Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

annavw

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Καλησπέρα!
Ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα είχαμε κάνει και εμείς στο γαμήλιο. Θέλει να σκεφτείς τι θέλετε και πως να περάσετε! Αν θέλετε πχ να απολαύσετε παραλίες θα μείνετε περισσότερο στην περιοχή του Κράμπι. Όχι πως έχει μόνο παραλίες. Έχει πολλά να δεις.Στην Μπανγκόνγκ μείναμε 4 μέρες και προφανώς δεν την είδαμε όλη. Εμείς είχαμε πάει Ιούλιο θεωρητικά όχι ιδανική εποχή αλλά ήμασταν τυχεροί και έβρεχε τα βράδια. Δυστυχώς να ξέρεις όμως οτι όταν βρέχει, βρέχει γερά.
Ελπίζω να βοήθησα!! Ό,τι άλλο χρειαστεί εδώ είμαστε!
Ευχαριστώ για την απάντηση!Σκεφτόμουν μηπως αντι για Κραμπι πηγαίναμε Κο Σαμουι γιατι καπου διαβασα οτι εκεινη την εποχή εχει καλυτερο κλιμα. Βασικα να σου πω την αληθεια εχω μπερδευτει παρα πολυ γιατι στα μισα σαιτ διαβαζω οτι ειναι καλα στο κραμπι εκεινη την περιοδο και λενε οτι ειναι σαν αρχη σεζον και στα υπολοιπα το αντιθετο! :0
 

amstdm

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας,

Κλείσαμε για Ταυλανδή εισητήρια 7/12 μέχρι 25/12 και ύστερα από ψάξιμο στο ιντέρνετ και εδώ, σκεφτόμαστε να ακολουθήσουμε το παρακάτω πρόγραμμα.

8/12 (Σάββατο) προσγειώναμαστε Μπανγκόγκ απογευμά και συνεχίζουμε την ίδια μερα Chiang Mai ( προσγειωνόμαστε βράδυ). Μένουμε 4 βρυαδια Chiang Mai όπου σκοπεύουμε να κάνουμε 2 μέρες day tours και 2 μέρες να γνωρίσουμε το Chiang Mai.
12/12 Chiang Mai->Krabi->Koh Landa. Προσγειωνομαστε στο Κραμπι μεσιμέρι και πάμε κατευθείαν στο Koh Lanta. Εκεί καθόμαστε 5 βράδυα όπου θα είναι και η βάση μας για 3-4 day trips σε νησια και 2-3 μέρες εξερευνηση του Koh Lanta.
18/12 Κoh Lanta-> Koh Lipe με speedboad. 3 βράδυα στο Koh Lipe απλά κάνοντας τίποτα.
22/12 Κοη Lipe->Hat Yai. Φέυγουμε πρωί από το Koh Lipe,φτάνουμε μεσιμέρι στο Hat Yai airport όπου απόγευμα πέρνουμε πτήση για Bangkok.
22//12 Hat Yai-> Bangkok. Προσγειωνόμαστε Bangkok βραδάκι και μένουμε 3 βράδυα.Μία μέρα σκεφτόμαστε να επισκεφούμε την Ayutthaya.
25/12 αναχώρηση.

Μήπως είναι παραφορτωμένο το πρόγραμμα?
Γενικά επειδή είναι και peak season εκείνη η περίοδος, και απότι διάβασα γίνεται ένας χαμός από κόσμο,δεν θέλουμε να πάμε σε ποδοπάτημα (δηλαδή Phi Phi είμαστε 50/50 άμα το επιλέξουμε σε ημερήσια εκδρομή). Πιο πιθανό να παμε πχ Koh Ngai/Koh Muk/Ko Kradan παρά phi phi. Γενικά ψαχνούμε καθαρά νερά και όχι θολούρα.
Επίσης, αξίζει όλη η ταλαιπωρία για Koh Lipe? Διότι απο Koh Lanta είναι 4-5 ώρες με ταχυπλοό και μετά ο γυρισμός στο Hat Yai είναι πάλι 4 ώρες περίπου.

Κάθε πρόταση είναι ευπροσδεκτη.
 

EMBER

Member
Μηνύματα
122
Likes
128
Επόμενο Ταξίδι
its a surprise!
Ταξίδι-Όνειρο
ΘΙΒΕΤ
καλησπερα,
σκεφτομαι αρχες Σεπτεμβρη για Ταυλανδη. ξερετε ποια νησακια να επιλεξω απο αποψη καιρου?
 

lefos1986

Member
Μηνύματα
60
Likes
58
Επόμενο Ταξίδι
Singapore-Indonesia
καλησπερα,
σκεφτομαι αρχες Σεπτεμβρη για Ταυλανδη. ξερετε ποια νησακια να επιλεξω απο αποψη καιρου?
Εχω την αισθηση οτι ειναι καλυτερα τα νησακια του κολπου της ταιλανδης σαμουι,πανγκναν κλπ
 

lefos1986

Member
Μηνύματα
60
Likes
58
Επόμενο Ταξίδι
Singapore-Indonesia
Χαχαχα καταρχην εσεις να ζησετε δεσποινα.υγ αν δε λειπετε σε μηνα του μελιτος κανονισε καφε μετα του συζυγου.18-6 εως 6-7 θα βρισκομαι στα μερη σου.
 

EMBER

Member
Μηνύματα
122
Likes
128
Επόμενο Ταξίδι
its a surprise!
Ταξίδι-Όνειρο
ΘΙΒΕΤ
καλυτερα να κοιταξω για Μπαλι εκεινη την εποχη?
 

g-keeper

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
Παιδια καλησπέρα σας!εχουμε απογφασισει με την κοπελα μου να επισκεφτούμε την ταυλανδη τον αυγουστο.Και ερωτω τωρα γιατι από τις πολλες πληροφοριες εδώ μεσα εχω μπερδευτεί,Αξιζει αυτή την εποχη να παω Πουκετ?η να προτιμησω καποιο άλλο μερος?το τξιδι μας λεμε να διαρκεσει 10-11 μερες.Μ ετις πρωτες τέσσερις στην Μπανγκόκ και τις υπολοιπες να συνεχισουμε νοτια προς Πουκετ - phi-phi island-Κραμπι.Αυτο εχω εγω στο μυαλο μου!
Και εχω και μια ερωτηση που με βασανιζει,πριν δυο χρονια καναμε το πρωτο και μεγαλο μας ταξιδι το οποιο ηταν στο Μπαλι,οι εικονες που θα δουμε στην ταυλανδη είναι ιδιες?εννοω μοιαζουν αυτά τα δυο μερη? Σας ευχαριστω ολους και ευχομαι ένα υπεροχο καλοκαιρι με μοναδικα ταξίδια!!
 

x7777

Member
Μηνύματα
873
Likes
3.407
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Στην Μπανγκοκ προετοιμαστείτε για πολύ υγρασία (ίσως και πάνω από 80%) και αρκετή ζέστη. Και μάλλον θα πετυχέτε και βροχές. Το ίδιο ισχύει και για τα νησιά που αναφέρεις.
Βέβαια μιλάμε για περιοχή όπου ο καιρός δεν είναι προβλέψιμος. Μπορεί να πάτε και να μην πετύχετε ούτε μια μέρα βροχή. Αλλά υγρασία και ζέστη θα έχει σίγουρα
 

x7777

Member
Μηνύματα
873
Likes
3.407
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Νομιζω ειναι αναλογα με τις αντοχες του καθενα
Εμεις Αυγουστο ειχαμε παει και καποιες μερες ηταν δυσκολες απο αποψη ζεστης σε συνδυασμο με υγρασια. Αλλα για εμας ηταν οκ.
 

g-keeper

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
Καταλαβα,στο πουκετ και στο κραμπι εκεινη την εποχη μπορεις να κανεις μπανιο?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.532
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom