Αγαπητο kerasakiΕτοιμάζομαι τον χειμώνα να πάμε Σαμούι. πιά είναι η πιο παραδεισένια παραλία εκεί? άσπρη άμμο , φοιινικόδεντρα ρομαντικά και ήσυχα? διάβασα και για το koh phangan και είμαι σε σκέψη. Θα πάω για 20 μέρες περίπου. τι μου προτείνεις??
Ευχαριστώ
Η ΝΑ Ασια εχει πολλους πειρασμους και σιγουρα δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις.Μαλαισια δεν εχω παει ακομα αλλα μια Κουαλα-Λουμπουρ με ολιγον Τιομαν και Περχεντιαν θα ηταν οτι πρεπει!!!Σκεφτόμουν να πάω Μαλαισία αλλά ζαλίστηκα...Λανγκάουι-κοτα κινάμπαλου-Τιομάν-Ρεντάγκ .... έχασα την μπάλα. έίπα να πάω Μπαλί αλλά θα είναι όπως το Πουκέτ. Είπα και για Κράμπι αλλά δεν νομίζω ...Δεν ξέρω πως να διαλέξω. Πουκέτ έχω πάει 2 φορές . Έτσι λέω για Σαμούι. Καλά λές να χωρίσω το ταξίδι. Δεν είναι κακή ιδέα !! Πάντως σκέφτομαι για Ταυλάνδη Μαλαισία.
Σκέφτεσαι κάποιο άλλο μέρος εκτός από Σαμούι με¨: άσπρη ασπουδιά , διάφανα νερά, φοίνικες και ησυχία ?? κάθε πρόταση, ευπρόσδεκτη. Διότι και που έψαχνα για καραϊβική, Χαβάη , Νότια Αμερική μου πάνε τουλάχιστον 1000 παραπάνω που σημαίνει πως οι μέρες θα είναι λίγες και δεν θα το ευχαριστηθώ ..... Τι λές ??![]()
Το κο Παγκαν και το μικρουλι κο Ταο δεν εχουν αεροδρομιο και πας με ταχυπλοο ειναι κοντα.Ναι , Αμερική δεν το βλέπω φέτος. Μαλαισία το σκέφτομαι.(Άμα βγάλω άκρη) Πιο πιθανό βλέπω το Σαμούι. Ηδη βλέπω τα ξενοδοχεία στο Κο Φανγκάν. Βρίσκω καλές τιμές και δίπλα στη παραλία.( εκει που εσύ μου πρότεινες). Το ψάχνω. Κο φανκαν και Κο Τάο πάω με ταχύπλοο από Σαμούι έτσι? δεν εχει αεροδρόμιο κανένα από τα 2? αν έχει μπορεί να πάω απο Μπανγκόκ ή Σιγκαπούρη? Ποιά παραλία στο Κο Φαγκάν και ποιά στο Κο Σαμούι είναι σαν και αυτή που βλέπουμε στα καρτ ποστάλ με φοινικα και άσπρη άμμο και ησυχία? Νομίζω πως τα έχεις δει όλα. και τα γνωρίζεις.
Εσυ που προτιμάς στην Ταυλάνδη για διακοπές?
Σε τρέλανα νυχτιάτικα,ε? και να φανταστείς πως κάθε μέρα το ψάχνω ....
Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια !!