Πρωτοχρονια στο Παρισι! Χρειαζομαι πληροφοριες!

Zephyrous

Member
Μηνύματα
294
Likes
69
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
τον αύγουστο έμεινα σε αυτό Ibis Paris Tour Eiffel Cambronne 15ème me 59 ? τη βραδιά χωρίς πρωινό. το πρωινό ήταν εξτρά 7.5 το άτομο την ημέρα.

έκανα μία μικρή έρευνα και βρήκα αυτά τα δύο
Ibis Paris Gare de L' Est 10ème

Ibis Paris Gare du Nord La Fayette

τα οποία εκείνες τις ημέρες που θέλει η ελένη έχουν 119 ? απο 30/12 έως 1/1 και μετά πέφτει στα 59 ? τη βραδιά. έβγαινε δηλαδή ένας μέσος όρος 93.40 ? τη βραδιά. δεν ξέρω πόσο καλή γειτονιά είναι, κάποιοι πιο έμπειροι με το παρίσι ας τους ρίξουν μια ματιά να μας πουν αν αξίζει. σίγουρα πάντως είναι πιο κοντά από το Villette.

ελένη σου προτείνω να κοιτάξεις στο σάιτ της ibis έχει πάνω από 40 ξενοδοχεία στο παρίσι. έχω μείνει σε ibis και στο μιλάνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα 2. καλύπτουν τα 3 πράγματα που χρειάζομαι από το ξενοδοχείο. ήταν πολύ καθαρά, άνετο το κρεββάτι ώστε να ξεκουράζομαι και πλούσιο πρωινό. δε χρειάζομαι τίποτα άλλο από το ξενοδοχείο αφού όλη μέρα είμαι έξω.
Eγραφα μολις πριν λιγο, σε αλλο θρεντ, οτι οι περιοχες γυρω απο Gare du nord και Gare de l'est δεν ειναι ο,τι καλυτερο για να κυκλοφορει κανεις, ιδιως το βραδυ. Εφοσον προκειται για 2 κοπελες μονες τους δεν θα το συνιστουσα...
 

valucky

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλησπέρα και από εμένα! Θα πάω με φιλές στο Παρίσι τα Χριστουγεννα και κλείσαμε αεροπορικά και ξενοδοχείο μέσω ιντερνετ, αν το ψάξεις θα βρεις πολλά. Σε ό,τι αφορά τα ξενοδοχεία, υπάρχουν για όλα τα βαλάντια. Εμείς κλείσαμε τρικλινο σε Holiday Inn 155 ευρω με πρωινό, αλλά υπάρχουν και οικονομικότερες λύσεις.
Για παράδειγμα τα ξενοδοχεία Ibis, All Seasons, Etap Hotels. Αυτά είχα βρει εγω ως πιο οικονομικές λύσεις στο Παρίσι.
Μην απευθυνθείς σε πρακτορείο γιατί όταν απευθυνθηκα εγω για ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο μου εδωσαν τιμή κατα πολύ υψηλότερη από αυτή που έδωσε το ξενοδοχείο κατευθείαν!
 

mitsos7

Member
Μηνύματα
88
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Searching
Για να μην ανοίγω νέο θέμα για σχεδόν παρόμοια απορία, ξέρει κανείς να προτείνει κάποια καλη brasserie, για φαγητό τη παραμονή της πρωτοχρονιάς; Τολμησα να σκεφτώ για το moulin rouge εκείνο το βράδυ αλλά τελικά κάποιο άλλο βράδυ είναι καλύτερα ... χεχε :)

Thanks :)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom