Εγώ δε τον έβαλα, φαντάστηκα ήταν περιττό εφόσον ήταν στο από πάνω πεδίο. Τώρα δε ξέρω αν είναι σωστό ή όχι.Εύχομαι να τα καταφέρουμε με την αίτηση και να πάρουμε και το πολυπόθητο voucher. Ωστόσο έχω ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Στην προσθήκη μελών πέρα από τα παιδιά πρέπει να βάλω και την σύζυγο ή δεν χρειάζεται αφού συμπληρώνω τα στοιχεία της στο πρώτο πεδίο?
Που προσπαθείς να κάνεις κράτηση όμως; Γιατί αν είναι πχ μέσω του booking δε θα περάσει γιατί τον έλεγχο τον κάνει το booking. Λογικά σε σαιτ ελληνικού ξενοδοχείου δε θα πρέπει να έχεις πρόβλήμα.Καλησπέρα σας,
Προσπαθώ να κάνω κράτηση και να βάλω ως κάρτα πληρωμής την αυλη ψηφιακή κάρτα που εκδόθηκε στο ονομα μου στα πλαίσια του Προγράμματος Τουρισμός για όλους. Πλήν όμως όταν την βάζω στην κράτηση μου βγαζει το μήνυμα πως δε μπορεσαν να επεξεργστουν την καρτα μου. ΄Εχει συμβει και σε κάποιον αλλο? να φταίει που κάνω κράτηση με δωρεάν ακύρωση?
Μεσω booking προσπαθούσα. Ευχαριστω!Που προσπαθείς να κάνεις κράτηση όμως; Γιατί αν είναι πχ μέσω του booking δε θα περάσει γιατί τον έλεγχο τον κάνει το booking. Λογικά σε σαιτ ελληνικού ξενοδοχείου δε θα πρέπει να έχεις πρόβλήμα.
μέσω booking επειδή τον έλεγχο τον κάνει το booking για λογαριασμό του ξενοδοχείου δε θα το πάρει γιατί είναι από τράπεζα του εξωτερικού ο έλεγχος που δε γίνεται δεκτό το συγκεκριμένο voucher. Μίλα απευθείας με το ξενοδοχείο να κάνεις μαζί τους κράτηση η αν είναι με πληρωμή στο κατάλυμα βάλε άλλη κάρτα για εγγύηση και πληρώνεις εκεί με το τουρισμός.Μεσω booking προσπαθούσα. Ευχαριστω!