Αυστρία Που να μεινω στη Βιέννη

hd1

New Member
Καλημέρα! Θα πάμε Βιέννη με τον 19χρονο γιο μας τον Ιούλιο. Βρήκα ένα ξενοδοχείο, το Senator hotel Vienna και ήθελα τη γνώμη σας. Είναι βολικό για το κέντρο;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλημέρα! Θα πάμε Βιέννη με τον 19χρονο γιο μας τον Ιούλιο. Βρήκα ένα ξενοδοχείο, το Senator hotel Vienna και ήθελα τη γνώμη σας. Είναι βολικό για το κέντρο;
Έχει μια σεβαστή απόσταση ίσως μη περπατήσιμη, θα χρειαστεί σίγουρα να χρησιμοποιείτε τα μέσα, μετρο / τραμ ή και συνδυασμό των δύο.

hd1

New Member
Έχει μια σεβαστή απόσταση ίσως μη περπατήσιμη, θα χρειαστεί σίγουρα να χρησιμοποιείτε τα μέσα, μετρο / τραμ ή και συνδυασμό των δύο.
Ευχαριστώ πολύ. Είναι μέσα στην περιοχή που ισχύουν τα εισιτήρια για τη ζώνη 100;

annoula

Member
Εμένα μακριά μου φαίνεται. Δεν ξερω αν βρηκες καποια πολυ καλη προσφορα αλλιως κάτι πιο κεντρικό θα έψαχνα.

magda pap.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρσοβια
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Καλησπέρα! Εγώ είχα μείνει στο Eurostars Embassy https://www.booking.com/Share-jWMWYR το οποίο είχε στάση λεωφορείου απ’έξω ακριβώς και ήταν πολύ κοντά και σε σταθμό και σε μια ευθεία με την παλιά πόλη και τον Άγιο Στέφανο.
Δείτε το και αυτό εάν σας συμφέρει με βάση το budget σας!Ηταν πολύ καθαρό και με πολύ ωραίο πρωινό.

Γειά σε όλους! Θα είμαστε στη βιεννη το καλοκαίρι με ένα παιδί 8 ετών. Ξέρει κάποιος αν η περιοχή δίπλα στο πάρκο augarten είναι ασφαλής για διαμονή; επίσης είναι ένα καλό σημείο; νομίζω ότι είναι αρκετά κοντά στο κέντρο.Untere Augartenstraße ο δρόμος

james9t

Member
Καλησπέρα σε όλους. Ετοιμάζομαι για ταξίδι Βιέννη 17-22 Δεκεμβρίου, οικογένεια με 2 κόρες 11 και 15 ετών. Κλείνω εισιτη΄ρια σήμερα να προλάβω καλή τιμή (ανάμεσα σε Austrian και Sky express, μάλλον πάω για την 1η) και μετά ξεκινάει το ψάξιμο για το ξενοδοχείο. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι που να είναι σε στρατηγικό σημείο θα με υποχρέωνε. Όσο πιο κοντά στο ιστορικό κέντρο (εκεί είναι καλά από ότι διαβάζω) και μέχρι 250-300 ευρω τη βραδιά

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

magda pap.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρσοβια
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Καλησπέρα σε όλους. Ετοιμάζομαι για ταξίδι Βιέννη 17-22 Δεκεμβρίου, οικογένεια με 2 κόρες 11 και 15 ετών. Κλείνω εισιτη΄ρια σήμερα να προλάβω καλή τιμή (ανάμεσα σε Austrian και Sky express, μάλλον πάω για την 1η) και μετά ξεκινάει το ψάξιμο για το ξενοδοχείο. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι που να είναι σε στρατηγικό σημείο θα με υποχρέωνε. Όσο πιο κοντά στο ιστορικό κέντρο (εκεί είναι καλά από ότι διαβάζω) και μέχρι 250-300 ευρω τη βραδιά

https://www.booking.com/Share-J
Καλημέρα!

Καλημέρα!
Είχα επισκεφτεί την Βιέννη το 2022 και μείναμε σε αυτό το ξενοδοχείο https://www.booking.com/Share-Je8zBJ9. Ειναι στην ουσία σε μια ευθεία από την παλιά πόλη και τον Καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου,έχει ακριβώς απ’έξω στάση λεωφορείου που σε αφήνει πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο και είναι κοντά και σε στάση μετρό.Για τιμές δεν ξέρω να σας πω αλλά μπορείτε να το κοιτάξετε !Και γενικώς αυτή η περιοχή είναι πολύ καλή.Επισης μια συμβουλή…κράτηση για τα πάντα,από καφέ,φαγητό,αξιοθέατα γιατί αλλιώς δεν θα βρείτε!Οτι άλλο χρειαστείτε μου λέτε.Εχω και ταξιδιωτικό οδηγό φτιάξει.Εαν το χρειαστείτε στείλτε μου προσωπικό μήνυμα με το e-mail σας να σας το στείλω.
Πολύ όμορφη η Βιέννη τα Χριστούγεννα.Καλά να περάσετε!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.129
Μέλη
39.880
Νεότερο μέλος
Mike74

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom