Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

Roadrunner

Member
Καλησπέρα παιδιά ελπίζω να είστε καλά ! Σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι στην Αίγυπτο έναν προορισμό που πάντα ήθελα να πάω ... Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψάξει πολύ λόγο πίεσης χρόνου από την δουλεία .. . Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει τι θα έπρεπε να δω σε περίπου 5-6 ημέρες και αν έχετε να προτείνετε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο ; Γιατί νομίζω θα δυσκολευτώ σε αυτό ταξίδι μόνος μου ..

AlexFocus

Member
@jimp και οσοι εχετε παει με Nourbelle tours μεινατε ικανοποιημενοι; Ελληνα ξεναγο δεν εχει προφανως. Μπορω με αυτο το tour να βρω καποιον; Απο οτι ειδα πρεπει να κλεισεις απο μονος σου τις πτησεις για Καιρο - Ασουαν και Λουξορ - Καιρο.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Παρακαλείστε ο jimp να γράψει δύο λόγια για το ταξίδι καθώς και συμβουλές για όσους θέλουν να πάνε με nourbelle

jimp

Member
@jimp και οσοι εχετε παει με Nourbelle tours μεινατε ικανοποιημενοι; Ελληνα ξεναγο δεν εχει προφανως. Μπορω με αυτο το tour να βρω καποιον; Απο οτι ειδα πρεπει να κλεισεις απο μονος σου τις πτησεις για Καιρο - Ασουαν και Λουξορ - Καιρο.

Παρακαλείστε ο jimp να γράψει δύο λόγια για το ταξίδι καθώς και συμβουλές για όσους θέλουν να πάνε με nourbelle
Εγώ είχα ένα θέμα και δεν πήγα τελικά αλλά μετέφερα το ταξίδι για αργότερα αρχές τους έτους.

Όταν γυρίσω με χαρά να βοηθήσω.

Υπάρχει μέλος του φόρουμ που πήγε, ελπίζω να δει το μύνημα σας και να απαντήσει.

AlexFocus

Member
Αναμενουμε λοιπον τις εντυπωσεις σας. Εγω διοργανωνω ταξιδι Αιγυπτο στα μεσα Ιουλιου ‘26 alone και σκεφτομαι σοβαρα το εν λογω tour. Εσυ δλδ @jimp εκλεισες για αρχες του ετους με τη Nourbelle;

jimp

Member
Αναμενουμε λοιπον τις εντυπωσεις σας. Εγω διοργανωνω ταξιδι Αιγυπτο στα μεσα Ιουλιου ‘26 alone και σκεφτομαι σοβαρα το εν λογω tour. Εσυ δλδ @jimp εκλεισες για αρχες του ετους με τη Nourbelle;
Ναι είχα κλείσει πέρυσι όταν ήταν black Friday που είχε πολύ καλή τιμή.
Δεν μπόρεσα να πάω και μου μετέφεραν το ταξίδι για αργότερα

AlexFocus

Member
@jimp επειδη οπως το βλεπω μαλλον και εγω με Nourbelle θα κλεισω λες να περιμενω black Friday για να πετυχω καλυτερη τιμη; Ενδιαφερομαι για μεσα Ιουλιου δλδ εχω χρονο. Επισης εχω κανει ερωτημα και περιμενω απαντηση τους για ξεναγο που μιλαει Ελληνικα σε τι κοστος θα κινηθω. Μηπως εχεις κανει και εσυ παρομοια ερωτηση;

georgi d

Member
Ενδιαφερομαι για μεσα Ιουλιου δλδ εχω χρονο.
Ποιος από τα παιδιά του φόρουμ έχουν πάει τον Ιούλιο;
γιατί λογικά για αυτούς που θα κάνουν μπάνιο δεν υπάρχει πρόβλημα(και πάλι πολύ ζέστη κανει) . Ο καλύτερος μήνας είναι ο Νοέμβριος. Έχει αεράκι όμως το βράδυ είναι καλά. Ο κόσμος έκανε μπάνιο όμως εγώ με τίποτα. Εάν είχα πάει τον Οκτώβριο θα ήταν διαφορετικά.

jimp

Member
@jimp επειδη οπως το βλεπω μαλλον και εγω με Nourbelle θα κλεισω λες να περιμενω black Friday για να πετυχω καλυτερη τιμη; Ενδιαφερομαι για μεσα Ιουλιου δλδ εχω χρονο. Επισης εχω κανει ερωτημα και περιμενω απαντηση τους για ξεναγο που μιλαει Ελληνικα σε τι κοστος θα κινηθω. Μηπως εχεις κανει και εσυ παρομοια ερωτηση;
Το τουρ με Nourbelle το έκλεισα από την σελίδα tour radar

Adventure Simplified - TourRadar

Γενικά πολλές φορές βγάζει διάφορες προσφορές.
Το τουρ που έχω κλείσει είναι αυτό
Cairo and Nile Cruise Tours - Return Flight Included by Nourbelle Tours with 34 Tour Reviews (Code: CANNLCRZ) - TourRadar

Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις. Για ελληνικά δεν ρώτησα, δεν νομίζω πως θα προσφέρουν κιόλας αλλά αν σου απαντήσουν γράψε να ξέρουμε

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Έχεις καμιά πρόσφατη φωτο;
Το τουρ με Nourbelle το έκλεισα από την σελίδα tour radar

Adventure Simplified - TourRadar

Γενικά πολλές φορές βγάζει διάφορες προσφορές.
Το τουρ που έχω κλείσει είναι αυτό
Cairo and Nile Cruise Tours - Return Flight Included by Nourbelle Tours with 34 Tour Reviews (Code: CANNLCRZ) - TourRadar

Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις. Για ελληνικά δεν ρώτησα, δεν νομίζω πως θα προσφέρουν κιόλας αλλά αν σου απαντήσουν γράψε να ξέρουμε
Έβαλες και έξτρα διανυκτέρευση στο Καιρο? Πριν ή μετά το τουρ?
Έρχονται και σε παίρνουν από το αεροδρόμιο σε αυτή την περίπτωση?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.214
Μέλη
39.926
Νεότερο μέλος
Original23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα