω καποιον; Απο οτι ειδα πρεπει να κλεισεις απο μονος σου τις πτησεις για Καιρο - Ασουαν και Λουξορ - Καιρο.

Παρακαλείστε ο jimp να γράψει δύο λόγια για το ταξίδι καθώς και συμβουλές για όσους θέλουν να πάνε με nourbelle
Εγώ είχα ένα θέμα και δεν πήγα τελικά αλλά μετέφερα το ταξίδι για αργότερα αρχές τους έτους.

Όταν γυρίσω με χαρά να βοηθήσω.

Υπάρχει μέλος του φόρουμ που πήγε, ελπίζω να δει το μύνημα σας και να απαντήσει.

AlexFocus

Member
Αναμενουμε λοιπον τις εντυπωσεις σας. Εγω διοργανωνω ταξιδι Αιγυπτο στα μεσα Ιουλιου ‘26 alone και σκεφτομαι σοβαρα το εν λογω tour. Εσυ δλδ @jimp εκλεισες για αρχες του ετους με τη Nourbelle;

jimp

Member
Αναμενουμε λοιπον τις εντυπωσεις σας. Εγω διοργανωνω ταξιδι Αιγυπτο στα μεσα Ιουλιου ‘26 alone και σκεφτομαι σοβαρα το εν λογω tour. Εσυ δλδ @jimp εκλεισες για αρχες του ετους με τη Nourbelle;
Ναι είχα κλείσει πέρυσι όταν ήταν black Friday που είχε πολύ καλή τιμή.
Δεν μπόρεσα να πάω και μου μετέφεραν το ταξίδι για αργότερα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.209
Μέλη
39.921
Νεότερο μέλος
bizou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα