Ποτέ πια με expedia.com

deja vu

Member
Μηνύματα
125
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Λογικά ξεκινάς με την απαίτηση εύρεσης ίδιου τύπου δωματίου χωρίς χρήματα.
Αν δεις οτι δεν υπάρχει ανταπόκριση φοράς την αγριεμένη μάσκα και αρχίζεις τις φωνές και σαν 3η εναλλακτική η Τουριστική Αστυνομία (αν υπάρχει).
Εδώ μιλάμε για επιβεβαίωση κράτησης όχι μόνο απο expedia αλλά και απο το ίδιο το ξενοδοχείο. Συνεπώς πρόκειται για πατάτα του ξενοδοχείου και αν τους δείξεις εκτυπωμένο το μειλ τους, τους έστειλες.
Τον Αύγουστο του 2008 είχα κλείσει 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του νομού Χανίων. Μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση η receptionist μας ειδοποιεί οτι πρέπει να εγκαταλείψουμε το δωμάτιο γιατί είχε έρθει ο νέος του ένοικος.
Τις εξηγώ οτι έχω κλείσει για 7 και όχι για 6 νύχτες όπως αυτή νόμιζε.
Αφού πλέον δεν μπορούσε να βγάλει άκρη (ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε) κατεβαίνω απο το δωματιο με την φωτοτυπία και μετά απλά καθόμουν και χάζευα το θέαμα.
Έκανα ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πράγμα δηλ. της έδειξα την επιβεβαίωση της κράτησης από το expedia αλλά και την επιβεβαίωση που μου είχε στείλει η ίδια από το ξενοδοχείο (γι αυτό τα πήρα και στο κρανίο).
1) Ας μην γελιόμαστε αν δεν είχα βάλει τις φωνές εμπλουτισμένες με αρκετά «Γαλλικά» δεν πρόκειται να μου έβρισκε κρεβάτι.
2) Αφού όταν πήγα με διαβεβαίωσε (με το χαρακτηριστικό της εντελώς ήρεμο στυλάκι) πως δεν υπάρχει δωμάτιο ούτε για δείγμα πως στο δαίμονα το βρήκε μετά από μισή ώρα; (πιστεύω ότι κάποιος άλλος ποιο ήρεμος θα κοιμήθηκε εκτός) . Και πιστέψτε με στο Μαυροβούνιο (Μπούντβα) τον δεκαπενταύγουστο γίνεται πανικός
3) Τώρα όσον αφορά την expedia. Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό (μεταξύ των οποίον και εγώ) κάνει την κράτηση μέσω μηχανής αναζήτησης ξενοδοχείων για την σιγουριά της ασφάλειας που έχει η μηχανή αναζήτησης π.χ booking – venere κλπ. Αλλιώς οι περισσότεροι θα έκλειναν απευθείας στο ξενοδοχείο και πιθανόν να πετύχαιναν και καλύτερες τιμές μιας και δεν μεσολαβεί άλλος.
4) Την επόμενη φορά που θα κάνετε ένα ταξίδι και που θα κλείσετε το ξενοδοχείο μέσω μιας μηχανής και φτάσετε κατάκοποι από το πολύωρο ταξίδι και δεν υπάρχει δωμάτιο μην απελπιστείτε απλά θα είναι θέμα της receptionist.
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.784
Likes
1.111
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
κάνεις λάθος ότι η κράτηση απευθείας από το ξεν/χείο είναι φθηνότερη... συνήθως είναι ακριβότερη
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.401
Likes
14.357
Υποτίθεται ότι οί "μηχανές" πετυχαίνουν χαμηλότερες τιμές λόγω όγκου κρατήσεων.

Γιά νά πετύχεις χαμηλότερη τιμή κατευθείαν από ξενοδοχείο πρέπει νά "πέσεις" σέ μία καλή προσφορά.

Δέν είναι κανόνας,αλλά συνήθως έτσι γίνεται.Μπορεί κανείς νά τσεκάρει καί τίς (2) επιλογές καί νά αποφασίσει ανάλογα.
 
Μηνύματα
776
Likes
618
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Πλέον, οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες χρησιμοποιούν την Best Available Rate η οποία τους συμφέρει να είναι στο δικό τους σάιτ ώστε να μην πληρώνουν προμήθειες σε booking engines. Για την ακρίβεια, πολλές δίνουν ακόμη και αποζημιώσεις εάν βρεις κατώτερη τιμή σε οποιοδήποτε σάιτ εκτός του δικού τους για την ίδια περίοδο, με σκοπό να ανεβάσουν την επισκεψιμότητά τους και να κρατήσουν τους πελάτες μακριά από το δέλεαρ του ανταγωνισμού.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.239
Μηνύματα
884.579
Μέλη
38.926
Νεότερο μέλος
marianna98

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom