Ποια είναι η αγαπημένη σας πόλη?

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Κωνσταντινούπολη (έτη φωτός από την επόμενη στη λίστα).

Πιο κάτω: Λονδίνο, Μπανγκόκ, Εσφαχάν, Γλασκώβη. Επίσης χωρίς να είναι "αντικειμενικά" όμορφη, Ραμάλα. Νιώθω μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση όταν την σκέφτομαι.

Ένα τσικ πιο κάτω: Τιφλίδα, Εδιμβούργο, Ντιγιάρμπακιρ, Μπιλμπάο, Παλέρμο, Σαράγεβο.

Ο, τι να 'ναι η λίστα μου. 🤔

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κωνσταντινούπολη (έτη φωτός από την επόμενη στη λίστα).

Πιο κάτω: Λονδίνο, Μπανγκόκ, Εσφαχάν, Γλασκώβη. Επίσης χωρίς να είναι "αντικειμενικά" όμορφη, Ραμάλα. Νιώθω μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση όταν την σκέφτομαι.

Ένα τσικ πιο κάτω: Τιφλίδα, Εδιμβούργο, Ντιγιάρμπακιρ, Μπιλμπάο, Παλέρμο, Σαράγεβο.

Ο, τι να 'ναι η λίστα μου. 🤔
Εύκολα η πιο σουρεάλ λίστα του νήματος. Καλά όοοοοολα τα άλλα. Ακόμη και το Σαράγεβο πάει στο καλό. Η Γλασκώβη;;;

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εύκολα η πιο σουρεάλ λίστα του νήματος. Καλά όοοοοολα τα άλλα. Ακόμη και το Σαράγεβο πάει στο καλό. Η Γλασκώβη;;;
Έχω συναισθηματικό δέσιμο επειδή έχω ζήσει εκεί. 🙂
Παρ' όλα αυτά είναι μια παρεξηγημένη πόλη, καθώς το "φωτογενες" της σημείο δεν είναι το κέντρο, αλλά το West End (η περιοχή του βασικού Πανεπιστημίου), στο οποίο οι επισκέπτες του κλασικού half day trip δεν πατάνε το πόδι τους.
Όταν ένα παιδί που έχει ζήσει όλη του τη ζωή στην Αθήνα (έστω στα ΒΠ) καταλήγει να περνάει καθημερινα για να πάει στη σχολή του φύση, ποταμάκια και γεφυράκια, να βλέπει αλεπούδες στην αυλή της εστίας, να πηγαίνει και να ακούει δωρεάν συναυλίες εκκλησιαστικού οργάνου 5' walking distance από το σπίτι του, η αλήθεια είναι ότι κάπως σου εντυπώνεται όλο αυτό. Έξτρα bonus όταν το πανεπιστήμιό σου μοιάζει με το Hogwarts και τρως καταπληκτικό ινδικό μια φορά την εβδομάδα. 🤷🏻‍♀️

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.103
Μέλη
39.859
Νεότερο μέλος
RP Adventures

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom