Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

marina vs

Member
Μηνύματα
105
Likes
111
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!!!
Καλησπέρα!
Επέστρεψα από Ασία!Προσπαθώ να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες αλλά δεν είναι εφικτό λόγω του μεγέθους των φωτογραφιών και των πολλών mgpxl.
Eπίσης θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα ως προς τους πιο εμπειρογνώμονες Ταυλανδόφιλους!
Τι γνώμη έχετε για τους Ταυλανδούς? Τους βρίσκεται φιλικούς και φιλόξενους??
Προσωπικά τους βρίσκω τον πιο αντικοινωνικό λαό που έχω γνωρίσει και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα! Και κάπου εδώ αναρρωτιέμαι γιατί η Ταυλάνδη υποτίθεται ότι είναι η χωρα του χαμόγελου! Όχι μονο χαμόγελα δεν είδα.. αντιθέτως τέρμα σοβαροί και αγενέστατοι!!
 

Spyros-007

Member
Μηνύματα
756
Likes
1.815
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
" ... Ίσως πιο γνωστό από το 'χώρα των ελευθέρων' είναι το παρωνύμιο χώρα των χαμόγελων'. Οι επισκέπτες στην Ταΐλάνδη εντυπωσιάζονται από την κυριαρχία των χαμόγελων. Όμως δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Τα χαμόγελα μπορούν να σημαίνουν πολλά πράγματα στην Ταΐλάνδη.Γεγονός είναι πως οι Ταϊλανδοί έχουν καταφέρει να ονομάσουν δεκατρία διαφορετικά είδη χαμόγελων, που αντιστοιχούν σε μια γκάμα συναισθημάτων, από λύπη μέχρι χαιρεκακία και απελπισία. Υπάρχει ακόμα κι ένα χαμόγελο για την έλλειψη χαμόγελου - το χαμόγελο yim mai awk, που σημαίνει 'προσπαθώ να χαμογελάσω αλλά δεν μπορώ'. Γενικότερα όμως τα χαμόγελα συνδέονται με μια ευχάριστη φύση και με δύο αξίες: την επιθυμία για sanuk (κέφι) και το λεγόμενο mai pen rai (δεν πειράζει). ... "
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.636
Likes
12.456
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ευγενικοί εκ φύσεως: αυτό μου έδωσαν οι περισσότεροι Ταϊλανδοί με τους οποίους συναναστράφηκα.
 

marina vs

Member
Μηνύματα
105
Likes
111
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!!!
Δεν ενιωσα καμια στιγμη καλοδεχουμενη απο τους Ταυλανδους! Ουτε στις μεγαλες πολεις ουτε στα χωρια και στα νησια. Τα μονα χαμογελα που ειδα ήταν fake από τους υπαλληλους των ξενοδοχειων και των εστιατοριων για να προσεγγισουν πελατες! Ειδικά οι γυναικες ηταν ακομα πιο αγενείς απο τους άνδρες!
Ανετα ομως θα μπορουσα να χαρακτηρισω την Καμπότζη ως χώρα του χαμογελου!!! Η πιο ωραια αναμνηση που μου εμεινε απο την Καμποτζη ηταν ο ζεστος και φιλικος κοσμος γεματος χαμογελα!
 
Last edited:

GTS

Member
Μηνύματα
6.799
Likes
18.638
Πραγματι στη Καμποτζη οι ανθρωποι ειναι πολυ ζεστοι και φιλικοι:)
 

Joanna29

Member
Μηνύματα
107
Likes
175
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
Καλημέρα σχολίασα και σε κάποιο άλλο ποστ γιατί δεν το είχα βρει αυτό. Ψχνουμε για Ταυλάνδη(και άλλα εξωτικά νησιά δεν μας νοιαζει) αρχεσ Αυγούστου αλλά σε όσα ταξιδιωτικά πήγα με καταμπέρδεψαν. Αλλος μου είπε ότι αυτην την περίοδο είναι οι μουσώνες οπότε να μην πάεω πουκέτ να πάω από την άλλη μεριά Σαμουί. Αλλος μας είπε ότι και εκεί είναι χάλια.Και επειδή γενικώς πάντα ζητάω την γνώμη των μελών του Travel Stories πιστεύω ότι μόνο εσεις μπορείτε να μας βοήθησετε.Γενικώς μας ενδαφέρει ωραίες θάλασσες, βυθοί, τοπία και ότιδιποτε μπορούμε να συνδιάσουμε γύρω από αυτο.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
576
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Γενικώς μας ενδαφέρει ωραίες θάλασσες, βυθοί, τοπία και ότιδιποτε μπορούμε να συνδιάσουμε γύρω από αυτο.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έχεις σκεφτεί την Μαλαισία πχ Perhentian Islands που είναι ιδανικός ο καιρός για την εποχή που ψάχνεις?
 

Joanna29

Member
Μηνύματα
107
Likes
175
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
Μαλαισία εε??? δεν το χα σκεφτεί Μαλαισία δεν είναι που είχε πέσει το αεροπλάνο?? Με θεωρείτε λίγο προληπτική???επίσης το bugdet είναι ίδιο η ξεφεύγει???
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
576
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Μαλαισία εε??? δεν το χα σκεφτεί Μαλαισία δεν είναι που είχε πέσει το αεροπλάνο??
Ναι :haha:

επίσης το bugdet είναι ίδιο η ξεφεύγει???
Ποιό είναι το μπατζετ γιατί στην Ταϊλάνδη μπορείς να την βγάλεις από οικονομικά εως πολύ ακριβά ανάλογα με τα γούστα σου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.119
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom