Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και Τουρισμός για Όλους

Nikolas26

Member
Εύχομαι να τα καταφέρουμε με την αίτηση και να πάρουμε και το πολυπόθητο voucher. Ωστόσο έχω ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Στην προσθήκη μελών πέρα από τα παιδιά πρέπει να βάλω και την σύζυγο ή δεν χρειάζεται αφού συμπληρώνω τα στοιχεία της στο πρώτο πεδίο?

AnastasiaG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Εύχομαι να τα καταφέρουμε με την αίτηση και να πάρουμε και το πολυπόθητο voucher. Ωστόσο έχω ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Στην προσθήκη μελών πέρα από τα παιδιά πρέπει να βάλω και την σύζυγο ή δεν χρειάζεται αφού συμπληρώνω τα στοιχεία της στο πρώτο πεδίο?
Εγώ δε τον έβαλα, φαντάστηκα ήταν περιττό εφόσον ήταν στο από πάνω πεδίο. Τώρα δε ξέρω αν είναι σωστό ή όχι.

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
South Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Καλησπέρα προσπαθώ να κλείσω για Μυτιλήνη για ένα συγγενικό ζευγάρι με το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός εφκα συνταξιούχων.
Κουραστικό και χρονοβόρο μακάρι να υπήρχε σε μορφή ψηφιακής κάρτας η επιδότηση

Last edited:

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλησπέρα σας,
Προσπαθώ να κάνω κράτηση και να βάλω ως κάρτα πληρωμής την αυλη ψηφιακή κάρτα που εκδόθηκε στο ονομα μου στα πλαίσια του Προγράμματος Τουρισμός για όλους. Πλήν όμως όταν την βάζω στην κράτηση μου βγαζει το μήνυμα πως δε μπορεσαν να επεξεργστουν την καρτα μου. ΄Εχει συμβει και σε κάποιον αλλο? να φταίει που κάνω κράτηση με δωρεάν ακυρωση?

pan82

Member
Καλησπέρα σας,
Προσπαθώ να κάνω κράτηση και να βάλω ως κάρτα πληρωμής την αυλη ψηφιακή κάρτα που εκδόθηκε στο ονομα μου στα πλαίσια του Προγράμματος Τουρισμός για όλους. Πλήν όμως όταν την βάζω στην κράτηση μου βγαζει το μήνυμα πως δε μπορεσαν να επεξεργστουν την καρτα μου. ΄Εχει συμβει και σε κάποιον αλλο? να φταίει που κάνω κράτηση με δωρεάν ακύρωση?
Που προσπαθείς να κάνεις κράτηση όμως; Γιατί αν είναι πχ μέσω του booking δε θα περάσει γιατί τον έλεγχο τον κάνει το booking. Λογικά σε σαιτ ελληνικού ξενοδοχείου δε θα πρέπει να έχεις πρόβλήμα.

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Που προσπαθείς να κάνεις κράτηση όμως; Γιατί αν είναι πχ μέσω του booking δε θα περάσει γιατί τον έλεγχο τον κάνει το booking. Λογικά σε σαιτ ελληνικού ξενοδοχείου δε θα πρέπει να έχεις πρόβλήμα.
Μεσω booking προσπαθούσα. Ευχαριστω!

pan82

Member
Μεσω booking προσπαθούσα. Ευχαριστω!
μέσω booking επειδή τον έλεγχο τον κάνει το booking για λογαριασμό του ξενοδοχείου δε θα το πάρει γιατί είναι από τράπεζα του εξωτερικού ο έλεγχος που δε γίνεται δεκτό το συγκεκριμένο voucher. Μίλα απευθείας με το ξενοδοχείο να κάνεις μαζί τους κράτηση η αν είναι με πληρωμή στο κατάλυμα βάλε άλλη κάρτα για εγγύηση και πληρώνεις εκεί με το τουρισμός.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Όντως επειδή δεν είναι ελληνική εταιρία η booking, δε δέχονται την κάρτα. Ή θα πας μέσω της ιστοσελίδας του καταλύματος, αν υπάρχει, ή κλείσε τηλεφωνικά κ πληρωσε με την κάρτα κατα την άφιξη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.088
Μέλη
39.834
Νεότερο μέλος
Chris 15

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom