paefstra
Member
Η Βενετια γιατι ολη η πολη ειναι μουσειο. Να ζησω οχι, ποιος ζει μεσα σε μουσειο. Αλλα να πηγαινω καθε χρονο ναι.
Εύκολα η πιο σουρεάλ λίστα του νήματος. Καλά όοοοοολα τα άλλα. Ακόμη και το Σαράγεβο πάει στο καλό. Η Γλασκώβη;;;Κωνσταντινούπολη (έτη φωτός από την επόμενη στη λίστα).
Πιο κάτω: Λονδίνο, Μπανγκόκ, Εσφαχάν, Γλασκώβη. Επίσης χωρίς να είναι "αντικειμενικά" όμορφη, Ραμάλα. Νιώθω μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση όταν την σκέφτομαι.
Ένα τσικ πιο κάτω: Τιφλίδα, Εδιμβούργο, Ντιγιάρμπακιρ, Μπιλμπάο, Παλέρμο, Σαράγεβο.
Ο, τι να 'ναι η λίστα μου.![]()
Έχω συναισθηματικό δέσιμο επειδή έχω ζήσει εκεί.Εύκολα η πιο σουρεάλ λίστα του νήματος. Καλά όοοοοολα τα άλλα. Ακόμη και το Σαράγεβο πάει στο καλό. Η Γλασκώβη;;;
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον πλανήτη.Κωνσταντινούπολη (έτη φωτός από την επόμενη στη λίστα).
Αφού μπορείς να επιλέξεις μόνο 2 μπράβο.Αδύνατο πια να μην μπει στις αγαπημένες το Τόκυο. Επομένως :
Τόκυο
Κοπεγχάγη
Το βασικό κριτήριο μου είναι σε ποιά πόλη θα ζούσα άνετα από όλες τις απόψεις, κάτι που για μένα προυποθέτει ποιότητα στην καθημερινότητα, με ότι αυτό σημαίνει κ συνεπάγεται, ασφάλεια, καθαριότητα. Τις συγκεκριμένες δύο τις βρήκα υπέροχες για να ζεις μόνιμα και με αυτά τα κριτήρια είναι οι 2 top από αυτές που έχω δει.Π.χ. το Άμστερνταμ μοιάζει πολύ με την Κοπεγχάγη και το βρίσκω πανέμορφο αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μείνω μόνιμα.Αφού μπορείς να επιλέξεις μόνο 2 μπράβο.
Φαίνεσαι παιδάκι με ορθή σκέψη και σωστο γούστοΕγω απο πολεις του εξωτερικου θα πω Πραγα μαρεσε τρομερα καθε γωνια της, καθως και Φλωρεντια.
Απο πολεις της Ελλαδος θα πω Ναυπλιο και Ρεθυμνο, μαρεσει το ιταλικο στυλ τους.