Πολυ social δεν πεφτει;;

KIKI

Member
Μηνύματα
2.699
Likes
6.681
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Σοβαρολογω!! Εδω μεσα γραφονται ιστοριες αριστουργηματα , οι οποιες για τον αλφα ή βητα λογο δεν διαβαζονται απο ολους.
Με αυτο τον τροπο μας δινοταν ενα κινητρο να τις ανακαλυψουμε ,οσοι δεν τις ειχαμε διαβασει. Καποιες που τις ειχαμε διαβασει στο παρελθον, ηταν πολυ ευχαριστο οταν τις ξαναθυμομασταν

συμφωνώ απολυτα με την εξηγηση της Ευαγγελιας ...
αλλωστε στο travelstories ειμαστε !!!Το λεει και η λεξη ....
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Θα ξεκινήσει πάλι αυτό το μήνα, περίμενα να περάσει το πάρτυ και κάτι θέματα υγείας και τώρα θα το ξαναβάλουμε μπρος. Προτιμάτε να τρέχουμε τις ψηφοφορίες για τις παλιές ιστορίες ή για ιστορίε ςπου θα γράφονται τώρα;
Δε νομιζω οτι εχει σημασια η χρονολογικη σειρα.
Ας βαλουμε 5-6 ιστοριες το μηνα απο οποιαδηποτε χρονολογικη περιοδο
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.410
Likes
17.244
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οκ θα το συνεχίσουμε ο΄πως το είχαμε, ανά μήνα ή ανά δίμηνο από εκεί που σταματήσαμε, και όταν εξαντληθούν οι ιστορίες αυτές θα τρέχουμε και για τον τρέχοντα μήνα ;)
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.702
Νομίζω ότι οι αριθμοί για τη συμμετοχή μελών στο ''επίσημο'' ή το σόσιαλ που αναφέρονται δεν μπορεί να είναι ακριβείς.
Ποιος μετράει πόσα μέλη διάβασαν μια ιστορία, έψαξαν μια πληροφορία και πάτησαν ή δεν πάτησαν ένα ευχαριστω χωρις να κάνουν καθόλου θόρυβο και να μετρηθούν όπως στο σόσιαλ?
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Οκ θα το συνεχίσουμε ο΄πως το είχαμε, ανά μήνα ή ανά δίμηνο από εκεί που σταματήσαμε, και όταν εξαντληθούν οι ιστορίες αυτές θα τρέχουμε και για τον τρέχοντα μήνα ;)
Μ'αρεσει που τελικα συμφωνουμε αστυνομε Ο'Χαρα :D
 

galat

Member
Μηνύματα
851
Likes
2.118
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
... Προτιμάτε να τρέχουμε τις ψηφοφορίες για τις παλιές ιστορίες ή για ιστορίες που θα γράφονται τώρα;
Άποψή μου είναι οι ψηφοφορίες να γίνονται για τις πιό πρόσφατες ιστορίες, προ 2-3 μηνών δηλαδή, που τις θυμάται κανείς πιό εύκολα. Για να μην αφεθούν όμως και οι παλιές ιστορίες θα μπορούσε κάθε μήνα να γίνονται δύο ψηφοφορίες : ενός μήνα από παλιά και του προπροηγούμενου μήνα από τον τρέχοντα (ώστε να έχει μεσολαβήσει ένα κάποιο διάστημα και να έχουν ήδη διαβαστεί αρκετά)
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.410
Likes
17.244
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νομίζω ότι οι αριθμοί για τη συμμετοχή μελών στο ''επίσημο'' ή το σόσιαλ που αναφέρονται δεν μπορεί να είναι ακριβείς.
Δεν είναι βέβαια γι'αυτό σας λέω ότι δεν έχει αλλάξει χαρακτήρα το σάιτ όπως είπε ο χρήστος παραπάνω. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος ήταν οι πιο πετυχημένοι από πλευράς επισκεψιμότητας μήνες του site από καταβολής του, κάνοντας νούμερα που εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα δω. Μην ξεχνάτε δηλαδή ότι ένα σημαντικό ποσοστό της κίνησης του σάιτ γίνεται από απλούς αναγνώστες που δεν είναι μέλη (και οι οποίοι προφανώς δε διαβάζουν το social). Μην δαιμονοποιείτε το social forum, και αυτό έχει τη χρησιμότητά του. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να τονώσω ακόμα περισσότερο το ταξιδιωτικό κομμάτι του σάιτ, αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτό εξαρτάται 99% από τα ίδια τα μέλη. Δηλαδή τόσο καιρό που γράφονταν πιο πολλές ιστορίες, υπήρχε κάτι διαφορετικό πχ τους δίναμε δώρα; όχι, απλά ο κόσμος είχε περισσότερο το μυαλό του στα ταξίδια, σε σχέση με τώρα. Εγώ τώρα αντί να φτιάξω την ιστορία του μήνα ή έναν διαγωνισμό ακόμα , κοιτάω πώς θα πληρώσω την έκτακτη εισφορά.

Πάντως πολύ χρήσιμη η συζήτηση, βγήκαν ήδη κάποιες ιδέες και προτάσεις και ρίξτε κι'άλλες, θα βγάλουμε χρήσιμα πράγματα από δω :)
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.127
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Προσωπικα οταν θελω να χαβαλεδιασω γραφω στο οφ τοπικ (αυτος ειναι και ο λογος που δημιουργηθηκε) Αλλο το οφ τοπικ και αλλο τα light θεματα που ανεβαινουν.
Δεν μπορει να μπει οριο στο τι αρεσει στον καθενα.
Και μενα με αφηνουν αδιαφορη τα αθλητικα θεματα , αλλα δεν σημαινει οτι με νευριαζουν κιολας.
Αυτο που με ενοχλει ειναι οταν παιρνουμε ενα θεμα και το κανουμε απο τριχα τριχια ! Αλλα και παλι αυτο δεν μπορει να περιοριστει.
Εσυ γράφεις στο οφ τοπικ, αλλά πάρα πολλοί χαβαλεδιάζουν στο social, και έχουν μηδαμινη συμμετοχή στα ταξιδιωτικά θέματα. Προσωπικά δε νευριάζω, απλά τα προσπερνώ, αν και πολλές φορές ¨ενοχλούμαι" που στα αδιαβαστα το 50% και είναι social.
Kαλή είναι και η ιδέα του Τραβελερ και ισως να μπορούσε να μπει στο Γενικά Περί Ταξιδιών. Αν ανοιγε το ίδιο θέμα ανα ήπειρι ή άνα χωρα θα χανόμασταν λίγο νομίζω
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.702
Όλοι έχετε προσέξει ότι θέματα που αφορούν αρχαιολογικές ανασκαφές και ευρήματα έχουν καταλήξει σε ένα τόπικ το οποίο το γνωρίζουν αρκετά μέλη και το ανανεώνουν όταν υπάρχουν νέα, το ιδιο έγινε και με τα Γερμανικά Μουσεία (άσχετα αν το προσέχουν ελάχιστοι).
Κατά τον ίδιο τρόπο θέματα που μας απασχολούν (κοινωνία, οικονομία, διεθνείς κρίσεις, κόμματα κ.ά) μπορούν να ξεκινήσουν νήμα το οποίο θα ανανεώνεται και δεν θα πλημυρίζει το φόρουμ με παρόμοια η ίδια θέματα.
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.499
Αυτό που γράφεις πιο λάθος δε μπορούσε να ηταν, κανένας χαρακτήρας δεν έχει χαθεί.


Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ισως αν έλεγα η ''ουσία'' η το ''νόημα'' θα ήταν πιο δόκιμο

πάντως ολοι συμφωνούμε οτι κατι πρέπει να αλλάξει
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.173
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εμενα παντως εκεινο που μου λειπει απο το φορουμ και δεν εχει να κανει καθολου με το σοσιαλ ειναι ενα θεμα ξεχωρο για καθε πολη ή περιοχη οπου θα μπορουσα να διαβασω συντομα και περιεκτικα reviews (τι αρεσε στον καθενα, τι δεν του αρεσε, με τι ενθουσιαστηκε, που δυσκολευτηκε, αν θα ξαναπηγαινε και γιατι κτλ). Γι' αυτο πιστευω θα ΄ταν ωραιο να δημιουργηθει μια στηλη και καθε 3,5,7 (δεν ξερω 'γω ποσες) μερες να γραφουμε τα θετικα και αρνητικα μας σχολια για εναν προορισμο που θα οριζεται απο τη διαχειρηστικη ομαδα. Επισης θα μπορουσαμε να βαζουμε και βαθμους σε καποιες επιμερους κατηγοριες (ομορφια, αξιοθεατα, φαγητο, διασκεδαση κλπ). Σημαντικο ειναι ομως να μην μπορει να απαντα ο ενας στον αλλον, να λεει ο καθεις αβιαστα τη γνωμη του. Αν ειναι δυνατον να μην υπαρχει το κουμπι της παραθεσης.
Και για οσους δεν καταλαβε λεω να γινει κατι αναλογο με τις σελιδες σχολιων που εχουν οι μηχανες αναζητησης ξενοδοχειων.
Νομιζω ετσι θα δημιουργηθει μια στηλη ενδιαφερουσα και ακρως βοηθητικη για οσους θελουν να επισκευθουν ενα μερος.
 

malysa

Member
Μηνύματα
1.048
Likes
1.830
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Εμενα παντως εκεινο που μου λειπει απο το φορουμ και δεν εχει να κανει καθολου με το σοσιαλ ειναι ενα θεμα ξεχωρο για καθε πολη ή περιοχη οπου θα μπορουσα να διαβασω συντομα και περιεκτικα reviews (τι αρεσε στον καθενα, τι δεν του αρεσε, με τι ενθουσιαστηκε, που δυσκολευτηκε, αν θα ξαναπηγαινε και γιατι κτλ).

Γι' αυτο πιστευω θα ΄ταν ωραιο να δημιουργηθει μια στηλη και καθε 3,5,7 (δεν ξερω 'γω ποσες) μερες να γραφουμε τα θετικα και αρνητικα μας σχολια για εναν προορισμο που θα οριζεται απο τη διαχειρηστικη ομαδα. Επισης θα μπορουσαμε να βαζουμε και βαθμους σε καποιες επιμερους κατηγοριες (ομορφια, αξιοθεατα, φαγητο, διασκεδαση κλπ). Σημαντικο ειναι ομως να μην μπορει να απαντα ο ενας στον αλλον, να λεει ο καθεις αβιαστα τη γνωμη του. Αν ειναι δυνατον να μην υπαρχει το κουμπι της παραθεσης.
ναι βρε παιδί μου , αυτό θυμάμαι όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ, (01/2010), είχε ξεκινήσει πιλοτικά ....
συμπληρώναμε για μια πόλη, εστιατόρια, αξιοθέατα, tips.... (θυμάμαι είχε μπει το Βερολίνο).... τελικά δεν έκατσε... :(:roll:
αλλά φαινόταν πολύ χρηστικό....:lol::roll:

(Def αυτό το έχω ξαναγράψει, μην με κράξεις ότι επαναλαμβάνομαι... :haha:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.335
Μηνύματα
888.784
Μέλη
39.003
Νεότερο μέλος
Emalin

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom